Ürün Kodu: 67767
Ürün Barkodu: 8698534206177

Marka : Sarff

Product State: A0

Sarff Oval Sırtlık 10 mm Beyaz 100'lü Kutu

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 10 mm oval sırtlık
  • Uzun süreli kullanım
  • 45 yaprak ciltleme kapasitesi
  • Beyaz renk
  • Esnek ve dayanıklı PVC malzeme

Ürün Hakkında

Sarff Oval Sırtlık 10 mm Beyaz 100'lü Kutu

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
En 10 mm
Renk Beyaz
Paket İçi Ürün Adedi 100
Ofis Kullanımı Uygun
Materyal Esnek ve PVC malzeme

 

İş yerinizde ya da evinizde korumak istediğiniz belgeleri yıllar boyunca sağlam kalmasının en önemli yolu onları bir arada tutmaktır. Sarff sırtlıklar dosyalarınızı kolay bir şekilde toplamanıza yardımcı olur.  45 yaprak ciltleme kapasitesine sahip olan bu sırtlıklar dokümanlarınızı düzenli tutmanızı sağlamaktadır. Ürünün birçok farklı renk seçeneği bulunmaktadır. Bu ürün, dosyaların ciltlenmesi amacı ile üretilmiştir. Ürün, özel kesime sahip olan uçları sayesinde dosyalarınızı daha kolay şekilde yerleştirmenize yardımcı olur. Sunum yapacak kişiler için de sunum sırasında kolay bir şekilde takıp çıkartma özelliğine de sahiptir. Tüm toplama ya da ciltleme işlemlerinde yardımcı olan bu sırtlıklar aynı zamanda öğrenciler için de kolaylık sağlamaktadır.

 Sarff Oval Sırtlıklar İşimize Yarar mı? 

Sarff oval sırtlık bir araya getirmek istediğiniz ya da arşivlemek istediğiniz dosyalarınızın bir arada durmasını sağlamaktadır. Ayrıca dosyalarınızın daha düzenli bir görünüme kavuşmasını da sağlamaktadır. Farklı içeriklerle ilgili olan dosyalarınızı kategorilere ayırmanıza da yardımcı olan bu sırtlıklar, birçok kullanıcının bir numaralı tercihidir. Aynı zamanda elinizde bulunan belgeleri uzun süre boyunca sağlam bir şekilde korumak istiyorsanız, Sarff oval sırtlığı tercih edebilirsiniz. Her seferinde dosya kaybeden ya da aradığı dosyayı bulmakta zorlanan kişiler için çok işlevsel bir üründür. Bu bakımdan Sarf oval sırtlıklar, birçok kişinin iş ya da okul hayatında kolaylık sağlayarak yardımcı olmaktadır.

 Sarff Oval Sırtlıklar Her Yerde Kullanılır mı? 

Dokümanlarınızı ve dosyalarınızı sunulan aparat sayesinde daha düzenli bir hale getirebilirsiniz. Bu ürün hem sade tasarımı hem de düzenleyici olması bakımından en çok tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Okul hayatında da kolaylık sağlayan bu ürün, öğrencilerin ödevlerini ya da dosyalarını bir arada tutmaya yardımcı olur ve belgelerin kaybolmasını da engeller. Ayrıca birçok farklı ders gören öğrenciler, her ders için gerekli olan dosyaları kolay bir şekilde birbirinden ayırabilir. Yazıcıdan çıkartmış olduğunuz dosyaları ister yatay isterseniz de dikey şekilde yerleştirebilirsiniz.  Aynı zamanda çantalarınızın içinde olan dosyalarınızın birbirine karışmasına da son verebilirsiniz.

 Sarff Oval Sırtlık Dayanıklı mıdır? 

Sarff oval sırtlıklar, arşivlemek istediğiniz dosyaların güvenli bir şekilde bir arada kalmasını sağlamaktadır. Ürünün üretiminde kullanılan esnek ve dayanıklı PVC malzeme sayesinde uzun süreli bir kullanım imkânı sunmaktadır. Kullanım şartlarına uygun olarak kullanıldığı takdirde her kullanımınızda ilk kez kullanıyormuş hissi yaşamanız mümkündür. Eğitim kurumlarında ya da başka iş yerlerinde oldukça sık bir şekilde kullanılan bu ürün, tekrar tekrar kullanılması açısından oldukça uygundur. Ofis ortamında kullanıldığı zaman birçok kişinin elinden geçen bu ürünler dikkatli kullanılırsa uzun süre boyunca rahat bir şekilde kullanılabilecektir. Herhangi bir eğilme ya da bükülme gibi sonuçları ortaya çıkaracak darbeler almadığı müddetçe uzun süreli bir kullanım sağlayabilirsiniz.

 Sarff Oval Sırtlık Uygun Fiyatlı mıdır? 

Sarff oval sırtlık fiyatı, üretiminde kullanılan malzemelerin kalitesi ve sunmuş olduğu ciltleme kapasitesi göz önünde bulundurulduğunda oldukça makuldür. Hayatında düzen isteyen ve düzenli bir şekilde yaşamayı önemseyen her kesimden insan için uygundur. Ürün, ciltleme kapasitesine ve içerisinde bulundurduğu sırtlık adedine göre herkesin tercih edeceği bir fiyattadır. Sarff oval sırtlık özellikleri göz önüne alındığında, her kesimden insan için uygundur. Eğer sizler de Avansas’ın hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde adresinize teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Sarff Oval Sırtlık 10 mm Beyaz 100'lü Kutu
742,80 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.