Ürün Kodu: 102783
Ürün Barkodu: 8693238010655

Marka : Sırdaş

Product State: A0

Sırdaş Hazır İşlendi Kaşesi 38 mm x 14 mm Siyah

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Kaşe baskısı: İŞLENDİ
  • Kırmızı renk mürekkep
  • Kaymayı önleyici lastik ayaklar
  • Ergonomik tasarım

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

 

Sırdaş Hazır Kaşe Özellikleri 
MarkaSırdaş
TürKaşe
Ebat38 mm x 14 mm
RenkKırmızı
Şeffaf Baskı PenceresiMevcut
Lastik AyaklarMevcut
Ofis KullanımıUygun

 

 

Sırdaş Hazır Kaşe önemli resmi ve ticari belgeleri onaylamak için kullanabileceğiniz yüksek kaliteli bir üründür.  38 mm x 14 mm ebatı olan ürün, oldukça ideal bir boyuttadır. Kaliteli mürekkebi ile sizlere uzun soluklu bir kullanım deneyimi sunar. Ergonomik ve konforlu tasarımı sayesinde rahat bir kullanım sunar. Mavi tonu ile de hayli şıktır. Kullanıcıların ilgisini ve beğenisini kazanan Sırdaş Hazır Kaşe, en çok tercih edilen tasarımlar arasındadır. Alındı, Aslı gibidir, İptal, İşlendi, Kontrol edildi, Kopya ve Ödendi gibi hazır baskılı modelleri mevcuttur. İhtiyacınıza göre bu hazır kaşelerden temin edebilir, iş yerinizde zaman kaybetmeden kullanmaya başlayabilirsiniz. Avansas.com ile 1 iş gününde teslimatın keyfini çıkarırken, işlerinizin aksamaması sizi bir okadar mutlu edecektir.

 

Sırdaş Hazır Kaşe Ergonomik ve Konforlu Bir Ürün müdür?

 

Sırdaş Hazır Kaşe, tüketicilere özellikle büyük bir konfor sağlaması ile diğer kaşe modellerinden ayrılıyor. Ürün ergonomik olmaya büyük bir önem verilerek tasarlanmıştır. Ürünün en önemli özellikleri arasından birincisi, kaymayı önleyici lastik ayaklara sahip olmasıdır. Bu lastik ayaklar sayesinde kaşe kâğıdın üstündeyken sabit kalır ve kaymaz. Bu sayede hatalı kaşeleme durumu söz konusu olmaz. Bir diğer önemli özelliği ise şeffaf baskı penceresine sahip olmasıdır. Bu sayede kontrollü bir şekilde kaşeleme yapabilirsiniz. Ayrıca kaliteli mürekkebi ile konforlu bir kullanım sağlar. İdeal boyutu ile de kullanım kolaylığı sağlar.

 

Sırdaş Hazır Kaşe Kullanım Alanı Geniş midir?

 

Kaşeler ticari ve resmi belgelerin onaylanmasında kullanılan elzem bir üründür. Kanunen zorunlu olduğu için her firmanın kullanması gerekir. Kaşeler belgelerin onaylanmasını ve takibini sağlar. Bu sebeplerden kaşeler her iş yerinde kullanılan başlıca ürünlerden en önemlilerinden biridir. Sırdaş Hazır Kaşe, firmanızda güvenle kullanabileceğiniz bir üründür. Resmi belgelerin onaylanmasında sizlere yardımcı olur. Her zaman elinizin altında bulundurabileceğiniz ideal boyutu ile sitemizde sizleri bekliyor.

 

Sırdaş Hazır Kaşe Kaliteli midir?

 

İş hayatınızda kullanılan kaşenin büyük bir önemi vardır. Resmi ve ticari belgelerde silik ve kalitesiz bir kaşeleme itibarınıza zarar verebilir. Kaliteli ve uzun süreli bir kullanım için Sırdaş Hazır Kaşe sizlerle. Nitelikli mürekkebi sayesinde silik kaşeleme yapmaz ve kullanıcılara uzun süreli kullanım sağlar. Kalitesi ve şıklığı ile resmi belgelerinizde güvenle kaşeleme yapabilirsiniz.

 

Sırdaş Hazır Kaşe Müşterilerin Beklentilerini Karşılıyor mu?

 

Sırdaş Hazır Kaşe pek çok farklı ve kaliteli özelliği ile hem öteki kaşelerden ayrılıyor hem de müşterilerin tüm beklentilerini karşılıyor. Lastik ayakları ve şeffaf pencereleri sayesinde rahat bir kullanım sunuyor. Ayrıca hatalı kaşeleme olasılığını en aza indirerek tüketicilerin güvenini kazanıyor. Kaliteli mürekkebi sayesinde hem uzun ömürlüdür hem de hızlı kuruması ile de leke veya iz bırakmaz. Firmanıza prestij katan Sırdaş Hazır Kaşeye sahip olmak istiyorsanız uygun fiyata Avansas sayesinde rahat bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgemizde yer alıyorsanız 1 iş gününde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Sırdaş Hazır İşlendi Kaşesi 38 mm x 14 mm Siyah
117,07 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.