Ürün Kodu: 101437

Köşeli Kurşun Promosyon Kalem KS6

581,40 TL
‘den başlayan fiyatlarla KDV Dahil

Promosyon Kalem Özellikleri | Ürün Açıklamasına Git

  • Özelleştirilebilir baskılı kalem
  • Baskı seçenekleri çeşitliliği

Baskı Seçeneklerini Belirle

Kalem Rengi
Adet

Ürün Hakkında

Köşeli Kurşun Promosyon Kalem Özellikleri Nelerdir?

Bir yerin altını çizerken ya da gün içinde çeşitli notlar alırken en sık ihtiyaç duyulan kalem çeşidi kurşun kalemi olmaktadır. 

Düşmelere ve darbelere karşı oldukça dayanıklıdır. Çatlama, kırılma, kopma, yaşamazsınız. Tasarımı özelleştirebilir, kendi logonuzu veya sloganınızı bastırabilirsiniz. Ofisinizde, çalışma masanızda estetik durur.

Özel Baskılı Tükenmez Promosyon Kalem

Firmanıza ait logoyu köşeli kurşun promosyon kaleminde kullanmayı tercih edebilirsiniz. Bu sayede köşeli kurşun promosyon kalemin reklam aracı özelliğini etkin bir şekilde kullanmış olursunuz. Fuar, organizasyon ya da toplantı gibi çeşitli etkinliklerde de özel tasarlanmış köşeli kurşun promosyon kalemler, prestijli bir görünüm sağlayacaktır.

Köşeli Kurşun Promosyon Kalem Kaliteli midir?

Kurşun kalem satın alırken en sık dikkat edilen konu, tabii ki kalemin uç kısmının kalitesi ile alakalı olarak karşımıza çıkar. Köşeli kurşun promosyon kalemi uç açısından oldukça dayanıklı bir kalemdir. Köşeli kurşun promosyon kalemini, bir kalemtıraş yardımı ile pratik bir şekilde açabilir, işinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ucu açılırken deforme olmaz ve içerisindeki kurşun kısım uzun süre kullanılabilir.

Köşeli Kurşun Promosyon Kalem Silinirken İz Bırakır mı?

Köşeli kurşun promosyon kalem kolay silinir yapısıyla işinizi olumsuz etkileyecek önemli bir hata yapsanız bile yazdıklarınızı herhangi bir silgi yardımıyla kolayca silebilirsiniz. Yüzeyde iz kalmaz ve özgürce çalışmanız mümkün olur.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.