Ürün Kodu: 55683
Ürün Barkodu: 8698806350188

Marka : Tanex

Product State: A0

Tanex Tw-2024 Şeffaf Etiket 64 mm x 34 mm

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Ebatları 64 mm x 34 mm
  • Kendinden yapışkanlı
  • 1 pakette 25 sayfa bulunur
  • 1 pakette toplam 350 adet etiket bulunur
  • 1 sayfada 24 adet etiket bulunmaktadır

Ürün Hakkında

Tanex Tw-2024 Şeffaf Etiket 64 mm x 34 mm

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Renk Şeffaf
Ebat 64 mm X 34 mm
Sayfa Başına Etiket Sayısı 24 Adet
Toplam Etiket Sayısı 600 Adet
Kullanımı Kendinden Yapışkanlı
Türü Dosyalama Etiketi
Ofis Kullanımı Uygun

 

Tanex TW-2024 etiket özellikleri, ürünün kalite ve konforunu direkt ortaya koymaktadır. Şeffaf oluşuyla kullanılmak istenen yüzeyle adeta bütünleşir ve oldukça estetik bir sonuç ortaya çıkarır. Kullanım kolaylığını artıran 64x34 mm ölçülerindedir. Kapasitesindeki 25 adet etiket sayfasının her birinde 24 adet etiket ve toplamda da 600 adet etiket bulunmaktadır. Kullanıcılar, ürünün kendinden yapışkanlı ve kesilmiş olması sayesinde daha sonradan yardımcı bir yapıştırıcı ve kesici ürüne ihtiyaç duymaz. Dolayısıyla, oldukça kolay ve pratik bir kullanıma sahiptir. Ofislerde de yaygın bir şekilde dosyalama işlemlerinde yardımcı olması amacıyla kullanılmaktadır.

Tanex TW-2024 Etiket Kullanışlı mıdır?

Dosyalama etiketi kullanmak, kişilerin hayatlarını kolaylaştıran kullanışlı bir çözümdür. Tanex TW-2024 etiket kullanışlılığı, sahip olduğu pek çok detayla kabul edilip kendini kanıtlamıştır. Kendinden yapışkanlı arka yüzeyi, baskı işlemiyle %100 uyumlu ön yüzeyi, paketin içerisindeki tüm etiket sayfalarının köşeleri yuvarlatılmış dikdörtgenler olarak ayrılmış, direkt kullanıma hazır olması ürünün kullanışlılığını önemli ölçüde etkilemektedir. Kişiler kullanım işlemlerini sadece ellerini kullanarak gerçekleştirilebilmektedir. Ürünün tüm bu kullanışlı özellikleri, kullanıcısına zamandan oldukça kazandırmaktadır.

Tanex TW-2024 Etiketlere Yazıcıyla Baskı Yapılabilir mi?

Tanex TW-2024 etiket, A4 boyutu ve kendinden yapışkanlı yüzeyiyle yazıcıyla baskı işlemine uygun bir üründür. Toner ile ya da mürekkep ile çalışan copy, lazer ve inkjet yazıcılarla baskıya uygundur. Kolayca kırışacak veya yırtılacak bir materyalden yapılmadığı için yazıcı ile baskı işlemi sırasında ne yazıcısına ne de kullanıcısına bir zorluk çıkarmaz. Pürüzsüz ve düzgün yüzeyine uygulanacak baskı kalitesi de oldukça kaliteli olacaktır. Dolayısıyla, kullanıcılar istedikleri baskıyı en güzel şekilde etiketlerin üzerine, etiketleri de diledikleri yüzeylere uygulayabilirler.

Tanex TW-2024 Etiket Her Yüzeyde Kullanıma Uygun mudur?

Kullanıcılar, ihtiyaç doğrultusunda pek çok farklı nitelikte yüzeye etiketlerini yapıştırmayı isteyebilmektedirler. Tanex TW-2024 etiketler. birçok farklı yüzeyle uyumludur ve kullanımı rahattır. Yapışkanlık özelliğini zorlayan soğuk ya da nemli koşulların hâkim olduğu yüzeylerde dahi hızlı ve kolay bir şekilde uyum sağlamaktadır. Etiketlerin yüzey kalitesi, yapıştırılıp uyum gösterdiği yüzeylerin kusurlarına karşı kendini korumaktadır. Kullanıcılar için pek çok yüzeyde tercih edebilecekleri tek bir tabaka etiket, hem zamanı verimli kullanmak, hem de bütçeden tasarruf etmek için oldukça avantajlıdır.

Tanex TW-2024 Etiket Fiyatı Uygun mudur?

Tanex TW-2024 etiket yorumları okunduğunda anlaşılacağı üzere, atık kâğıt, karton ambalaj ve benzeri %100 geri dönüştürülebilen malzemelerden üretilmiştir. Çevre dostu ve sürdürülebilir olması geleceğini iyileştirmek isteyen bilinçli kişiler tarafından bu tabaka etiketlerinin tercih edilmesi önemli bir nedendir. Aynı zamanda, orman ürünleri üreten ve işleyen bir marka olarak belirli standartlara uygun olmasından kaynaklı olarak FSC sertifikası olan bir markadır. Tanex TW-2024 etiket fiyatları, ürün/performans açısından değerlendirildiğinde oldukça avantajlıdır. Eğer tabaka etiketi ihtiyacınız varsa ve güvenilir bir marka ve e-ticaret sitesinden siparişinizi oluşturmak istiyorsanız, tercihinizi Tanex ve Avansas’tan yana rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kullanışlı, kaliteli ve çevre dostu Tanex TW-2024 etiket siparişlerinizi hızlı ve güvenli bir şekilde avansas.com üzerinden oluşturabilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesinde iseniz Avansas ile oluşturacağınız siparişler, 1 iş gününde adresinize teslim edilecektir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Tanex Tw-2024 Şeffaf Etiket 64 mm x 34 mm
599,84 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.