Ürün Kodu: 53512
Ürün Barkodu: 8690574802036

Marka : Lipton

Product State: A0

Lipton Ice Tea Şeftali Kutu 6x330 ml

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 330 ml 6'lı paket
  • Ferahlatıcı etki
  • Koruyucu ve renklendirici içermez
  • Lipton kalitesi ve güvencesi
  • Şeftali aromalı

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

İlk buzlu çay tanıtımını 1964 yılında ABD’de yapan Lipton, 1991 yılında ilk şişelenmiş Lipton Ice Tea ürününü çıkarmıştır. Günümüzde 100’den fazla ülkede tüketilen Lipton Ice Tea, soğuk çay kültürünün oluşmasında oldukça etkili olmuştur. Susuzluğunuzu giderecek lezzetli bir içecek arıyorsanız 330 ml 6'lı paket Lipton Ice Tea şeftali aromalı içeceği doğru bir tercih olacaktır.

330 ml 6'lı paket Lipton Ice Tea şeftali aroması ile birlikte, susuzluğunuzu giderirken damağınızda lezzetli bir tat bırakır. Lipton markasının geleneksel çay tecrübesi ile üretilen soğuk çaylar, sizlere ferahlık sağlar. Doğal şeftali aroması sayesinde lezzetli soğuk çaylar üreten Lipton Ice Tea, en sıcak günlerde rahatlatıcı bir etki yaratır.

Ofislerde bazı günler diğerlerinden daha yorucu ve yoğun olabilir. En yorgun anlarınızda Lipton Ice Tea’nin dayanılmaz şeftali aroması ile enerjinizi tazeleyebilir  ve güne devam edebilirsiniz. Tek bir hareket ile açabileceğiniz kutu içeceğiniz, alkolsüz ve asitsiz bir yapıya sahiptir. Böylelikle kendinize zarar vermeden güvenle Lipton Ice Tea keyfini yaşayabilirsiniz.

MarkaLipton
ÜrünIce Tea
AmbalajKutu
AromaŞeftali
Hacim330 ml
Paket İçi Ürün Adedi6 Adet

Lipton markası, ürünlerinde koruyucu ve renklendirici madde kullanmaz. Tüm ürünlerinin renkleri içlerinde bulunan doğal meyvelerden gelir. Periyodik şekilde kontrolleri yapılan ürünler Lipton kalitesi ve güvencesiyle müşterilere sunulur.

Firma ürettiği tüm ürünleri periyodik aralıklar ile kontrol eder. Böylelikle müşteri sağlığını kötü etkileyebilecek olan ürünleri piyasaya sürmez. 330 ml 6’lı ekonomik paketlerde satılan Lipton Ice Tea ürünlerini avansas.com üzerinden tek bir tık ile sipariş edebilir, hızlı ve güvenli alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.

330 ml 6'lı Paket Lipton Ice Tea Şeftali Ferahlık Sağlar mı?

330 ml 6'lı paket Lipton Ice Tea şeftali ürünü en sıcak yaz günlerinde dahi size ferahlık sağlar. Lipton kalitesi ile üretilen soğuk çay çeşitleri, çalışmalarınız sırasında rahatlamanıza yardımcı olur. Ferahlatıcı etkisi sayesinde, susuzluğunuzu gidermenin en iyi yollarından biri olan Lipton Ice Tea Şeftali, Avansas ile kapınıza kadar teslim edilir.

330 ml 6'lı Paket Lipton Ice Tea Şeftali Aroması Hoş mudur?

Lipton markası çay üretiminde oldukça tecrübeli bir firmadır. 1960’lı yılların başından beri geliştirdikleri soğuk çaylarla da içenlerin beğenisini kazanmaya devam etmektedir. Ürünlerinde doğal meyve konsantresi kullanan Lipton, şeftali aromasını geleneksel çay lezzeti ile birleştirerek ağızlarda hoş bir tat bırakmaktadır.

330 ml 6'lı Paket Lipton Ice Tea Şeftali Sağlığa Zararlı Maddeler İçerir mi?

Lipton markası ile üretilen ürünlerin hiçbirinde katkı maddesi kullanılmamaktadır. Yasal mevzuat gereği de yasak olan renklendiri gibi ürünleri barındırmayan Lipton Ice Tea Şeftali, sağlığa zararlı maddeler içermez.

330 ml 6'lı Paket Lipton Ice Tea Şeftali Ekonomik midir?

330 ml 6'lı paket Lipton Ice Tea şeftali, çoklu paketlerde satılması ile ekonomik bir ürün haline gelmektedir. Lipton kalitesi ile üretilen birbirinden farklı soğuk çay çeşitleri, en uygun fiyatlarla Avansas üzerinden sizlere sunulmaktadır. 330 ml olan ekonomik kutu boyutundaki Lipton Ice Tea ile şeftalinin eşsiz lezzetini tadabilirsiniz.

Avansas’tan Alışveriş Yapmak Güvenli midir?

Avansas olarak müşterilerimize güvenli bir alışveriş deneyimi sunmaktayız. TOBB Güven Damgası ve güvenli altyapı yazılımımız sayesinde tüm kişisel verileriniz en güvenli şekilde korunur. Sizlere sunduğumuz binlerce çeşit ürün içerisinden ihtiyaçlarınızı karşılayan tüm ürünleri tek bir tık ile sipariş verebilirsiniz. Verdiğiniz tüm siparişleri kendi dağıtım ağımız sayesinde en hızlı ve güvenli biçimde kapınıza kadar teslim etmekteyiz.

7 gün 24 saat online alışveriş hizmeti vermemize ek olarak, satış sonrası hizmetlerimiz ve kolay iade seçeneklerimiz ile tüm müşterilerimize destek olmaktayız. Ofisleriniz ve evleriniz için ihtiyacınız olan tüm ürünleri Avansas güvencesiyle alabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Lipton Ice Tea Şeftali Kutu 6x330 ml
Birim Fiyat = 36,87 TL
221,20 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.