Ürün Kodu: 68834
Ürün Barkodu: 8690530280496

Marka : Selpak

Product State: A0

Selpak Professional Kutu Mendil 80 Yaprak

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 80 yaprak
  • Çift katlı
  • Eczacıbaşı kalitesi
  • Şık ve hijyenik dekoratif kutu

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Ürün ÇeşidiKutu Mendil
MalzemeSüper Soft Kâğıt
Yaprak Adedi80 Yaprak
Yaprak Ölçüsü21x18 cm
Kat AdediÇift Katlı
Ev ve Ofis KullanımıUygun
Ek ÖzelliklerŞık, Hijyenik ve Dekoratif Kutu

Selpak Professional kutu mendil, özel olarak tasarlanmış antibakteriyel formülü, E vitamini içeriği ve süper soft dokusu ile kullanıcısına hem hijyenik bir ürünü hem de ekstra yumuşaklığı vadediyor. Selülozun, ileri teknolojik sistemler ve uzmanlar tarafından işlenmesi ile sizlere sunulan bu mükemmel ürün; şık, hijyenik ve dekoratif kutusu ile birlikte ihtiyaç duyduğunuz her an yanınızda bulunuyor. 

Geniş yapraklı ve çift katlı olması nedeni ile erime, dökülme gibi sorunlar yaşatmadığı gibi aynı zamanda üstün emicilik sağlıyor. Yumuşak yapısı sayesinde cildin tahriş olmasını engeller ve tek kullanımlık özelliği ile de virüs, bakteri gibi zararlı organizmaların yayılmasını önler. Ayrıca kutu mendiller kolay tutuş ve çekiş özelliğine sahiptir. 

Selpak Professional Kutu Mendil Güvenilir Bir Marka mı?

1970 yılından beri evlerimizde, iş yerlerimizde, arabamızda ve hatta cebimizde yer alan Selpak markası, yılların tecrübesi, uzman kadrosu, yüksek Ar-Ge yatırımları ve üretim sistemleri ile kaliteli ürünleri üretmeye devam ediyor. Eczacıbaşı Holding güvencesi ile üretilen Selpak Professional kutu mendil, yüksek emici özelliği, yumuşak dokusu ile hijyenden vazgeçemeyen kullanıcıların tercihi arasında yer alıyor. Sert bir yapıya sahip olmadığı için cildi tahriş etmiyor. Özellikle kış aylarında mendillere olan ihtiyaç daha da artıyor ve Selpak mendil tüm bu beklentileri fazlasıyla karşılıyor. 

Selpak Professional Kutu Mendil Dokusu Yumuşak mı?

Selülozun getirdiği temizlik, E vitamini ve özel formülünün sağladığı doku son derece yumuşaktır ve kullanıcısını rahatsız etmez. Bu nedenle gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Mendili kutunun içerisinden çıkardığınızda bu yumuşaklığa birebir tanık olabilirsiniz. Cildiniz için bir kullanım ihtiyacı doğduğunda ise bu yumuşak dokuyu anında hissedebilirsiniz. Sadece kendiniz için değil çocuğunuz için de güvenle kullanabileceğiniz bir üründür. En kıymetliniz, çocuğunuzun cildi o kadar hassastır ki, aynı hassasiyetle yaklaşan bir ürün kullanmak istersiniz. İşte tam bu noktada Selpak, güvenilir ve kaliteli ürünü ile ihtiyacınız olan her an yanınızda yer alıyor. Selpak yanınızda ise, çocuğunuz dondurmasını, çikolatasını rahatlıkla yiyebilir, aynı zamanda masanıza dökülenleri kolaylıkla temizleyebilirsiniz. 

Selpak Professional Kutu Mendil Her Yerde Kullanılır mı?

Ofiste çalışırken, iş yerinde, sokakta yürürken, arabada, evde, okulda, piknik ya da kamp yaparken ve daha birçok alanda her durumda kâğıt mendile ihtiyaç duyulabilir. Özellikle mevsim geçişlerinde ve kış aylarında grip ya da nezle olduğunuzda, içeceğinizi yudumlarken masanın üzerine döküldüğünde, yağlı bir nesneye ya da ürüne dokunulduğunda ve daha pek çok durumda hemen ulaşmak isteyeceğimiz tek ürün kutu mendilleridir. Yani temizlik ve hijyen ihtiyacı hissettiğiniz her zaman pratik, güvenilir ve şık tasarıma sahip Selpak mendillerini kullanabilirsiniz. Selpak Professional kutu mendillerini her yerde tercih edebilirsiniz. 

Selpak Professional Kutu Mendil 80 Yaprak Fiyatı Uygun mu?

Selpak Professional kutu mendil 80 yaprak, ürünü farklı fiyat aralıklarında bulunabilir. Ambalajın açılabilir olan alanından ihtiyaç duyulduğu kadar tek tek çekilerek çıkarılan bu mendiller ile gereksiz kullanımların önüne de geçiliyor. Bu açıdan bakıldığında ürünün kullanıcı dostu, çevre dostu olduğu ve israfı önlemede büyük katkısının olduğu görülüyor. Son derece yumuşak yapısı, uzun ömürlü ve sağlam dokusu, her kullanım amacına uygun kalınlıkta üretilmiş olması ve mükemmel kutu tasarımı ile beklentileri büyük oranda karşılıyor. 

Arzu ederseniz avansas.com üzerinden siparişinizi verebilir, hijyeni ve kaliteyi bir araya getiren bu ürüne sahip olabilirsiniz. Yumuşak dokusu ve pratik kullanımı ile Selpak Professional kutu mendil 80 yaprak, avantajlı fiyatları ile Avansas’ta sizleri bekliyor!

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Selpak Professional Kutu Mendil 80 Yaprak
37,44 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.