Ürün Kodu: 78852
Ürün Barkodu: 8693357075221

Marka : Paşabahçe

Product State: A0

Paşabahçe İnce Belli 42381 Çay Brd 6lı 125cc

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 6'lı paket
  • Sağlıklı cam bardak
  • Şık tasarım
  • 125 cc hacim
  • Paşabahçe kalitesi

Ürün Hakkında

 Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

Kuruluşundan bu yana sürekli geliştirilerek çeşitli formlarda müşterilerin hizmetine getirilmişlerdir. Günümüzde de bu çay bardakları, farklı adetler içeren setlerde ve sağlam ambalajlarla hizmetinize sunulmaktadır. İnce belli olarak tarif etmekte olduğumuz bu bardakların 6’lı setleri ise oldukça kullanışlı niteliklere sahiptir. Bu 6’lı setlerdeki bardakların hacimleri 125 cc. olmaktadır. 

Paşabahçe Çay Bardağı Sağlam ve Dayanıklı mıdır?

Paşabahçe çay bardağı ürünleri, estetik ve fonksiyonel tasarımları kadar fiziksel sağlamlıkları ile de dikkat çekmektedir. Kırılmaz yapıları ile sizlere uzun ömürlü kullanım deneyimleri yaşatırlar. Kaliteli cam içeriği ile bu çay bardakları her ortamda rahatlıkla servis yapabilmenize olanak tanımaktadır. Ani ısı değişimleri ile çatlamalar söz konusu olmamaktadır. Bu bakımdan rahat bir şekilde kullanım imkânı sunmaktadır. İster kapalı alanlarda isterseniz de açık ve rüzgârlı alanlarda olsun, bu bardaklar ile kolaylıkla servis sağlayabilirsiniz. Paşabahçe’nin ince belli çay bardakları, sağlamlıkları sebebiyle çay işletmeleri tarafından da en çok tercih edilen ürünlerdir.

Paşabahçe Çay Bardağı Kullanışlı Tasarımlarda mıdır?

Türkiye’de çokça tercih edilmekte olan markanın çay bardakları, çeşitli setler halinde ihtiyacınıza uygun biçimlerde hizmetinize sunulabilmektedir. Özellikle Paşabahçe çay bardağı 125 cc 6'lı paket ürünleri ile kalabalık misafirlerinizi kolaylıkla ağırlayabileceksiniz. Klasik ince belli tasarımları ile bu çay bardakları oldukça kullanışlı ürünlerdir. Klasik olduğu kadar estetik de olan tasarımları sayesinde en güvenli tutuş sağlanabilmektedir. Çay bardakları pürüzsüz şeffaf yüzeyleri ile şık ve sade bir görüntü de sunmaktadır. Ayrıca Paşabahçe’nin çay bardaklarını mütevazı bir hediye olarak da sevdiklerinize sunabileceksiniz. 6’lı çay bardağı setleri her aile ve misafirleri için pratik ürünler olmaktadır. 

Paşabahçe Çay Bardağı Kararma Yapar mı?

Bir bardağın sağlamlığı kadar görseli de önem taşımaktadır. Bu sebeple bardak alırken daha ilk kullanımlarda kararma oluşabileceğinin düşüncesi herkesin aklından geçebilecek bir durumdur. Paşabahçe çay bardağı özellikleri arasında sağlamlığı kadar büyük önem arz eden kararmama özelliği de bulunmaktadır. Bu sayede hoş görüntüsü daima yeni kalacak bu bardaklarla çaylarınızı rahatlıkla servis edebileceksiniz. Nitelikli yapıları sayesinde uzun süreli kullanımlarınızda dahi ilk günkü kalitesini gösterebilmektedir. Bu kapsamda özel günlerinizde Paşabahçe’nin kaliteli bardaklarını yıllar geçse dahi keyifle sergileyebileceksiniz. 

Paşabahçe Çay Bardağı Leke Tutar mı?

Paşabahçe, kuruluşundan bu yana sağladığı kaliteli ürün hizmeti ile daima zirvedeki yerini korumayı başarmıştır. Başarılarının en önemli sebeplerinden biri de ürünlerinin kalitesine verdiği değerdir. Estetik çay bardak modellerinin her biri de kolayca yıkanabilir niteliklerde çeşitlerdir. Leke tutmayan yapıları sayesinde bu çay bardakları birçok kişi ve kurum tarafından sıkça talep edilmektedir. Kararmaların söz konusu olmaması sebebiyle kolaylıkla temizlenmekte olduklarını her zaman fark edebileceksiniz. 

Sizler de ömürlük kullanabileceğiniz bu kaliteli ürünlere sahip olmak isterseniz avansas.com üzerinden hemen sipariş edebilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesinde bulunuyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde kapınızda!

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Paşabahçe İnce Belli 42381 Çay Brd 6lı 125cc
196,30 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.