Ürün Kodu: 53513
Ürün Barkodu: 8690574801039

Marka : Lipton

Product State: A0

Lipton Ice Tea Limon Kutu 6x330 ml

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 330 ml 6'lı paket
  • Ferahlatıcı etki
  • Koruyucu ve renklendirici içermez
  • Lipton kalitesi ve güvencesi
  • Limon aromalı

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir? 

Lipton Ice Tea Limon 330 ml 6'lı Paket
İçecek TürüSoğuk Çay
Ambalaj Şekli6'lı Paket
Adet Gramaj330 ml
Aroma İçeriğiŞeftali
Üretim YeriTürkiye

Lipton Ice Tea limon 330 ml 6'lı paketbir soğuk içecek türüdür. Hazır içecek grubuna girer. Dökme ya da poşet çaylar gibi sıcak su ile demlenerek içime uygun değildir. Şişe ya da teneke kutu ambalajında hazır halde sunulur ve hızlı içilen içeceklerdendir. Lipton Ice Tea’nin birçok çeşidi vardır.

Lipton Ice Tea Limon Sıcak Çaydan Farklı mıdır?

Soğuk çayın diğer adı buzlu çaydır. Sıcak çay ile aralarındaki en büyük fark, isimlerinde belirtildiği gibi ısı şekline göre tüketilmesidir. Genellikle içine buz atılarak servis edilmektedir. Sıcak çay gibi ısıtılarak içilmesi ağızda lezzetli bir tat bırakmaz. Ayrıca diğer en önemli fark demlenme özelliğinin olmamasıdır. Sıcak çayların çaydanlıktan dökme ya da poşet/sallama şeklinde demlenerek içilmesi gerekirken, soğuk çayın demlenme özelliği yoktur. Alındığı gibi tüketime hazırdır ve beklemeden içilebilir. İklim koşullarına göre tüketilme şeklinde de farklılık gösterirler. Soğuk çay aslında dört mevsim tüketilebilir. Fakat genel olarak yazın sıcak havalarda ya da bahar aylarında serinlemek için daha çok tüketilmektedir.

Sıcak çay da dört mevsim tüketilebilen bir içecektir. Ancak yazın sıcak havada çok tercih edilmez. Daha çok kış mevsimin soğuğunda ya da bahar aylarının serin havalarında vazgeçilmez içeceklerimizdendir. Yani en çok talep görülen mevsimleri sıcak çay için kış, soğuk çay için yaz ayları diyebiliriz. Lakin Lipton Ice Tea limon330 mllimon aromasının verdiği lezzetle dört mevsim en çok talep gören soğuk içeceklerin başında gelmektedir. Soğuk çayın sıcak çaydan diğer farkı ise, ambalajlanma şekline göre tüketim şeklidir. Sıcak çay genellikle dökme, poşet ve sallama çay şeklinde kutu ya da paket şeklinde iken, soğuk çay şişe ya da teneke kutu içerisinde hazır haldedir. Dolayısıyla ambalajı açıldığı gibi içilebilir.

 Lipton Ice Tea Limon Soğuk Çay ile Sıcak Arasında Benzer Özellikler var mıdır? 

Lipton bünyesi altında her iki içecek türümüz de çeşitli aromalar ile lezzetleri çeşitlendirilmektedir. Sıcak çaylar bitkisel karışımlı olduğu gibi meyve aromalı çeşitleri de vardır. Soğuk çay çeşitlerinde de meyve aromalı içecekler bulunmaktadır. Hatta aynı meyve aromaları her ikisi içinde kullanılmaktadır. Limon, şeftali, karpuz, çilek ve karpuz aroması gibi seçenekleri mevcuttur. Limon ve şeftali aroması, aynı zamanda sıcak çay aroması olarak da kullanılmaktadır. Burada bahsettiğimiz Lipton Ice Tea ürünü de limon aroması ile lezzetlendirilmiştir.

 Lipton Ice Tea Limon İçerisinde Sağlığa Zararlı Madde İçerir mi? 

Lipton kalitesi ile özel çay yapraklarından üretilmiş Lipton Ice Tea limon 330 ml,içeriğindeki doğal limon aroması ile hazmı kolaylaştırır. Koruyucu katkı maddesi yoktur. Bunun yanı sıra rengini doğal çay yaprakları ve içeriğindeki meyve ve bitkilerden almıştır. Bu nedenle boya içermez.

 Lipton Ice Tea Limon Kaliteli midir? 

Ürün Türkiye’nin sektöründe lider Lipton markasına aittir. Üretimi tüm çaylarımızda olduğu gibi tamamen Karadeniz’in doğal çay yapraklarından yapılmaktadır. Lipton, gerek yurtiçi gerekse yurt dışında sıcak ve soğuk çay sektöründe piyasanın en büyük isimlerinden başında gelmektedir. Sitemizden tüm Lipton çaylarıyla birlikte Lipton Ice Tea limon 330 ml 6'lı paket hakkında detaylı bilgi alabilir, Avansas güvencesiyle hemen sipariş verebilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgemizdeyseniz, siparişiniz 1 iş günü içerisinde adresinize teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Lipton Ice Tea Limon Kutu 6x330 ml
Birim Fiyat = 33,18 TL
199,09 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.