Ürün Kodu: 55889
Ürün Barkodu: 8698806200162

Marka : Tanex

Product State: A0

Tanex Tw-2021 Beyaz Etiket 63.5 mm x 38.1 mm

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Ebatları: 63.5 mm x 38.1 mm
  • 1 pakette 100 sayfa bulunur
  • Bir pakette toplam 2100 adet etiket bulunur
  • 1 sayfada 21 adet etiket bulunmaktadır
  • Kendinden yapışkanlıdır

Ürün Hakkında

Tanex Tw-2021 Beyaz Etiket 63.5 mm x 38.1 mm

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Ebatları 63.5x38.1 mm
Sayfa Sayısı 1 Pakette 100 Sayfa
Adet 1 Pakette Toplam 2100 Adet Etiket Vardır
Etiket 1 Sayfada 21 Adet Etiket Bulunur
Tür Kendinden Yapışkanlı
Renk Beyaz
Marka Tanex

Etiketler iş ortamlarında, özellikle büyük fabrikalarda sıkça kullanılan araç gereçler arasında yer almaktadır. Hatta sevkiyat ve lojistik alanlarında da kullanılmaktadır. Bu ürün sayesinde kolilerin kaybolması ya da dosyaların karışması önlenir. Aynı zamanda ürünün nereye, kime gideceği ya da nereden, kimden geldiği de rahatlıkla öğrenilebilir. Bu ürün sayesinde işleriniz daha kolay şekilde organize edebilir, zamandan tasarruf edebilirsiniz.

Tanex etiket, yalnızca fabrika ve benzeri iş ortamlarında değil, günlük hayatta da sıkça kullanılabilen bir üründür. Örneğin, ahşap kavanozların, çekmecelerin isimlendirilmesinde kullanılabilir. Özellikle mutfakta yer alan ve içeriği görünmeyen baharat kutularının isimlendirilmesinde efektif bir görev üstlenir. İdeal boyutu ile birçok eşya üzerinde kolayca konumlandırılabilir. Böylece ürünlerin kaybolması engellenir ve içeriklerinin ne olduğu kolaylıkla öğrenebilir.

Tanex TW-2021 Beyaz Etiket 63.5x38.1 mm Nerede ve Nasıl Kullanılır?

Tanex TW-2021 beyaz etiket günlük hayatta sıkça kullanılabilir olması ile tercih edilmektedir. Kolay çalışmayı sağlayan, pratik bir üründür. Tanex TW-2021 beyaz etiket kullanımı oldukça basittir. Şeffaf jelatini çıkarıldığı anda istenilen alana rahatlıkla yapıştırılabilir.

Birbirinden ayırması güç olan ödev ve diğer dosyalarınız üzerinde kullanabilirsiniz. İsminizi ekleyebileceğiniz mektuplar, ders notları ya da proje çalışmalarında da Tanex beyaz etiketten destek alabilirsiniz.

Tanex TW-2021 Beyaz Etiket 63.5x38.1 mm Dayanıklı mıdır?

Tanex TW-2021 beyaz etiket birçok ihtiyaca yönelik tasarlanmıştır. Yapışkanının uzun ömürlü olması için tüm kalite parametreleri göz önünde bulundurulmuştur. Tanex TW-2021 beyaz etiket özellikleri ile yapışkanının tutuş gücünü uzun süre korur. Bulunduğu konuma yapışkanlı kısım yerleştirilir ve her bölgesi eşit bir şekilde yapıştırılan alanla bütünleşir. Ürünün kaliteli özellikleri sayesinde kopma, kuruma veya yapıştırıldığı bölümden bir süre sonra düşme gibi olası problemlerle karşılaşmak söz konusu değildir.

Tanex TW-2021 Beyaz Etiket 63.5x38.1mm  Kullanımı Kolay mıdır?

Tanex TW-2021 beyaz etiketin kullanımı oldukça kolaydır. Pratik bir yapıya sahip olduğundan çanta içerisinde kolayca taşınabilir ya da ofis çekmecelerinde muhafaza edilebilir. Dosya isimlendirmeleri, proje çalışmaları ya da eşyaların etiketlenmesi gibi birçok alanda kullanılabilir. Üzerindeki jelatinden kolayca ayrıldığı için kullanımı oldukça basittir. Dikkat edilmesi gereken tek nokta, yapıştırılacağı yüzeyin temiz ve pürüzsüz olmasıdır. Böylece yapıştırılan etiket, yüzey üzerinde daha simetrik ve düzgün bir duruşa sahip olacaktır.

Tanex TW-2021 Beyaz Etiket 63.5mm x 38.1mm Boyutları Nasıldır?

Tanex 2021 beyaz etiket boyutları 63.5x38.1 mm olacak şekilde tasarlanmıştır. Bu ürünün temel amacı, ürünlerin üzerine ek bilgiler yazabilmektir. Beyaz renkli olması ideal bir görünüm sunmaktadır. Üzerine isterseniz adres, isterseniz ürün içeriği, isterseniz de farklı birçok bilgi yazabilirsiniz. Günlük kullanıma uygun olması da ekstra bir avantaj sağlamaktadır. Tanex TW-2021 beyaz etiket kullananlar, günlük hayatta sıkça bu üründen yararlandıklarını belirtmektedir. Sizler de Tanex TW-2021 beyaz kullanıcı yorumlarını baz alarak ürünün içeriğini, özelliklerini ve avantajlarını öğrenebilirsiniz.

Sizlerin de etiket ihtiyacı varsa, uzun kullanılabilen kaliteli yapısı sayesinde öncelikli tercihiniz haline getirebilirsiniz. Tanex-TW 2021 beyaz etiket fiyat/performans dengesi göz önüne alındığında, ergonomik olduğu kadar da ekonomiktir. Bu sebeple sizler de bütçenize uygun olan bu ürünü tercih edebilirsiniz. avansas.com güvencesi ile ürün siparişinizi verebilir, hızlı teslimat bölgesinden verilen siparişler için 1 iş gününde teslim fırsatından yararlanabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Tanex Tw-2021 Beyaz Etiket 63.5 mm x 38.1 mm
244,90 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.