Ürün Kodu: 77541
Ürün Barkodu: 8698807815549

Marka : Tanex

Product State: A0

Tanex Eco Termal Barkod Etiketi 100 mm x 150 mm 2 Rulo

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 1 ruloda 500 adet x 2 = 1.000 etiket
  • Masura çapı 40 mm
  • Ürün etiketleme uygulamalarına uygundur
  • Polar olmayan yüzeylere iyi yapışır
  • Çizilme ve lekeye karşı dirençlidir

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
MarkaTanex
Masura çapı40 milimetre
Etiket sayısı1 ruloda 500 etiket
Etiket boyutu100 mm x 150 mm
Paket içeriği 2 adet rulo

Tanex Eco Termal Barkod Etiketi Orijinal mi?

Barkod etiketlerinde en çok kullanılan sistemlerden birisi termal barkod sistemidir. İş yerleri için pratik bir kullanım sunan bu etiketler, üstelik uygun fiyatları sayesinde de ekonomik bir çözüm sunmakta. Tanex Eco Termal Barkod Etiketi satın alarak işleriniz için en uygun ve güvenilir seçeneği siz de değerlendirebilirsiniz. 

Tanex Eco Termal Barkod Etiketi Dayanıklı mı?

Tanex Eco Termal Barkod Etiketi özellikleri oldukça gelişmiş seviyede.  Termal etiketlerde ribon gibi ek kullanımlar olmadığı gibi ısı ile yapılan baskı işlemleri uzun süreli bir kullanım sunmakta. Pratik bir çözüm sunduğu gibi daha az maliyet ile etiket basımı yapılabildiğinden dolayı iş yerleri için maliyet açısından da Tanex Eco Termal Barkod Etiketi fiyatı caziptir. Üstelik sipariş vereceğiniz Tanex Eco Termal Barkod Etiketi 100 mm x 150 mm 2 Rulo olarak sizlere gönderilmektedir. Böylece tek bir sipariş ile 1000 etiketlik bir işlem yapabilirsiniz. Barkodlar üzerinde termal etiket sistemi nedeniyle ek bir koruyucu bulunmaz. Bu nedenle dış alanlardaki kullanımlarda çok uygun olmayacağı gibi soğuk kış şartlarında özellikle ıslandığında etiket yazıları dağılabilmektedir. Ancak iç alanda etiketin gerektiği tüm alanlarda rahatlıkla, sorunsuz bir şekilde kullanılabilir. 

Tanex Eco Termal Barkod Etiketi Fiyatı Uygun mu?

Tanex Eco Termal Barkod Etiketi fiyatı Avansasayrıcalığı ileoldukça bütçe dostu. İşletmelerin gerek toptan gerekse de perakende ihtiyaçlarında kırtasiyeden mutfak gereksinimlerine kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Avansas ile barkod etiket sistemlerinde de en uygun seçeneğe sahip olabilirsiniz.  100 mm x 150 mm ölçülerindeki üründe masura çapı 40 mm. olarak belirlenmektedir. Uyumlu cihazlarda sorunsuz bir şekilde kullanabileceğiniz etiketler, üstelik dünya markası Tanex kalitesini de sizlere sunuyor. Etiketlerde en çok yaşanan sorunlar akıtma yapması olarak öne çıkmaktadır. Etiketlerde kalitesiz malzemeler kullanıldığında istenilen verim alınamayacağı gibi çeşitli akıtma sorunları da yaşanabilir. Ancak Tanex üzerinden hemen sipariş verebileceğiniz Tanex marka etiketleri kullanarak yaşadığınız tüm bu sorunlara da son verebilirsiniz. 

Tanex Eco Termal Barkod Etiketi Kaliteli mi?

Tanex Eco Termal Barkod Etiketi, marka tarafından özel olarak üretilen orijinal ürünlerdir ve en üst kalitededir. E-ticaret ile güvensiz yerlerden yapılan alışverişlerde sahte ürün problemi gibi sorunlar yaşanabilir. Ancak yıllardan beri Türkiye pazarında yer alan markamız, avansas.com üzerinden aldığınız ürünlerde bu tip sorunları ortadan kaldırdığı gibi en uygun fiyat ile orijinal ürünlere sahip olmanızı sağlıyor. Tanex Eco Barkod Etiketi için en uzun raf ömrü de sunuluyor. Etiket gibi ürünlerde saklanma koşulları oldukça önemlidir. Güneş ışığı alması, yüksek sıcaklık ya da nem gibi durumlar etiketlerde ciddi bozulmalar yaşanmasına yol açabileceği gibi verimliliği de düşürmektedir. Tedarik edildikten sonra ideal depo şartlarında saklanan Tanex etiketleri satın aldığınızda Avansas tüm bu sorunları da çözümleyerek etiketlerden maksimum sürede en iyi verimi almanızı sağlamakta. Üstelik ideal şartların sağlanması halinde ürünler için 1 yıl garanti desteği de sunulmaktadır.

Hemen siz de avansas.com üzerinden cazip Tanex Eco Termal Barkod Etiketi fiyatı ile yeni etiket siparişinizi verebilirsiniz. Üstelik hızlı teslimat bölgesindeyseniz, 1 iş günü içerisinde teslim garantisi ile sipariş verdiğiniz tüm ürünler anında kapınızda. Teslimat bölgesi dışındaki teslimatlarda da hızlı tedarik süreci ile teslimat süresi oldukça kısa. Keyifli ve cazip alışveriş sizleri bekliyor.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Tanex Eco Termal Barkod Etiketi 100 mm x 150 mm 2 Rulo
Birim Fiyat = 357,94 TL
715,87 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.