Ürün Kodu: 95488
Ürün Barkodu: 8693238970386

Marka : Sırdaş

Product State: A0

Sırdaş 1598 Numaratör 9 mm 8 Hane

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Yüksek kalite plastik malzeme
  • Krom kaplı çelik gövde
  • Uygun fiyat avantajı
  • Avansas güvencesi

Ürün Hakkında

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

Sırdaş 1598 Numaratör 9 mm 8 Hane Özellikleri
Karakter Boyu8 Hane
Baskı Alanı9 mm
Numaratör MalzemesiPlastik
Metal Gövde MalzemesiKrom Kaplı Çelik
ModelSırdaş 1598

 

 

 

 

Numaratör kaşeler, çoğunlukla firmalar tarafından tercih edilir. Sayıların kullanımının yoğunlukta olduğu işletmeler için büyük kolaylık sağlar. Saatlerce manuel olarak aynı bilgileri yazmak zaman kaybı yaratacağından Sırdaş 1598 Numaratör işlerin daha hızlı ilerlemesi konusundaki en büyük yardımcılardan birisidir. Belgeleri numaralandırmak için ekstra bir çaba harcamanıza gerek kalmaz. Oldukça kaliteli ve canlı damgalar oluşturmanızı sağlar. Bu sayede yüksek performans ile işlerinizi kolayca halledebilirsiniz. Sırdaş 1598 numaratörün karakter boyu 8 haneden oluşur. Baskı alanı 9 mm, numaratör malzemesi ise plastiktir. Metal gövde malzemesinde krom kaplı çelik kullanılan ürün uzun yıllar boyunca kullanıma uygundur. Kırmızı, siyah, mavi, yeşil gibi mürekkep renkleri mevcut. Kaşenin içerisine bu dört rengi birlikte eklemek mümkün. Çok renkli kaşeler genellikle lojistik, hastane gibi firmalar tarafından tercih edilir. Ürünü site üzerinden hemen temin edebilir, farkı kısa sürede görebilirsiniz. Sırdaş numaratörü satın alırsanız, iş yükünüz hafifleyecek ve daha verimli çalışma imkânına sahip olacaksınız.

 

Sırdaş 1598 Numaratörlerin Kullanım Alanı Geniş midir? 

 

Sırdaş 1598 numaratör 9 mm 8 haneli lazer makinesi ile üretilir. Baskıların kalitesi gözle görülecek kadar belirgin ve başarılıdır. Numaratör kaşeler çoğunlukla rakamlar içerir. Rakamlar oldukça net ve canlı bir şekilde basılır. Yazı için kullanıma pek uygun değildir fakat tarih bölümü mevcuttur. Resmi yazışmalar için sıklıkla kullanılır ve birçok renk seçeneği mevcuttur. Sırdaş markalı numaratör kaşeler uygun fiyatı ve kalitesi sayesinde sıklıkla tercih edilen bir üründür. Aynı zamanda resmi işler için çoğu zaman kaşe kullanımı zorunludur. Bir belgeyi onaylamak veya ait olduğu kişiyi belirtmek için kullanılır. Bu noktada Sırdaş numaratörler çok yönlü kullanım alanları ile yardımınıza yetişir.

 

Sırdaş 1598 Numaratör 9mm 8 Hane Uygun Fiyatlı mıdır? 

 

Piyasada oldukça geniş bir kullanım alanına sahip olan Sırdaş numaratörler, kullanıldıkları sektörler ve işlevleri açısından oldukça başarılı bir üründür. Kolay ve pratik kullanımı sayesinde sıklıkla tercih edilir. Ergonomik tasarımı ile kişiyi zorlamadan kaliteli baskılar ortaya çıkarır. İş yerinizin verimliliğini artırarak az zamanda daha çok iş yapabilmenizi sağlar. Sağlam ve ergonomik tasarımı sayesinde sizlere oldukça kaliteli bir deneyim yaşatır. Tüm bu olumlu özellikler göz önünde bulundurulduğunda Sırdaş numaratör fiyatları oldukça uygundur.

 

Sırdaş 1598 Numaratör Uzun Ömürlü müdür? 

 

Kaliteli malzemesi ve krom kaplı çelik gövdesi ile kullanım rahatlığı sağlayan numaratör kaşeler, oldukça uzun ömürlüdür. Çabuk yıpranmayan dayanıklı mekanizması ile birçok işinizi güvenle halledebilirsiniz. Numaratörün üzerindeki haneler, boya ve benzeri etkenlerden ötürü kolay aşınma yapmaz. Ürünün mekanizması uzun süreli kullanıma uygun tasarlanmıştır. Çelik gövdesi ile numaraların olduğu kısım birbirine sağlam bir şekilde montelidir. Bu sayede zamanla deforme olma veya vidalarda esneme gibi bir problem meydana gelmez. Satın aldığınız Sırdaş 1598 numaratör kaşeleri gönül rahatlığıyla uzun yıllar kullanabilirsiniz.

 

Sırdaş 1598 Numaratör Güvenilir midir? 

 

Sırdaş mürekkebin akmasını engelleyen bir yapıya sahiptir. Sayıları net bir şekilde ortaya çıkarır. Hatalı baskı yapmaz ve vakit kaybı yaratmaz. Kullanılan malzeme dolayısıyla bozulma, kırılma gibi bir durumla karşılaşmazsınız. Ürün oldukça seri çalışmaktadır. Siparişlerinizi avansas.com üzerinden verebilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgemizdeyseniz siparişiniz 1 iş gününde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Sırdaş 1598 Numaratör 9 mm 8 Hane
230,00 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.