Ürün Kodu: 69087
Ürün Barkodu: 2000000102733

Marka : Saip

Product State: A0

Otomatik Mezura Askı İpli 1.5 m

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 1.5 metre
  • Askı ipli
  • Dayanıklı malzeme
  • Uygun fiyat avantajı

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Saip markası,15 yıllık tecrübesini kullanarak kırtasiye ve ofis ürünleri üretmektedir. Marka; ürettiği zımba makinesi, bant makinesi, kalem ucu, lazer etiket makineleri, asetatlar, makaslar, batık cımbızları ve pratik mezura çeşitleri ile kullanıcılarına fayda sağlamaktadır. Saip otomatik 1.5 m askı ipli mezura, her alanda rahatlıkla kullanıcı ihtiyaçlarına cevap veren bir yapıya sahiptir.

Kaliteli yapısı sayesinde uzun yıllar kullanabileceğiniz Saip askı ipli mezura, çift taraflı yapısı sayesinde size ölçüm işlerinizde esneklik ve rahatlık sağlar. Birimler arası uzunluğu çevirmenize ya da iki farklı mezura kullanmanıza gerek kalmadan rahatlıkla gereken işlemleri yapabilirsiniz. Rakam ve çizgilerden oluşan şerit, kolaylıkla görülebilir ve ölçüm işlemini kolaylaştırır.

MarkaSaip
ModelOtomatik Mezura Askı İpli
Ürün RengiSiyah
Şerit MateryaliPolimer
Ürün Boyutları8 mm x 1.5 m
Otomatik SargıEvet
Paket İçi Ürün Adedi1 Adet

Saip otomatik mezura, kullanıldıktan sonra kolay şekilde toplanır. Geleneksel mezuralar bir kez kullanıldıktan sonra zor toplanması ile bilinir. Dağınıklık ve zaman kaybı yaşatan geleneksel mezuraların aksine bu ürün ortasındaki buton sayesinde otomatik şekilde ve hızlıca içine toplanır. İşlerinize zaman tasarrufu ve pratiklik katan ürün, askı ipi sayesinde kullanım konforu sağlar. Saip otomatik 1.5 m askı ipli mezura çeşitlerini, Avansas avantajları ile sipariş edebilirsiniz.

Otomatik 1.5 m Askı İpli Mezura Dayanıklı mıdır?

Otomatik askı ipli mezura, dayanıklı plastik malzeme ile üretilmiştir. Yere düşme, darbe ve benzeri durumlara karşı dayanıklı olan ürün; kullanıcıya uzun ömürlü bir kullanım olanağı sunar. Otomatik şekilde çalışan mekanizması, birçok kullanım testinden geçmiştir. Sağlam mekanizması sayesinde tüm işlemlerinizde size kolaylık sağlar ve mezuranın hızlı bir şekilde iç aksamına sarılmasını sağlar.

Otomatik 1.5 m Askı İpli Mezura Kullanışlı mıdır?

Saip otomatik 1.5 m askı ipli mezura, yuvarlak ve küçük yapısı ile oldukça kullanışlı bir modeldir. Klasik mezura çeşitlerinden otomatik sargı yapısı ile ayrılan mezura, askı ipi sayesinde her alanda kullanım kolaylığı sağlar. Askı ipi sayesinde boynunuza asarak kullanabileceğiniz mezura, ürünü kaybetme riskini en aza indirmenize yardımcı olur.

Otomatik 1.5 m Askı İpli Mezura Hangi Ölçüm Biriminde Ölçer?

Saip otomatik mezura, iki farklı ölçü birimini aynı anda kullanmanıza olanak tanır. Bu birimler cm ve inç ölçüm birimleri olarak iki farklı tarafta yer almaktadır. Bir kişinin veya ürünün ölçümünü yaptıktan sonra, ölçüm birimleri arasında dönüştürme işlemleri yapmanıza gerek kalmaz. Bir taraf ile ölçümü yaptıktan sonra mezuranın arkasını çevirerek, cm ve inç arasında dönüşümü pratik bir şekilde yapabilirsiniz.

Otomatik 1.5 m Askı İpli Mezura Kaliteli midir?

Saip markasının güvencesi ile üretilen otomatik 1.5 m askı ipli mezura çeşitleri, kaliteli bir yapıya sahiptir. Sağlam hammaddeler kullanılarak üretilen mezura, kullanım sırasında kaliteli ve sağlam bir hissiyat verir. Mekanizması takılmadan çalışan ürün, kolay şekilde taşınabilir ve her durumda ölçüm yapabilecek yapıya sahiptir.

Avansas’tan Alışveriş Yapmak Güvenli midir?

Tüm müşterilerimize Avansas güvencesi ile hizmet vermekteyiz. TOBB Güven Damgası çerçevesinde güvene dayalı hizmetimiz ile elektronik alışveriş deneyiminizi geliştirmek amacındayız. Binlerce çeşit ürün ile doldurduğumuz 1200 metrekarelik depomuzdan sipariş verdiğiniz tüm ürünleri, kendimize ait olan dağıtım kanalını kullanarak en güvenli ve hızlı şekilde size ulaştırıyoruz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Otomatik Mezura Askı İpli 1.5 m
70,86 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.