Ürün Kodu: 67416
Ürün Barkodu: 8698534236259

Marka : Sarff

Product State: A0

Sarff Tel Spiral Beyaz 7/6 100’lü Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Sarff tel spiral
  • 100'lü paket
  • 60 - 75 yaprak ciltleme kapasitesi
  • 34 lop 3:1 sistem
  • Beyaz renk

Ürün Hakkında

Sarff Tel Spiral Beyaz 7/6 100’lü Paket

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Miktar 100 adet
Ciltleme Kapasitesi 60-75 yaprak
Renk Beyaz
Materyal Demir tel üzerine PVC kaplama
Ofis Kullanımı Uygun
Ambalaj Karton kutu

 

Sarff tel spiral beyaz 7/6 100’lü paket özellikleri kullanıcısına evraklarını şık ve kullanışlı bir şekilde ciltleme olanağı sağlamaktadır. Bu spiraller 60-75 sayfa kâğıdı kolaylıkla ciltleyebilecek kapasiteye sahiptir. Beyaz renge sahip olduğu için de ciltlenen dokümanlar temiz ve evraklarla bütünleşen bir sonuca sahip olacaktır. Spiraller üretim aşamasında demir tel üzerine PVC kaplama olacak şeklinde tasarlanmıştır. Dolayısıyla hem ciltli dokümanların eğilip bükülmesi zorlaşacak hem de kullanıcısının spiralle temas ettiği kısmının kavranması da kolay bir hale gelecektir. Pek çok farklı evrağın bir arada kullanılmasının veya depolanmasının gerekebileceği ofislerde de kullanımı son derece uygundur.

 

Sarff Tel Spiral 7/6 Paket Pratik ve Kullanışlı mıdır?

 

Gerekli evrakların demir spiral yardımıyla ciltlenmesi bu evrakları bir arada tutacaktır. Bu durumda da kullanıcılar sistemli ve pratik bir şekilde gerekli evraklarını rahatlıkla muhafaza edebileceklerdir. Aynı zamanda spiral yardımıyla bir arada muhafaza edilen evrakların yıpranma veya kaybolma riski de önemli bir ölçüde azalmaktadır. Dolayısıyla Sarff tel spiral 7\6 paket kullanımı pek çok farklı açıdan değerlendirildiğinde oldukça kullanışlı ve pratik bir çözümdür. Bu özelliği itibariyle de en çok evrak muhafaza etme ihtiyacı duyulan yerlerde sık sık kullanılması tercih edilen uygun bir seçenektir.

 

Sarff Tel Spiral 7/6 Paket Kapasitesi Yeterli midir?

 

Bünyesinde 65-70 sayfayı bir arada tutabilen tel spiraller yardımıyla ciltlenen evrakların kullanımı kullanıcı açısından oldukça rahat olacaktır. 65-70 sayfalık ciltli bir doküman gerek taşınma kolaylığı açısında gerek ise sayfa çevirme rahatlığı açısından oldukça yeterlidir. Dolayısıyla kişiler tarafından da oldukça yaygın bir şekilde talep edilen ciltlenecek evrak sayfa sayısıdır. Yani bir spiralin kapasitesiyle talep edilen evrak sayısının uyumu oldukça önemlidir. Aynı zamanda içerisinde 100 adet spiral bulunan bu paket de kullanıcı açısından hem hesaplı hem de kullanışlı bir seçenektir. Avantajlı paket kapasitesi sayesinde kullanıcılar tek bir spiral alışverişlerinde pek çok kez evrak ciltleme işlemlerini gerçekleştirebilir. Böylece tek seferde yapmış oldukları avantajlı alışveriş sayesinde hem vakitlerinde hem de keselerinden tasarruf etmiş olurlar.

 

Sarff Tel Spiral 7/6 Paket İçeriği Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

 

Tel spiralin ham maddesi demir tel üzerine PVC kaplama olmasının asıl amacı kullanıcı memnuniyetini kaliteli ve dayanıklı materyal yoluyla sağlamaktır. Demir tel sayesinde ciltlenmiş haldeki doküman kontrol dışında eğilip bükülmeyecektir. Dolayısıyla kullanıcı açısından daha pratik bir kullanım alanı sağlanmış olacaktır. Aynı zamanda dış PVC kaplaması sayesinde de kullanıcının tel spiralle temas ettiği alanın konforu artacaktır ve sert bir yapıya sahip olan demir telin yol açabileceği kazaların önüne geçilecektir. Yani üretim aşamasında tercih edilen kaliteli materyal, ciltlenmiş dayanıklı bir doküman sonucunu doğuracaktır.

 

Sarff Tel Spiral 7/6 Paket Kullanımı Avantajlı mıdır?

 

Sarff tel spiral 7/6 paket fiyatlarıyla ve kalitesiyle, fiyat performans açısından değerlendirildiğinde ihtiyaç sahipleri açısından kullanılması oldukça avantajlı bir üründür. Eğer siz de edineceğiniz tel spiral yardımıyla evraklarınızı sistemli bir şekilde ciltlemek istiyorsanız yapmanız gereken tek şey güvenilir bir alışveriş adresi olan avansas.com’dan siparişinizi oluşturmak. Gerisini avansas.com sizin için hızlı bir şekilde halledecek ve siparişinizi sizin bir yere gitmenize gerek kalmadan kapınıza kadar getirecektir. Üstelik eğer hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde size teslim edilecektir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Sarff Tel Spiral Beyaz 7/6 100’lü Paket
1.283,36 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.