Ürün Kodu: 58309
Ürün Barkodu: 8698806200131

Marka : Tanex

Product State: A0

Tanex Tw-2016 Beyaz Etiket 99.1 mm x 34 mm

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Ebatları: 99.1 mm x 34 mm
  • 1 pakette 100 sayfa bulunur
  • Kendinden yapışkanlıdır
  • Bir pakette toplam 1600 adet etiket bulunur
  • 1 sayfada 16 adet etiket bulunmaktadır

Ürün Hakkında

Tanex Tw-2016 Beyaz Etiket 99.1 mm x 34 mm

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Ebatları 99.1 mm x 34 mm
Paket sayfa sayısı 100 sayfa
Etiket adet Bir pakette toplam 1600 adet etiket bulunmaktadır.
Sayfa etiket sayısı 16 adet
Baskı kullanımı Uygun
Renk Beyaz
Microsoft Office Word Uyumlu

 

Tanex Tw-2016 Beyaz Etiket 99.1 mm x 34 mm kendinden yapışkanlı olup toner veya mürekkep ile çalışan lazer, inkjet ve copy yazıcılar için baskıya uyumlu olarak tasarlanmış olan bir tabaka olarak adlandırılan etikettir. 1 pakette toplam 1600 adet etiket bulunması yeterli sayıda kullanmanıza rağmen, kolay kolay bitmemesini sağlar. Ürünün en önemli özelliklerinden biri olarak ölçü şablonunun Microsoft Office Word 2007 programlarında yer almasıdır. Kargo veya posta gibi gönderilerde bulunan firmaların kullandığı ve memnun kaldığı ürünlerden biridir. Etiketlerin kullanım alanlarından, adres ve gönderim bilgilerinin yazılması yönünden ideal ve pratik bir üründür. Ürünün kendi içeriğinde yapışkanlı olması, kullanım alanlarında farklı ürünlere gerek kalmadan, zahmetli işlerinizi pratik hale getirmenize katkıda bulunur. Etiket; rahatlıkla kullanmanız için ölçülendirilmiş ve hazır hale getirilmiştir.

 Tanex Tw-2016 Beyaz Etiket 99.1 mm x 34 mm Paket İçeriği nedir? 

Ürünün paketinde, 100 sayfa sayısı bulunmaktadır. 1 sayfada ise 16 adet etiket bulunmaktadır. Bir pakette toplam 1600 adet etiket mevcuttur. Ürün beyaz renktedir. Ebatları: 99.1 mm x 34 mm’dir. Ürünün paketlenmesi özenle yapılmakta olup, ürün tarafınıza sorunsuz bir şekilde ulaşılması için sağlam hazırlanmıştır. Hızlı teslimat bölgesinde iseniz işinizi kolaylaştıracak etiketleri 1 iş günü içerisinde güvenilir kargo sistemimiz ile sizlere ulaştırıyoruz.

 Tanex Tw-2016 Beyaz Etiket 99.1 mm x 34 mm Avantajları nelerdir? 

Ürün günlük hayatınızda, yanınızda taşıyabileceğiniz kadar hafiftir. Kullanımında işlerinizi kolaylaştırabilecek pratiklik sağlanmıştır. Tanex Tw-2016 Beyaz Etiket 99.1 mm x 34 mm boyutları,ideal boyutlarda olup kesme, küçültme gibi işlemler yapılmadan kullanmanızı sağlayacaktır. Ürün aynı zamanda uzun ömürlü olmakla birlikte kullanılıp atıldığı takdirde geri dönüşümlü ambalajı ile çevre dostu atıklardan olacaktır. Kuvvetli yapışkan etkisine sahip olup, kullandığınız alanlarda kolay şekilde çıkmamasının keyfini yaşayacaksınız. Yazıcılarınızın, baskı işlemlerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir üründür. Ürünün beyaz renkte olması, yapıştırdığınız takdirde kullandığınız alanda iz veya leke bırakmaz. Birden çok alanda kullanıma hazır olan ürün avantajlarından yararlanmak sizlerin elinde.

 Tanex Tw-2016 Beyaz Etiket 99.1 mm x 34 mm Dayanıklı mıdır? 

Yüksek korunaklı ve kullanılan malzeme içeriği kalitesinden kaynaklı olan ürün, bulunduğunuz ortamda, kullanım alanlarınızın çokluğuna rağmen kolay kolay aşınmaz, yıpranmaz veya kullanılan alana zarar vermez. Yazıcılarınıza yapıştırdığınız takdirde, etiket üzerine sıvı dökülmesi veya farklı maddelerin değmesi ile yazıcınızdan kolaylıkla çıkmaz. Ürünün uzun ömürlü olması aynı zamanda barkod etiketi ve ürün içerik etiketi alanlarında da görülmektedir.

 Tanex Tw-2016 Beyaz Etiket 99.1 mm x 34 mm Uygun Fiyatlı mıdır? 

Gösterdiği üstün performansa rağmen Tanex Tw-2016 Beyaz Etiket 99.1 mm x 34 mm fiyatları, oldukça uygundur. Paket içerisinde yeterli sayıda etiket olmasıyla birlikte tam bir fiyat performans ürünüdür. Önemsediğiniz birçok işinizi, kolay hale getirecek etiketler bütçenize uygun olarak sunulmaktadır. Ürün fiyatı uygun olmakla birlikte, yüksek kalite hizmeti verilmektedir. Siz de avantajlı fiyat ile hayatınızı daha çok kolaylaştırmak istiyorsanız, cebinize hitap eden bu etiketlere kolayca sahip olabilirsiniz. Uygun fiyat, orjinal ürün garantisi, kolay ve güvenli ödeme avantajlarıyla avansas.com’u ziyaret ederek sipariş oluşturabilirsiniz. Hızlı teslimat bölgesinde iseniz kargonuz, 1 iş günü içerisinde paketlenip güvenle sizlere ulaştırılacaktır.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Tanex Tw-2016 Beyaz Etiket 99.1 mm x 34 mm
244,90 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.