Ürün Kodu: 68017
Ürün Barkodu: 8692909202009

Marka : Saip

Product State: A0

Saip 3 İnç Kilitli Kılçık 7.62 cm 5000'li Kutu

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 7.62 cm ebat
  • 5000 adet
  • Elle geçmeli
  • Şeffaf renk
  • Halka kilit

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir? 

Saip Kilitli Kılçık Ürün Özellikleri
Ebat7.62 cm
RenkŞeffaf
Adet5000
TürElle Geçmeli

Geçmeli kılçık diye de bilinen bu kilitli kılçık ürün, 7.62 cm ebadında bulunmaktadır. İçerisinde 5000 adet kılçık bulunduran ürün oldukça kullanışlıdır. Kolayca kopmayan bu kılçıklar, sahip olduğu halka kilit ile kullanıcıya da kolaylık sağlamaktadır. Ayrıca elle kolay bir şekilde geçirilmesi de tercih edilmesinde önemli bir etkendir. Kolay kolay kopmayan yapıya sahip olan bu kılçıklar ile işlerinizi sorun yaşamadan gerçekleştirmeniz mümkündür. Elle geçen bir yapıda olduğu için kişiyi uğraştırmaz. Ambalajlama ya da etiketleme gibi işlemleri gerçekleştirebileceğiniz bu ürün hayatınızı oldukça kolaylaştıracaktır.

 Saip Kilitli Kılçık İşimize Yarar mı? 

Saip kilitli kılçık, ürünlerin tür, fiyat ya da birbirlerinden ayırt edilmesini sağlayan özelliklerine göre kategorilere ayrılmasında yardımcı olan en önemli ürünlerden bir tanesidir. Kılçık, üzerinde uygulamış olduğunuz ürüne zarar vermeden ayırt etmeye yardımcı olur.  Birçok iş alanında bulunan ürünlerin ayırt edilmesi oldukça zor olabilmektedir. Kilitli kılçıklar da bu durumda devreye girer. Ürünlerin sahip olduğu türe ya da farklı özelliklerine göre ayırt edilmesini sağlayan bu ürün, aynı zamanda ürünlerin belli bir düzene sahip olmasını da sağlamaktadır. Farklı kumaşlara sahip olan ürünlerin ayrılmasında da oldukça pratik bir yöntemdir. Bu sayede aradığınızı kolay şekilde bulabilirsiniz. Yine iş yerlerinde ya da evlerde oluşan kablo kalabalığı birçok kişinin hoşlanmadığı bir görüntüdür. Kilitli kılçıklar bu kablo kalabalığının düzenlenmesinde yine etkili bir rol oynar.

 Saip Kilitli Kılçık Her Yerde Kullanılır mı?

Günlük hayatımızda karşı karşıya geldiğimiz birçok yerde kilitli kılçıklar kullanılmaktadır. Ürünlerin sahip olduğu model, renk ya da markaya göre ayrılmasında yardımcı olan bu ürün, bir numaralı yardımcınızdır. Saip kilitli kılçıklar, mağazalarda, kuru temizlemelerde, konfeksiyonlarda ya da evlerde kullanılmaktadır. Mağazalarda gömlek, etek ya da pantolon gibi giyim ürünlerinin etiketlenmesinde kullanılır. Kuru temizlemelerde ise ürünleri sahip oldukları kumaşa ya da bulunduğu kategoriye göre ayırırken sıklıkla kullanılır. Ayrıca evlerinizin düzenlenmesinde de yardımcı olan bu ürün oldukça kullanışlıdır. Evlerinizde birbirine karışan kablolarınızın ayrışmasında pratik bir yöntemdir. Manşet etiketlerinde de kullanabileceğiniz bu ürün oldukça kullanışlı bir yapıya sahiptir.

 Saip Kilitli Kılçık Dayanıklı Bir Yapıya Sahip midir? 

Her türlü alanda kullanılan Saip kilitli kılçıklar, sert bir darbeye maruz kalmadıkları takdirde oldukça dayanıklıdır. Ayrıca sahip oldukları kilit özellikleri ile de birçok kez kullanılması mümkündür. Fazlasıyla kullanışlı olan bu ürün kaliteli olması nedeni ile en çok tercih edilen ürünlerden birisidir. Hemen kopmayan bu kılçıklar ile tutturmuş olduğunuz etiketler olduğu gibi kalır. Bu sayede kullanıcının bir yandan ekonomik açıdan tasarruf etmesini sağlarken bir yandan da zamanından tasarruf etmesini sağlar. İhtiyaçlarınızı karşılayacak olan bu ürün sayesinde kilitli kılçık ile yaptığınız etiketlemelerde işlerinizi sorunsuz bir şekilde halletmeniz mümkündür.

 Saip Kilitli Kılçık Fiyatları Uygun mudur? 

Saip kilitli kılçık fiyatları, sahip olduğu özellik ve içerisinde bulundurduğu kılçık fiyatına göre oldukça uygundur. Ayrıca her alanda kullanıma uygun bir ürün olmasından dolayı da kullanışlıdır. Her türlü kesime hitap eden bu kilitli kılçıklar, uygun fiyatlı olduğu gibi oldukça kalitelidir. Kaliteli bir yapıya sahip olan bu ürün, her defasında kılçık değiştirmenize neden olmaması sayesinde sizlerin ekonomik olarak da rahat etmenizi sağlamaktadır. İhtiyacınızı karşılayacak olan bu ürün sayesinde hem iş yerlerinizde, evlerinizde düzen sağlayabilir hem de gereksiz harcama yapmaktan kurtulabilirsiniz. Sizler de bu ürüne kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Satın aldığınız ürünler için hızlı teslimat bölgemizdeyseniz siparişiniz 1 iş günü içerisinde teslim edilir. Sizler de bu avantajdan yararlanmak için hemen sipariş verebilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Saip 3 İnç Kilitli Kılçık 7.62 cm 5000'li Kutu
307,27 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.