Ürün Kodu: 58270
Ürün Barkodu: 8691217031004

Marka : Mas

Product State: A0

Mas 310 Raptiye Pvc Kaplı Karışık Renkli 30'lu Kutu

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Tüm mantar panolarda kullanılabilir
  • 30'lu kutu
  • Canlı karışık renkler
  • Sağlam ve dayanıklı
  • Modern ve şık tasarım

Ürün Hakkında

Mas 310 Raptiye Pvc Kaplı Karışık Renkli 30'lu Kutu

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Sap Malzemesi Plastik
İğne Malzemesi İnce Uçlu Sivri Demir
Çeşit Renkli
Ürün Adedi 30 Adet

Raptiyeler, yumuşak ve yuvarlak dokusu ile öğrencilerden çalışanlara birçok insan için oldukça kullanışlıdır. Kullandığınız bir adet raptiyeyi başka ürünler için de tekrar tekrar kullanabilirsiniz. Bu sayede çevre kirliliğine karşı bir duruş sergileyip, doğanın hepimiz için daha yaşanılabilir bir yer olmasına katkıda bulunabilirsiniz. PVC kaplı olduğu için kolay eskimez, rengini uzun bir süre korur. İnce uçlu sivri demiri sayesinde tüm mantar panolarda rahatlıkla kullanılabilir. Renkli olmasının çeşitlilik ve estetik dışında güvenlik konusunda da işe yararı olması, kaybolduğu veya düştüğü an bulunabilmesini kolaylaştırması açısından oldukça önemlidir. Mas 310 raptiye sapı, yapı sektöründen tesisat malzemelerine, kapı ve pencere modellerinden sağlık sektörüne birçok alanda kullanılan PVC maddesi ile kaplıdır.

 Mas 310 Raptiye Uygun Fiyatlı mıdır? 

Mas 310 raptiye, tüm mantar panolarda kullanılabilir. Ev, işyeri, okul gib. birçok alanda unutmamak üzere yazdığınız notları, sevdiklerinizle olan fotoğraflarınızı, toplantı saatlerinizi, ip benzeri ürünlerle dekoratif amaçlı kullanımlarınızı gerçekleştirmeyi ve hayal gücünüzle birlikte kendi zevklerinize göre hareket etmenizi sağlamak için üretilmiştir. Kullanım alanını daha çok açabilir, yaratıcı ürünleriniz ve hobileriniz için benzersiz bir araç haline getirebilirsiniz. Diğer raptiyelere kıyasla renkli yapısı ve rahat tutma başlığı sayesinde kullanımı oldukça keyifli ve konforludur.

Yuvarlak sapı sayesinde panonuzdan sarkmaz ve bir yere takılıp düşmeye karşı kendini korur.Mas 310 raptiye, farklı renkleri ve parlak yapısı ile ürünü kullandığınız tüm alanlara renk ve canlılık getirecektir. İş hayatınızda ön plana çıkmak istiyorsanız, yaptığınız işte elinizden gelenin en iyi olmak istiyorsanız notlarınızı düzenli almalısınız; bunun en hesaplı yolunun da Mas 310 raptiyekullanımından geçtiğini belirtmekte fayda var. Dinamikliği, kullanım aralığı, ürün adedi ve dayanıklı yapısı itibariyle uzun ömrü ve farklı renkleri sayesinde hayatınıza renk katacaktır. Tüm bu özelliklerinin yanı sıra ekonominize asla zarar vermeyecek kadar uygun fiyatlı bir üründür.

  Mas 310 Raptiye Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?  

Gireceğiniz toplantıları, toplantıda konuşmak istediklerinizi, ders notlarınızı, ders saatlerinizi, arkadaşınızla yaptığınız buluşma planlarını yazdığınız kâğıtları kaybolmaması için panonuza sabitleyebilirsiniz. Sevgilinize veya sevdiklerinize yazacağınız mutluluk verici notları toparlayıp bir pano üzerinde kolaj haline getirmek için Mas 310 raptiyelersize oldukça yardımcı olacaktır. Düzenli bir yaşama adım atma yolundaki ilk adım yapacaklarınızı bilmektir. Hayatınızın zenginleşmesini, zihninizin hafiflemesini, yetişememe korkusundan kurtulmayı istiyorsanız ilk adımınızı atmak için Avansas size bu konuda yardımcı olmayı kendine görev edinmiştir. Tabi ki evinizin ya da ofisinizin arzu ettiğiniz görünüme sahip olmasını da... Bunların yanında eğer çocuğunuz var ise onların sağlığı için raptiyeleri ulaşamayacakları yerlerde saklamaya özen göstermeniz önerilmektedir.

 Mas 310 Raptiye Kullanışlı mıdır? 

Mas 310 raptiye, renksiz ve solgun diğer raptiyelere kıyasla hayal gücünüzle beraber oldukça kullanışlı ve kullanım alanı sınırsız bir üründür. İş yerinizde toplantılarınızı, saatlerinizi ve önemli notlarınızı istediğiniz renkte kâğıda yazabilir ve renkli raptiyeler sayesinde ofisinizi veya masanızı eskisinden canlı hale getirebilirsiniz.

Yine öğrenim hayatında olanlar içinde oldukça kullanışlı panolar hazırlanabilir ve notların panolarda tutulması için kullanılabilir. Her yaştan insanın hatırlatıcıları ve özel notları için kullanması oldukça keyifli ve kullanışlıdır. Raptiye ve tüm ofis malzemelerine avansas.com adresinden ulaşabilir, 7 gün 24 saat tek veya toptan, dilediğiniz şekilde sipariş verebilirsiniz. Hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, siparişleriniz 1 iş günü içerisinde teslim edilmektedir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Mas 310 Raptiye Pvc Kaplı Karışık Renkli 30'lu Kutu
37,68 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.