Ürün Kodu: 108499
Ürün Barkodu: 8683181701205

Marka : Penmark

Product State: A0

Penmark HS-305 Doldurulabilir Tahta Kalemi Siyah Renk

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Siyah Renk
  • Yuvarlak uç tipi
  • 2-3 mm kalınlık
  • Tekrar doldurulabilir
  • Ev, okul, ofis ve iş yerleri için uygundur

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

Ofiste sunum yaparken, okulda ders anlatırken ya da evde bir şeyler yazıp çizerken en çok kullanılan araç tahta kalemidir. Penmark tahta kalemi, son derece kaliteli ve kullanışlı bir ürün olmasıyla dikkat çeker. Bu tahta kalemi, 2 - 3 mm’lik ucu ile sağlam bir yapıya sahiptir. Üstelik bu kalem ile yazılan her yazı, çizilen her şekil çok hızlı kurur. Böylece mürekkepte dağılma sorunu yaşanmaz. Avansas üzerinden alacağınız Penmark tahta kalemi, oldukça uygun bir fiyatla satışa sunulmaktadır. 

Işığa dayanıklı yapısıyla fazlasıyla dikkat çeken Penmark tahta kalemi, hafif kokulu mürekkebi ile kullanıcıyı hiçbir zaman rahatsız etmez. Piyasada yer alan birçok tahta kaleminin mürekkebi, rahatsız edici derecede ağır bir koku yaymaktadır. Fakat Penmark tahta kaleminde asla böyle sorunlar ortaya çıkmaz. Üstelik bu kalemin rengi sayesinde dikkat çekmek istenilen yerlerin altı her zaman çizilebilir. 

Penmark tahta kaleminin kapağı açık unutulduğu zaman bile birkaç gün boyunca kurumaz. Tekrar doldurulabildiği için kalem tamamen bitse bile sorun yaşatmaz. Kalemin uç kısmını bozacak hareketlerden kaçınıldığı sürece bu ürünü uzun bir süre kullanmak mümkündür.  

Bu kalemi kullanırken tahtaya fazla bastırmamak gerekir. Ayrıca kalemin kullanılmadığı anlarda kapaksız şekilde bekletilmesi de ürünün ömrünü kısaltan etkenlerdendir.

 

   
Marka Penmark
Ürün Adı Tahta Kalemi
Uç şekli Yuvarlak
Yeniden doldurulabilir mi? Evet
Uç Kalınlığı 2 - 3 mm

 

 

Penmark Tahta Kalemi Yazdıktan Sonra Hızlı Kurur Mu?  

  

Penmark tahta kalemi ile yazılan her şey saliseler içinde kurur. Yazılar asla dağılmaz, kalemin izi kullanıcının eline bulaşmamış olur. Böylece hijyenik ve sağlıklı bir tahta kalemi kullanımı gerçekleşir. Penmark tahta kalemi, kaliteli dokusu ve hızlı kuruma özelliği ile uzun yıllardır herkesin gözdesi haline gelmiştir.

 

Penmark Tahta Kalemi Işığa Dayanıklı Mıdır?

 

Bir tahta kaleminin ışığa karşı dayanıksız şekilde tasarlanması oldukça olumsuz bir durumdur. Kullanıcılar bu durumdan fazlasıyla şikayetçidir. Penmark tahta kalemi, gün ışığa tamamen  dayanıklı olacak şekilde tasarlanmıştır. Bu şekilde dizayn edildiği için kalemin güneşin altında birkaç saat unutulması bile yapısında herhangi bir değişiklik meydana getirmez.

 

Penmark Tahta Kalemi Tekrar Doldurulabilir Mi?

 

Piyasada yer alan birçok tahta kalemi tekrar doldurulabilme özelliğine sahip şekilde üretilmemektedir. Bu yüzden de kullanıcı, kalem bittikçe yeni kalem satın almak zorunda kalır. Penmark tahta kalemi ise her zaman doldurulabilen bir tasarıma sahiptir.

Böylece en iyi şekilde tasarruf edilmesini sağlar. Kullanıcı, kaliteli bir kalem kullanmanın kolaylığını yaşamış olur. Bu durumda yapılması gereken tek şey, kaliteli bir mürekkep satın almak olacaktır. Penmark tahta kalemi defalarca kez doldurularak uzun bir süre boyunca kullanılabilir. Kalem olduğu için mürekkebi farklı bir renkte almamak gerekir. Aksi takdirde kalem, eski verimi ile kullanılamayabilir.

Tekrar doldurulabilen, ışığa dayanıklı yapıda olan ve mürekkebinde hiçbir koşulda akma problemi ile karşılaşılmayan Penmark tahta kalemi günün her saatinde Avansas’tan satın alınabilir.  

Günümüzde birçok kişi e-ticarete güvenmemektedir. Bu durumun temel sebebi ise birçok dolandırıcının e-ticaret sisteminde var olmasıdır. Fakat Avansas, seneleri aşan tecrübesi ve izlemekte olduğu müşteri memnuniyeti prensibi ile e-ticaret konusunda her zaman örnek bir marka olmuştur. Bunun yanı sıra, Avansas’tan birçok ürün toptan şekilde satın alınabilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Penmark HS-305 Doldurulabilir Tahta Kalemi Siyah Renk
50,12 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.