Ürün Kodu: 78642
Ürün Barkodu: 8690530118263

Marka : Selpak

Product State: A0

Selpak Professional Mini Peçete 24 cm x 24 cm 50'li Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 50'li paket
  • Ölçü 24 cm x 24 cm
  • Çift katlı
  • Kaliteli ve dayanıklı
  • Süper emici

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Boy24 cm
En24 cm
Gramaj33 gr/m2
Adet50 yaprak
KatÇift katlı 
RenkBeyaz
TasarımSık gözenekli tasarım
EmicilikSüper emicilik
Kullanım Kolay ve pratik kullanım

Selpak Professional Mini Peçete 24 cm x 24 cm 50'li Paket, banyo, mutfak, tuvalet, salon ve iş yerlerinizde rahatlıkla konumlandırabileceğiniz; ultra üst düzey emiciliğe sahip bir peçetedir. Sık gözenekli yapısı ve desenleriyle sizlere en mükemmel deneyimi sunar. Elinizin altında daima bulunmasını isteyeceğiniz türden bir üründür. Selpak kalitesine ve müşteri memnuniyet oranına güvenerek, yaşadığınız ortamlarda bu ürüne yer açmayı düşünebilirsiniz. Mini boyu sayesinde az yer kaplar ve pratiklik sağlar. Böylece dilediğiniz her yere taşıyabilirsiniz.

Selpak Professional Mini Peçete 24 cm x 24 cm 50'li Paket Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

Üst düzey kaliteli kağıt havlu malzeme kullanılarak sağlamlaştırılan gözenekli yapısı ile yırtılmalara karşı direnç gösterir ve sizlere uzun süreli kullanım vadeder. En yüksek emicilik performansını hedef alan sık gözenekli yapısı ve desenleriyle sizlere en mükemmel deneyimi sunar. Meşhur Selpak kalitesi ve üst düzey emiciliğiyle evlerinizde ve iş yerlerinizde bu ürüne yer verebilirsiniz. Yırtılmayan yaprakları sayesinde masanıza bir şey döküldüğünde ya da yerde bir leke gördüğünüzde çekinmeden kullanabilirsiniz.

Selpak Professional Mini Peçete 24 cm x 24 cm 50'li Paket Yeterli midir?

Selpak Professional Mini Peçete 24 cm x 24 cm 50'li Paket, Mini boy olmasına rağmen adından hiç beklenmeyecek bir performans sergiler. Yani hiç de mini değil aksine maxi bir performansa sahiptir. Her biri maxi performansa sahip bu 50 adet Selpak ile uzun bir süre kullanım yürütür, hepsinden memnun kalırsınız.

Selpak Professional Mini Peçete 24 cm x 24 cm 50'li Paket Sağlıklı mıdır?

Selpak Professional Mini Peçete 24 cm x 24 cm 50'li Paket, üst düzey kaliteli kağıt havlulardan üretilmiştir. İçerdiği beyaz boya maddeleri, üretilen ürünün kimyasal özelliklerinin kullanan bireyin sağlığını etkilememesini garanti eder. Selpak Professional Mini Peçete 24 cm x 24 cm 50'li Paket de kimyasal bakımdan doğal boyalarla üretilmiştir ve sağlığa zararlı maddeler içermez. Bu nedenle çocukların da kullanımına uygundur. Güvenle kullanılabilir. Ofis, ev, iş yaşamında sizleri rahat ettirmeyi amaçlayan  bu peçete, asla sağlığınıza zarar vermez.

Selpak Professional Mini Peçete 24 cm x 24 cm 50'li Paket uyumlu mudur?

Birçok farklı alanda kullanılabildiği için hem resmi ortamlara hem de ev yaşamına karşı uyumludur. En mükemmel sonucu veren yüzeyiyle ve sıvıları içine hapseden gözenekli yapısı ile sizleri bir adım daha öne taşır. Uygun kalınlığı ve mini boyu sayesinde taşımada ağırlık yapmaz, rahatlıkla bir yerden başka bir yere konumlandırılabilir.  Peçetelerin boyutu yemek masalarında, banyo ve tuvaletlerde, ofislerde kullanıma uygundur. Tüm ihtiyaçlarınıza net bir şekilde cevap verir. Kalıntıları, bulundukları yüzeyden kolayca söker alır ve geride hiçbir iz bırakmaz. Size de bu mutluluk verici deneyimin keyfini çıkarmak kalır. Selpak kalitesi daima yanınızda. Sevdiklerinize de gönül rahatlığıyla önerebileceğiniz bu ürün, vazgeçilmez mini’niz olacak.

Sizler de avansas.com üzerinden siparişinizi verebilir, ofis, okul ve ev hayatınızın vazgeçilmez parçası olacak bu ürüne sahip olabilirsiniz. Kullanışlı ve şık tasarımıyla, Selpak Professional Mini Peçete 24 cm x 24 cm 50'li Paket fiyatları ile sayfamızda sizleri bekliyor! Zaman kaybetmeden bu ürünle tanışabilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde sizlere teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Selpak Professional Mini Peçete 24 cm x 24 cm 50'li Paket
31,19 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.