Ürün Kodu: 77812
Ürün Barkodu: 3501170958094

Marka : Papermate

Product State: A0

Paper Mate Inkjoy 100 Tükenmez Kalem 1 mm Mavi

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 1 mm uç
  • Mavi renk
  • Yumuşak ve kolay yazım
  • Şık tasarımlı renkli şeffaf gövde
  • Uzun süreli yoğun kullanıma uygun

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler  
Marka  Papermate
Model  Inkjoy 100
Ürün Çeşidi  Tükenmez Kalem
Üretim Yeri  Hindistan
Renk Mavi
Materyal  Plastik
Mekanizma Kapaklı Tükenmez Kalem
Nokta Türü 1.0 mm
Uç Kalınlığı 1.0 mm
Mürekkep Documental Almanya
Yazım Kapasitesi 1.500 m
Dolum Hayır
Ürün Boyutları  14x1x1 cm
Paket İçeriği 1 Adet
Garanti  2 yıl

Ergonomi 
Yumuşak yazım sunan değiştirilebilir jel mürekkep var mı ? Hayır
ergonomik tutuş sağlayan kauçuk grip var mı ? Hayır
Kauçuk kaplama ABS kapak var mı ? Evet
Nikel kaplama klips bulunuyor mu ? Hayır
Paslanmaz çelik klips bulunuyor mu ? Hayır

Yaşamın her anında ve alanında ihtiyacımız olan birtakım araç, gereçler vardır. Bu araç ve gereçler arasında en sık kullandığımız ise elbette tükenmez kalemler oluyor. Tükenmez kalemler, farklı kalite ve yapılarda, çeşit çeşit üretilir. Muhakkak dikkatinizi çekmiştir; bazı tükenmez kalemler hemen biterken, bazıları aylarca kullanılabiliyor. Bir tükenmez kalemde aranan her bir özellik, Paper Mate Inkjoy tükenmez kalem içerisinde yer almaktadır.

Bu tükenmez kalemi, kullanmaya başladığınızda kağıda zarar vermediğini görüyor, yumuşaklığını ve kalitesini anında fark ediyorsunuz. Uygun fiyatı ve kusursuz performansı ile göz dolduran Paper Mate Inkjoy tükenmez kalem sayesinde defterlerinizin dokusu bozulmuyor, kalem akma yapmadığı için etraf kirlenmemiş oluyor. Paper Mate Inkjoy tükenmez kalem, birçok özelliği ile kullanıcı dostu bir şekilde üretilmiştir.

Paper Mate Tükenmez Kalem Kaliteli Midir?

Paper Mate Inkjoy tükenmez kalem, son derece kaliteli ve tüketici dostu bir ürün olarak her zaman karşınıza çıkar. Yazarken kesiklik sorunu gibi can sıkıcı sorunlar ile karşılaşmazsınız. Mürekkebi asla kurumaz, akmaz ve etrafa ya da elinize dağılma yapmaz.

Bu tükenmez kalem, herkes için temiz bir kullanım deneyimi sunar. Papermate markasının kalitesine her daim güvenebilirsiniz. Uzun ömürlü ve dayanıklı bir tükenmez kalem arayışındaysanız bu kalemi kullanmanızı tavsiye ederiz.

Paper Mate Inkjoy tükenmez kalem sayesinde toplantı esnasında, sunum yaparken ya da öğrencilerinize bir şeyler gösterirken kaleminiz artık bitmeyecek. Silik yazan kalemlerinizden kurtulmuş olacaksınız. Paper Mate’in kusursuz tükenmez kalem performansından yararlanmaya başlayacaksınız. Harika değil mi?

Paper Mate Tükenmez Kalem Kağıda Zarar Verir Mi?

Paper Mate Inkjoy tükenmez kalem hiçbir kağıt çeşidine zarar vermez. Kağıdınızın dokusunu bozmaz, yırtılmasına neden olmaz. Yumuşak bir his verdiği için kişiye konforlu bir yazma deneyimi sunar. Bu kalemin mürekkep akıtmama özelliği sayesinde, kağıdınızda leke oluşması sorununu ortadan kaldırmış olursunuz. Paper Mate Inkjoy tükenmez kalem, çabuk bitmez ve uzun ömürlü bir kullanım deneyimi sunar. Kullandıkça eskime yapmaz, eskime yapan kalemler kağıda zarar verebiliyor.

Bu kalemde, bu tür sorunlar ile karşılaşma ihtimaliniz yoktur. Yazdığınız her şey kalıcı olarak defterinizde uzun yıllar boyunca kalır. Yazıların silinmesi ya da silik bir biçimde yazma sorunu ile asla uğraşmazsınız. Böylece, zamandan da tasarruf etmiş olursunuz.

Paper Mate Tükenmez Kalemin Kullanımı Ergonomik Midir?

Paper Mate Inkjoy tükenmez kalem, kullanım bakımından oldukça ergonomik bir yapıya sahiptir. Uç kısmı oldukça kalitelidir, bu yüzden yazı yazarken eli asla rahatsız etmez ve ağrıtmaz.

Paper Mate tükenmez kalemin yazmama gibi bir sorunu yoktur, kullandıkça silik yazmaya başlayan kalemler gibi değildir. Her zaman aynı şekilde yazar. Paper Mate Inkjoy tükenmez kalem ile asla yarı yolda kalmazsınız. Bir tükenmez kalemde en çok aradığınız özellik ergonomik yapıda olması ise bu kalemi hiç düşünmeden satın alıp kullanmaya başlayabilirsiniz.

Avansas farkı ile Paper Mate Inkjoy tükenmez kalem, istediğiniz an kapınıza kadar geliyor. Size de yazı yazmanın ya da bir şeyler çizmenin eşsiz tadını çıkarmak kalıyor. Dilediğiniz zaman Avansas’tan Paper Mate Inkjoy tükenmez kalem siparişi verebilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Paper Mate Inkjoy 100 Tükenmez Kalem 1 mm Mavi
13,57 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.