Ürün Kodu: 65466
Ürün Barkodu: 8698534227295

Marka : Sarff

Product State: A0

Sarff Dikey Kart Muhafaza Kabı Şeffaf 50’li Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 50'li paket
  • Dikey tasarım
  • Şeffaf renkte
  • 75 x 95 mm ölçülerinde
  • Sağlam ve dayanıklı yapı

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Sarff Kart Muhafaza Kabı Özellikleri
MarkaSarff
MateryalPlastik
RenkŞeffaf
Boyut75 x 95 mm
TasarımDikey Tasarım
Paket50'li

Dikey tasarıma sahip ve şeffaf olarak tasarlanmış Sarff kart muhafaza kapları birçok alanda kullanılmaktadır. Her birinin boyutlar 75 x 95 mm ölçülerindedir ve bir kutunun içerisinden 50 adet bulunmaktadır. Karton bir kutu içerisinde yer alan bu 50 adet kart koruyucu iş yerlerinde ve ofislerde çalışan personellerin, bir yerde görevli ya da ziyaretçi olarak katılan kişilerin katılımcı veya giriş kartlarını muhafaza etmelerine yaramaktadır. Şeffaf renkte olduğu için içindeki kart net bir şekilde görülmektedir.

Sarff Kart Muhafaza Kabı Kaliteli midir?

Sürekli yanında bulundurulması gereken giriş kartlarını yıpranmalara karşı koruyan Sarff kart muhafaza kapları sağlam plastikten üretilmiştir. Fabrikalarda özenle hazırlanan bu kaplar içerisindeki belgeye zarar gelmemesi için koruyucu bir görev üstlenmektedir. Sert ve pürüzsüz bir yüzeye sahiptir ve dayanıklı bir yapısı vardır. Modern ve şık tasarımıyla kullanan herkese hitap eder. Darbelere karşı korunaklı sağlam tasarımı ile yere düşürülmesi ve benzeri gibi durumlara karşı dirençlidir.

Sarff Kart Muhafaza Kabı Avantajları Nelerdir?

Plastik olmasından dolayı hafif ve kullanışlı bir üründür. Bir konferansa, seminere, fuara ya da toplantıya katılmak için verilen giriş belgelerinin kaybolmadan muhafaza edilmesi önemlidir. Bu nedenle ister çantada, ister ceket cebinde isterseniz de bir ip ile boynunuza asarak kullanabileceğiniz kart muhafaza kapları, kartınızı olabilecek olumsuz durumlara karşı korur. Kartınızı göstermeniz gerektiğinde kabından çıkarmanıza gerek kalmaması için şeffaf bir renkte tasarlanmıştır. Böylece içerisinde kart net bir şekilde görülür ve üzerinde kod ve benzeri yazılar rahatlıkla okutulabilir. Bir paketin içerisinden 50 tane çıkması ürünü sürekli almaya gerek kalmasının önüne geçmektedir. Fazladan yere bulundurulması ve acil durumlarda kullanılması için bu şekilde satın almak hem avantajlı hem de ekonomiktir. Sarff kart muhafaza kabı fiyatları, bu şekilde toplu halde satılmasından dolayı oldukça avantajlıdır.

Sarff Kart Muhafaza Kabı Nasıl Kullanılır?

Kabın içerisinde kartı yerleştirmek oldukça kolaydır. Sarff kart muhafaza kabının üst tarafı boyna asılan bir aparat tarafından tutturulabilmesi için boşluklu olarak tasarlanmıştır. Bu boşluklu kısma geçirilen klips ile boyna asılan ipin kart koruyucuya sabitlenmesini sağlar. Kabın alt tarafı ise kartın yerleştirilmesi için ayrılan kısımdır. Buraya yerleştirilen kart rahatlıkla geri çıkarılabilsin diye içeri doğru yarım ay şeklinde bir girinti yer almaktadır. Bu yer sayesinde kartlar rahatlıkla tutulup çıkarılabilir ve yine bu alandan aynı şekilde takılabilir. Sarff kart muhafaza kabı kullanımı oldukça kolay ve avantajlıdır.

Sarff Kart Muhafaza Kabı Sararır mı?

Ürünün temizliği de oldukça basittir. Çok sık kullanılan ve şeffaf renkli bir ürün olduğu için hızlıca kirlenebilmektedir. Kir tutmayan yüzeye sahip olmasına rağmen uzun süreli kullanımlarda sararmalara meydana gelebilmektedir. Bunu önlemek adına, ağır kimyasallar kullanmadan ve çok sıcak olmayan bir su yardımı ile yıkanabilir. Yüksek sıcaklıktaki su plastiğin yapısını bozacağı için önerilmez.

Sizler de avansas.com üzerinden siparişi verebilir, önemli giriş belgelerinizi ve kartlarınızı Sarff kart muhafaza kabı sayesinde uzun süre deforme olmadan ve kaybolmadan korumanın ayrıcalığını yakalayabilirsiniz. Üstelik her paketin içinde 50 adet kart muhafaza etme kabı yer almaktadır. Eğer hızlı teslimat bölgemizdeyseniz vermiş olduğunuz sipariş 1 iş günü içerisinde adresinize güvenli bir şekilde teslim edilecektir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Sarff Dikey Kart Muhafaza Kabı Şeffaf 50’li Paket
Birim Fiyat = 5,26 TL
263,02 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.