Ürün Kodu: 52510
Ürün Barkodu: 4012700351197

Marka : Pelikan

Product State: A0

Pelikan Istampa Mürekkebi 28 cc Siyah

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Yüksek kalite
  • Ekonomik fiyat avantajı

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir? 

Pelikan Istampa Mürekkebi Özellikleri
MarkaPelikan
TürIstampa mürekkebi
RenkSiyah
Miktar28 cc
Adet1
KaliteYüksek kalite
Yağ durumuYağsız
Kuruma HızıHızlı
Kullanım alanlarıDamga, mühür ıstampaları; Kaşeler; Etiket makinesi kartuşları.

Pelikan ıstampa mürekkebimühür, damga ıstampaları ve kaşelerde kullanılması amacıyla yüksek kalitede üretilmiştir. Yağsız ve siyah renktedir. Yoğun pigmentlidir. Hızlı bir şekilde kurur. Kutu içerisinde 1 şişe yağsız ıstampa mürekkebi yer almaktadır. Şişede 28 cc mürekkep bulunur. Damga ve mühürlerin kullanıldığı her yerde kullanıma uygundur. Kullanıldıktan sonra hızlı bir şekilde kurur ve akabinde dağılma yapmaz. Plastik ıstampalar için de uygundur. Şişe ve aplikatörü sayesinde ürün aktarılırken dökülmeye veya bulaşmaya sebebiyet vermez. Kullandığınız evrak ya da kâğıda tutunur ve kuruduktan sonra bulaşmaz. Uygun koşullarda muhafaza edildiği takdirde uzun süre bozulmadan kullanılabilir.

Pelikan Siyah Istampa Mürekkebi Kaliteli midir? 

Pelikan uzun yıllardan bu yana kalitesiyle adından söz ettiren bir markadır. Istampa mürekkebi de adına yakışır kalitede beklentileri karşılamak üzere üretilmiştir. Yoğunluk ve netlik bakımından belirgin rengini ortaya koymaktadır. Aynı zamanda mürekkebin akışkanlığı ve tortusuz kıvamı sayesinde size hiçbir zorluk çıkarmayacaktır. Mühürlerinizin en net şekilde iz bırakmasını ve zaman geçse bile hep netliğini korumasını sağlayacaktır. Oldukça dayanıklıdır. Büro, ofis, okul ve daha birçok alanda kullanılabilir.

Pelikan Istampa Mürekkebinin Rengi Kalıcı mıdır? 

Kullandığınız evraklar üzerindeki kalıcılığını her zaman korur. Üzerinden aylar geçse de ilk günkü kadar belirgin olduğunu ve solmadığını görebilirsiniz. En önemli evraklarda dahi güvenle kullanılabilir. Dalgalanma oluşturmaz kullanılan kaşe baskılarının tamamı aynı renk yoğunluğundadır. Resmi kurumlarda, iş yerlerinde ve evrakın olduğu her yerde kullanmak için tercih edebilirsiniz..

Pelikan Siyah Istampa Mürekkebi Kullanışlı mıdır? 

Pelikan ıstampa mürekkebi özellikleriarasında yüksek kalitesi, kalıcılığı, yoğun örtücülüğü ve çok daha fazlası mevcut. Bütün bu özellikler dikkate alındığında oldukça kullanışlıdır. Neredeyse bütün çalışma ortamlarında bir evrakı onaylarken mühre ve kaşeye ihtiyaç duyulmaktadır. Bu ihtiyacı giderirken kullanacağınız mürekkebin rengi, kalitesi, uzun ömürlü ve kalıcı olması gibi birçok özelliğe dikkat edilir. Aradığınız tüm bu özellikleri Pelikan ıstampa mürekkebinde bulabilirsiniz. Kaliteli mürekkep tercihi yaptığınız işlerin de değerini ortaya çıkarır. Çalışmalarınızda özenli bir izlenim bırakır. Hızlı bir şekilde kurur ve zamanınızı verimli kullanmanıza yardımcı olur. Şişesinin kapağı kapalı olduğu sürece akma ve bulaşma yapmaz. Kullanımı oldukça kolay ve pratiktir. Şişe kapağını dikkatle açarak aplikatörü yardımıyla kullanmak istediğiniz ürünün stampasına aktarabilirsiniz.

Pelikan Siyah Istampa Mürekkebi Uygun Fiyatlı mıdır? 

Pelikan 28cc ıstampa mürekkebi fiyatı ile özellikleri arasında bir mukayese yapıldığında kalitesiyle tüm beklentilerinizi karşıladığını ve oldukça uygun fiyatlı olduğunu görebilirsiniz. Rengini ve kalıcılığını uzun süre muhafaza etmektedir. Resmi kurumlarda, iş yerlerinde hatta evde mühür, damga ve kaşelerde rahatlıkla kullanılabilir. Ürünün soğuk alanlarda kalmamasına özen gösterir; kurumaması ve dökülmemesi için kapağını kapalı tutarsanız bozulmadan uzun bir süre kullanabilirsiniz. Ambalajı fazla yer kaplamaz. Yanınızda taşıyabilir ve kolayca muhafaza edebilirsiniz. Mürekkep, hızlı kuruduğu ve dağılmadığı için mühürleriniz net ve okunaklı görünür. Siz de evrak işlerinizi hızlı bir şekilde halletmek ve hata ihtimalini en aza indirmek isterseniz güvenle tercih edebilirsiniz. Pelikan siyah ıstampa mürekkebine sahip olmak için avansas.com’u ziyaret ederek avantajlı fiyatlardan yararlanabilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgemizde iseniz siparişiniz, 1 iş gününde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Pelikan Istampa Mürekkebi 28 cc Siyah
93,97 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.