Ürün Kodu: 56684
Ürün Barkodu: 4002432310302

Marka : Leitz

Product State: A0

Leitz 5008 Delgeç 30 Sayfa Kırmızı

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Delme kapasitesi: 30 sayfa
  • Delik Çapı: 5,5 mm
  • Delikler Arası Mesafe: 8 cm
  • Boyut: 9,8x10,9x12,1 cm
  • Metal yapı

Ürün Hakkında

Leitz 5008 Delgeç 30 Sayfa Kırmızı

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Marka Leitz
Model 5008
Ürün Çeşidi Delgeç
Üretim Yeri Çin
Delme Kapasitesi 30 Sayfa
Delikler Arası Mesafe 8 cm
Delik Çapı 5,5 mm
Renk Kırmızı
Materyal Metal
Boyut 9,8x10,9x12,1 cm
Ağırlık 410 gr
Kilitleme Özelliği Evet
Paket İçeriği 1 Adet
Garanti 10 yıl

 

Ergonomi  
Ayar Çubuğu var mı ? Evet
Katlanır özelliği bulunuyor mu ? Evet
Kaymayı ve yüzey çizilmesini önleyen plastik taban var mı ? Evet
Atık kutusu var mı ? Evet
Bıçakların güvenlik kapağı bulunuyor mu ? Evet
Değiştirilebilir bıçak özelliği var mı ? Hayır

 

 

Leitz kırmızı delgeç, ihtiyacınız olan tüm özelliklere sahip, kolay kullanımı olan, dayanıklı materyalden üretilmiş, patentli tasarıma sahip yüksek kalitede bir üründür. Metal malzemeden üretilmiştir. 378 gram ağırlığındadır. Karton kutuda ambalajlıdır. Ölçüleri genişlik, yükseklik ve derinlik (GxYxD mm)  birimleri cinsinden 107x100x137 şeklindedir. A4, A5, A6 boyutlarındaki kâğıtlarda 30 sayfaya kadar gelme işlemi yapabilirsiniz. Ergonomik tasarımı ile kolay kullanım sağlar. Özellikle kavrama yeri patentli olduğu için çok çaba sarf etmeden delgeçin işlevini yerine getirmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca kesme işlevini sağlayan bıçaklar oldukça keskindir ve fazladan güç harcamanız gerekmez.Belirli kâğıt formatı sınırlamaları ve güçlü ayar çubuğu ile kâğıt ayarını yaptıktan sonra pratik ve hatasız bir şekilde kullanabilirsiniz. Kilitli atık kutusu vardır. Kaymayı engelleyen plastik alt taban tasarımı ile masanızın çizilmesini engelleyebilirsiniz. 10 yıl garantilidir.  Leitz 5008 Kırmızı delgeç, canlı kırmızı rengiyle ve yüksek kaliteli kullanımı ile hem profesyonel, hem de günlük hayatınızda uzun yıllar kullanabileceğiniz bir üründür.

 

Leitz 5008 Kırmızı Delgeç Nerelerde Kullanılır?

 

Delgeçler, sahip olduğunuz belgeleri dosyalamak istediğinizde ihtiyacınız olabilecek kâğıt kesme aletleridir. Kâğıdın kenarına düzgün delikler açarak dosyalarınıza takarak kullanabilmeniz için gerekli bir malzemedir. Dosyalama, arşivleme, klasörleme ve benzeri amaçlarınız için ihtiyaç duyduğunuz delme işlemini gerçekleştirebilmeniz için tasarlanmıştır. Şeffaf gömlek dosyaları kullanmadan, tüm dosyalamalar için kullanacağınız kâğıtları ancak bir delgeç sahibi olarak düzgün bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bu nedenle, delgeçler kâğıt kullanacağınız herhangi bir iş için, herhangi bir yerde ve herhangi bir zamanda yanınızda bulunmalıdır. Ofis, iş yerleri, kurum ve kuruluşlar, okullar, restoranlar, ticarethaneler ve kâğıt kullanımı ya da dosyalama hakkında aklınıza gelen her yerde Leitz 5008 kırmızı delgeç kullanılabilir.

 

Leitz Kırmızı Delgeç Nasıl Kullanılır?

 

Delgeç kullanımı oldukça basittir. A4, A5 ya da A6 hangi boyuttaki kâğıdı kullanacaksanız ilk adımınız kâğıdı dik tutarak başını ve sonunu bir araya getirmek ve tam ortasını işaretlemek olmalıdır. İşaretlediğiniz nokta delgeçe tam ortasına gelecek şekilde yerleştirilmelidir. Daha sonra delgeçin üstüne hafif güç uygulayarak kâğıda bastırılmalıdır. Leitz 5008 kırmızı delgeç,sahip olduğu keskin bıçaklar ve ergonomik tasarımı ile fazla güç harcamadan bu aşamadaki kullanıcısına kolaylık sağlar. Bu aşamadan sonra kâğıtta 2 adet delik açılmış olur. Delici pim bıçakları sabittir. Ayrıca kullanacağınız formattaki kâğıda göre hazırladığınız ayar ile kaymadan düzgün delikler elde etmiş olursunuz. Kâğıtlarınız dosyaya veya klasöre yerleştirmeye hazır hale gelmiş olur. Tek seferde en fazla 30 kâğıdı deldikten sonra haznede biriken kâğıtları atık kutusundan kolayca boşaltabilirsiniz.

 

Leitz 5008 Kırmızı Delgeç Uzun Ömürlü müdür?

 

Leitz delgeç, 10 yıl garantili olarak satışa sunulmaktadır. GS belgesine sahiptir. Bu belge Almanca güvenlik belgesi anlamına gelen CE belgesi ile uyumlu bir sertifikadır. Tüm dünyada kabul gören kalite standardına sahiptir. Kaymaz plastik atık kutusu kapaklı metal materyali ile oldukça sağlam bileşenlerden oluşur. Çok dayanıklı ve garantili bir üründür.

 

Leitz 5008 Kırmızı Delgeç Uygun Fiyatlı mıdır?

 

Leitz kırmızı delgeç, bir delgeçten beklediğiniz bütün özelliklere sahip uygun fiyatlı bir üründür. 10 yıl garantilidir. İlk aldığınız günden itibaren uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz yüksek kalitede, dayanıklı ve sağlamdır. Bu delgeçi oldukça ekonomik kılan bir özelliktir. Hızlı teslimat bölgemizde iseniz siparişiniz, 1 iş gününde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Leitz 5008 Delgeç 30 Sayfa Kırmızı
450,95 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.