Ürün Kodu: 57580
Ürün Barkodu: 4002432334674

Marka : Leitz

Product State: A0

Leitz 5501 Zımba Makinesi No:24/6 25 Sayfa Siyah

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 55 mm zımbalama derinliği
  • 25 sayfa zımbalama özelliği
  • 80 adet zımba teli kapasitesi

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

Leitz 5501 Zımba 25 Sayfa No 24/6 Baby Siyah 
Ürün MarkasıLeitz
Ürün Modeli5501 Baby
Zımba Uyumluluğu24/6 zımba telleri için
Kapasite80 adet zımba
RenkSiyah

 

 

Ofis ürünlerindeki kalitesiyle her zaman ön planda olan Leitz markası, 5501 Baby siyah modeli ile karşımıza çıkıyor. Leitz 5501 Baby siyah zımba ürünü, malzeme kalitesi ve şık tasarımıyla birçok alanda çalışan ofislerin vazgeçilmez araçlarından biri olmayı başarıyor. Ürün, 25 sayfa zımbalayabilme ve 80 adet zımba kapasitesi sayesinde, birçok sektörde kendinden bahsettirmiş bir modeldir. Ofisteki iş verimliliğine artırmak için tercih edilebilecek en kaliteli ürünlerden birisidir.

 

Leitz 5501 Zımba 25 Sayfa No 24/6 Baby Siyah Dayanıklı mıdır?

 

Leitz markası ofis ürünlerinde seçkin bir markadır. Leitz Baby ürününü, kullandığı malzeme kalitesi sayesinde uzun süre boyunca kullanabilirsiniz. Kolay kırılmayan yapısı, içindeki mekanizmanın kalitesi ve şık tasarımı ile uzun süreler boyunca çalışma ortamınızda size eşlik edecek rakipsiz bir üründür. Ağır olmayan yapısı sayesinde zımbalama yaparken elinizi yormaz. Uyumlu olduğu 24/6 numaralı kaliteli zımba kullanarak muhteşem zımbalama kalitesine ulaşabilirsiniz.

 

Leitz 5501 Zımba 25 Sayfa No 24/6 Baby Siyah Kullanımı Kolay mıdır?

 

Leitz zımba, dayanıklılığın yanı sıra pratik kullanımı ile de ön plana çıkmaktadır. Bu ürün ile zımba değiştirmek de oldukça kolaydır. 180 derece açılabilen üst mekanizmasını kolayca açarak hızlı bir şekilde zımba tellerini ürünün içine doldurabilirsiniz. Böylece değerli zamanınızdan tasarruf eder ve etkili bir şekilde çalışmaya devam edebilirsiniz. Leitz 5501, direkt etki teknolojisi ile kolay ve doğru bir zımbalama sonucu gösterir. Aynı zamanda minimal ve şık tasarımı sayesinde kolayca cepte dahi taşınabilir, her masaya ve çekmeceye uyum gösterir ve altında bulunan plastik kaymaz tabanı, mobilyalarınızın çizilmesini önler.

 

Leitz 5501 Zımba 25 Sayfa No 24/6 Baby Siyah Zımbalama Kapasitesi Yeterli midir?

 

Leitz 5501 Baby, yoğun evrak işleri gerektiren işlerde bile size oldukça yeterli gelecektir. 80 adet zımba teli alabilme kapasitesiyle işlerinizi hızlı bir şekilde halletmenizi kolaylaştırır. Sıradan zımba makinelerine kıyasla zımba tellerini değiştirmeniz oldukça kolaydır. Böylece ürünün içindeki zımba telleri bitse bile zaman kaybetmeden işlerinizi halledebilirsiniz. Ürün, sunduğu zımbalama kapasitesi ve pratik oluşuyla çalışma ortamınızı daha verimli kullanabilme şansını sizlere sunuyor.

 

Leitz 5501 Zımba 25 Sayfa No 24/6 Baby Siyah Avantajları Nelerdir?

 

Leitz 5501 Baby siyah zımba ürünü, kolay taşınabilir ve tasarımının oldukça şık olması, dayanıklı malzeme kalitesi, oldukça yeterli olan zımbalama kapasitesi ve pratik olması özellikleri ile ofislere, okullara veya herhangi günlük kullanım alanlarına başarılı ve etkili bir zımbalama kalitesi getiriyor. Sıradan zımba makinelerine kıyasla çok daha kullanışlı olması, Leitz 5501 ürününün çokça tercih edilmesini sağlıyor. 25 sayfaya kadar zımbalayabilen özelliği ve direkt etki teknolojisi sayesinde, kartonu bile kolaylıkla zımbalayabilirsiniz. Dayanıklı ve kaliteli yapısının yanı sıra kullanım kolaylığından ve şık tasarımından ödün vermeyen Leitz 5501, iş yerlerinizdeki zamanı en etkili şekilde kullanabilmenizi sağlar. Sizler de avansas.com üzerinden siparişinizi verebilir, ofislerde, okullarda, kırtasiyelerde ya da günlük kullanımlarda zımbalama işlemlerinizi en etkin ve hızlı şekilde uygulayabilirsiniz. 25 sayfaya kadar zımbalayabilme özelliği, oldukça yeterli kapasitesi, şık ve sağlam yapısı ve pratik kullanımı ile Leitz 5501 zımba 25 sayfa No 24/6 Baby Siyah, avantajlı fiyatları ile sayfamızda sizleri bekliyor! Hızlı teslimat bölgesine özel 1 iş günü teslimat fırsatını da kaçırmayın!

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Leitz 5501 Zımba Makinesi No:24/6 25 Sayfa Siyah
327,92 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.