3 Taksit
Ürün Kodu: 132260
Ürün Barkodu: 8681812470179

Marka : Ofisbazaar

Product State: A0

Ofisbazaar Bekleme Sandalyesi Deri Siyah 2'li Set

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 2'li paket
  • Siyah renk
  • Metal ayak
  • Kolay temizlenen kumaş

Ürün Hakkında

Ofisbazaar Bekleme Sandalyesi Deri Siyah 2'li Set

 

detay-1

 

Misafirlerinizi beklerken enerjilerini yükseltecek bir ortam yaratmak istiyorsanız Ofisbazaar bekleme koltuğunu tercih edebilirsiniz. Ortak alan ya da bekleme alanlarında kullanılabilen bu koltuk, şık siyah tasarımı ile ortama dinamizm katar. 

Ofisbazaar bekleme koltuğu, kullanıcılarına demonte olarak gönderilmektedir. Son derece basit kuruluma sahip olmasının yanı sıra içerisinde bulunan montaj kılavuzu sayesinde kolaylıkla birleştirilebilir. Ofisbazaar markasının üretmiş olduğu koltuk, tüm yönleri ile kullanıcılarının konforunu ve sağlığını düşünür. 

 

Genel Bilgiler 
Marka OFİSBAZAAR
Model 2'Lİ BEKLEME KOLTUĞU
Garanti 2 YIL
Renk SİYAH
Koli ve Montaj  2'Lİ KOLİ
Koli Ağırlığı 20 KG
Montaj Gerektiriyor mu? GEREKİYOR
Paket İçeriği 2 AD KOLTUK
Ergonomi  İNSAN ERGONOMİSİNE UYGUN
Oturma Derinliği 38 cm
Oturma Yüzey Genişliği 46 cm
Sırt Yüksekliği 40 cm
Arkalık Genişliği 47 cm

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Bekleme koltuğu hem tasarımı hem de özellikleri ile her yönden kalitesini hissettiren bir ofis mobilyasıdır. Lüks bir görünüm ve fonksiyonel bir kullanım sunarken dayanıklı yapısıyla dikkat çeker. Alıcıya kurulu olmadan, demonte olarak gönderilen koltuk, kurulumu tamamlandıktan sonra ortama uyum sağlar. 

İhtiyaç duyulan tüm parçalar, aksesuarlar ve malzemeler, ürünün ambalaj içeriğindedir. İçerikte bir de montaj kılavuzu çıkar. Kılavuz, kurulumu yapan kişi için ihtiyaç duyulan tüm detayları barındıran,yeterli bir rehber olacaktır. Kılavuz yardımıyla son derece basit bir şekilde kurulum gerçekleştirilebilir. Kolay kuruluma sahip olan ürün ekstra bir malzeme gerektirmez.

Kullanıldığı alana görsel zenginlik kazandıran ürün, ergonomik olması hedeflenerek üretilmiştir. Ofisbazaar Test Laboratuvarı tarafından ergonomik yapısı test edilmiş ve doğrulanmıştır. Rahat ve konforlu bir oturma deneyimi sunan koltuk, vücuda rahatsızlık vermez. Vücut sağlığı önemsenerek dizayn edilen ürün, ergonomik detayları ile sağlıklı bir kullanım sunar. 

 

 

Şık görüntüsünü uzun süre koruyabilen koltuk, fazla kir tutmaz ve kapalı alanlarda kullanıldığı için çabuk kirlenmez. Dolayısıyla sürekli ve detaylı temizlik gerektirmez. Hafif kirlenmeler sabunlu su ile nemlendirilmiş bir bez ile silinebilir; tozlar da vakum temizleme uygulaması ile arındırılabilir. Temizlik sırasında kimyasal içerikli temizlik maddeleri kullanılmamalıdır. Kimyasal maddeler hem koltukta deformasyonlara sebep olur hem de ürünü garanti kapsamı dışında bırakır.

Ofisbazaar 2'li Koltuk Montaj Gerektirir mi?

Ofisbazaar koltuk, montaj gerektiren bir üründür. Fakat montaj için detaylı teknik bilgilere ihtiyaç duyulmaz. Ürünün kutusundan çıkan tüm parçalar, montaj kılavuzu referans alınarak birleştirildiği takdirde kurulum kolayca tamamlanır. Kısa sürede kullanıma hazır hale gelir.

Ofisbazaar 2'li Koltuk Ergonomik midir?

Her ürününde insan sağlığını ön plana koyarak üretim yapan Ofşsbazaar koltuklarda da aynı tutumu sergilemiştir. Gerekli testlerden başarıyla geçen ürün, son derece ergonomik bir yapıya sahiptir. Koltuğa ergonomik özellikler kazandıran tasarım, görüntü konusunda da şıklık kazandırır. 

Ofisbazaar 2'li Koltuk Nasıl Temizlenir?

Ofisbazaar koltuğun temizliği de son derece basittir. Sadece nemli bir bez, bu ürünün temizliği için yeterli bir araçtır. Fakat bu bezin sadece sabunlu su ile nemlendirilmiş olması gerekmektedir. Kimyasal maddelerle ya da bu maddelerin karıştırıldığı bir su ile nemlendirilmiş bezler, ürüne zarar verebilir.

Ofisbazaar 2'li Koltuk Kaliteli midir?

Ağırlığa dayanıklı oturak ve sünger malzemeye sahip olan Ofisbazaar kalitesi ile ön planda olan bir üründür. Ayakları özel olarak geliştirilen ürünün kullanım ömrü de bir hayli uzundur. EN 16139 standartlarındaki mekanizmalara sahiptir

Ofisbazaar 2'li Koltuğun Garanti Süresi Ne Kadardır?

Bürosit, ürünün sağlamlığına ve dayanıklılığına güvenmekle birlikte garanti hizmeti de sunmaktadır. Koltuğun 2 yıl ürün garantisi vardır.Avansas avantajlarıyla hemen web sitemizden satın alınabilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Ofisbazaar Bekleme Sandalyesi Deri Siyah 2'li Set
Birim Fiyat = 1.210,00 TL
2.420,00 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

4000’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.