3 Taksit
Ürün Kodu: 81851
Ürün Barkodu: 1974199720254

Marka : Mühlen

Product State: A0

Mühlen Eko Schleifer Evrak İmha Makinesi 15 lt P4

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 15 Litre Atık Haznesi
  • P4 Güvenlik Seviyesi
  • 2 Yıl Garanti

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Kâğıt kesme şekliKonfeti (çapraz) kesim
Bir Kerelik İmha KapasitesiMax. 10 yapraklı A4 Kâğıt
Atık hazne kapasitesi15 litre
RenkKırmızı krem karışık
Kesim boyutu4*35 mm
Giriş hazne genişliği220 mm
Gürültü seviyesi<65 dB
Ölçüleri41x37,5x 20 cm
Ağırlık6,5 kg
Aralıksız çalışma süresi6 dakika

Mühlen Schleifer 15lt/C evrak imha makinesi, ofislere uygun olarak tasarlanmıştır. Kağıtları konfeti şeklinde 4x35 mm boyutlarında keserek bilgiler güvende tutar. Bir kerede 10 yaprak A4’ü imha edebilme özelliği ve CD ve DVD’nin manyetik alanını bozarak 3 parçaya ayırma özelliği ile oldukça fonksiyonel bir cihazdır. 220 mm kağıt giriş haznesi, 120 mm CD ve DVD haznesi bir kerede yapılacak imha miktarı için uygundur. Belge parçalama hızı dakikada 2,22 metre, belge parçalama adedi dakikada 170 adettir. 

15 litrelik atık kutusu yoğun kullanım için uygundur. Otomatik durdurma ve geri sarma özelliği ile kağıt sıkışmasının önüne geçer. İmha sırasında tel zımbanın çıkarılması gerekmediği için kullanıcısına kolaylık sağlar. Otomatik ve manuel olmak üzere iki şekilde kağıtlar imha edilebilir. Aralıksız çalışma süresi 6 dakikadır. 

Mühlen Schleifer 15lt/C Evrak İmha Makinesi Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

Cihaz, özellikle yoğun kullanıma uygun tasarlanmıştır. İşletmelerde fotokopi makinesinin yanında bulundurulan cihaz bilgi güvenliği gereği imha edilmesi gereken belge ve evrakların imhasında kullanılır. Zımbalı evrakları, CD ve DVD’leri kolayca imha edebilen cihaz dayanıklıdır. Kişisel bilgilerin imhasını güvenli bir şekilde yaparak, yetkisiz kullanımın önüne geçer. İmha edilen belgeleri 4x35 mm’lik parçalara ayırarak okunmaz hale getirir. Ayrıca birden fazla sayfalı dokümanlarda üzerindeki zımbaları sökmeden imhaya olanak sağlaması zaman tasarrufu açısından önemli bir avantajdır. 65 DB’den küçük gürültü seviyesi ile çalışma ortamlarında rahatlıkla kullanılır. 6 dakikalık kesintisiz çalışma süresi, 15 litre iç hacmi ile kullanıcı ihtiyacına uygun tasarlanmıştır.

Mühlen Schleifer 15lt/C Evrak İmha Makinesi Kapasitesi Yeterli midir?

Mühlen Schleifer 15lt/C evrak imha makinesi, 15 litre atık kapasitesi ile hem CD, DVD hem de A4 boyutundaki evrakların atıklarını ayrı biriktirmek için oldukça uygundur. Boyut olarak fotokopi odasına rahatça yerleştirilebildiği gibi bireysel kullanım için odalarda masa altlarına da yerleştirilebilir.

Atık haznesi çekmece şeklindedir. Kolay çıkarılabilir. Ayrıca yan tarafında yer alan şeffaf alan atık kutusunun dolup dolmadığını kontrol etmekte kullanılır. Tek seferde 10 adet A4 kağıdını imha edebilme kapasitesine sahip cihaz, fazla kağıt yüklemesi olduğunda kullanıcısını uyarır. Belge sıkıştığında anahtar geri sarma noktasına alınarak sıkışan kağıtlar çıkarılır.

Mühlen Schleifer 15lt/C Evrak İmha Makinesi Çift Giriş Hazneli midir?

Cihazın kağıt ve CD, DVD etmek üzere iki farklı girişi vardır. A4 kağıt girişi 220 mm’dir. 10 adet kağıdın bir kerede imhasını yapabilecek şekilde tasarlanmıştır. CD, DVD girişi 120 mm’dir. CD ve DVD’leri 3’e parçalayarak imha eder. CD ve DVD için ayrı bir haznesi vardır. Çift giriş haznesi farklı bir ayar gerektirmediği için oldukça kullanışlıdır. Sürgülü anahtar cihazı otomatik imha etme, geri sarma, sıkışıklığı giderme, makineyi sürekli imha konumuna getirme veya makineyi kapatma konusunda kullanıcıya destek olur.

Mühlen Schleifer 15lt/C Evrak İmha Makinesi Isınmaya Karşı Korumalı mıdır?

Cihaz fazla çalıştığında otomatik olarak durur. Işıklı ikaz sistemi cihaz aşırı ısındığında uyarır. Sürekli çalışma süresi 6 dakikadır. Isınmaya karşı uyarı sistemleri ile kullanıcısını yönlendirir. İmha makinesine ihtiyacınız varsa avansas.com üzerinden Mühlen Schleifer 15lt/C evrak imha makinesi siparişinizi vakit kaybetmeden verebilir, sayfamızdaki avantajlı fiyatlardan faydalanabilirsiniz. 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

2 Taksit 3 Taksit
İş Bankası 2.174,50 TL 1.449,67 TL
Akbank 2.174,50 TL 1.449,67 TL
HalkBank 2.174,50 TL 1.449,67 TL
Yapı Kredi 2.174,50 TL 1.449,67 TL
Finansbank 2.174,50 TL 1.449,67 TL
Garanti 2.174,50 TL 1.449,67 TL
Mühlen Eko Schleifer Evrak İmha Makinesi 15 lt P4
4.349,00 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.