Ürün Kodu: 55782
Ürün Barkodu: 8698806200247

Marka : Tanex

Product State: A0

Tanex Tw-2033 Beyaz Etiket 63.5 mm x 25.4 mm

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Ebatları 63.5 mm x 25.4 mm
  • Bir pakette toplam 3300 adet etiket bulunur
  • 1 pakette 100 sayfa bulunur
  • 1 sayfada 33 adet etiket bulunmaktadır
  • Kendinden yapışkanlıdır

Ürün Hakkında

Tanex Tw-2033 Beyaz Etiket 63.5 mm x 25.4 mm

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Renk Beyaz
Ebat 63,5 mm X 25,4 mm
Sayfa Sayısı 100 Sayfa
Sayfa Başına Etiket Sayısı 33 Adet
Toplam Etiket Sayısı 3300 Adet
Kullanımı Kendinden Yapışkanlı
Türü Dosyalama Etiketi
Ofis Kullanımı Uygun

 

Tanex TW-2033 etiket özellikleri, her yaştan kişinin kullanım memnuniyetini artırma odaklıdır. Sahip olduğu beyaz rengiyle kişilerin kullanmayı tercih ettiği yüzeylere görsel açıdan kolaylıkla uyum sağlar. Kullanım kolaylığı sağlayan 63,5x25,4 mm ölçülerine sahiptir. Bir etiket paketi içerisinde 100 tane etiket sayfası, her sayfada 33 adet etiket ve toplamda da 3300 adet etiket bulunmaktadır. Kendinden yapışkanlı olması sayesinde daha sonradan yardımcı bir yapıştırıcı ürüne ihtiyaç duymaz. Dolayısıyla kullanımı da oldukça kolaydır. Dosyalama etiketi olarak geçmekte olan bu ürünün ofislerde de kullanımı uygun ve yaygındır.

 Tanex TW-2033 Etiket Kullanışlı Bir Ürün müdür? 

Okul, hastane, ofis, hatta ev gibi pek çok yerde kişiler, çalışma ortamlarını düzenlerken kullandıkları ürünleri belli gruplara ayırıp hatırlatıcı etiketlerle işaretlemek işlerini oldukça kolaylaştıracaktır. Tanex TW-2033 beyaz etiket kalitesi, kendinden yapışkanlı olan arka yüzeyi ve her türlü baskı işlemine uyum sağlayan ön yüzeyi sayesinde oldukça kullanışlı bir üründür. Etiket paketinin içerisindeki her etiket sayfası, 33 adet köşeleri yuvarlatılmış dikdörtgen şeklinde kendinden ayrılmış parçalardan oluşmaktadır. Dolayısıyla, kişiler kullanım sırasında etiketleri birbirinden ayırabilmek için makas, maket bıçağı ve benzeri kesici araçlara ihtiyaç duymayacaktır. Kullanıcılar tercihlerini elle kolayca yapıştırılabilen tabaka etiketlerden yana kullanarak zamandan önemli ölçüde kazanmış olacaklardır.

 Tanex TW-2033 Etiketlere Yazıcıyla Baskı Yapılabilir mi? 

Tanex TW-2033 etiketin kullanım kolaylığını sağlayan en önemli faktörlerden biri de yazıcıyla baskıya uygun bir ürün olmasıdır. Toner ile ya da mürekkep ile çalışan copy, lazer ve inkjet yazıcılarla baskıya uygundur. Hem kendinden yapışkanlı, hem de A4 boyutunda olup aynı zamanda da yazıcılarla baskıya uyumlu bir tabaka etikettir. Kullanıcıların yazıcıyla yaptığı baskının en iyi şekilde sonuçlanabilmesi adına Tanex etiketler, düzgün ve pürüzsüz bir yüzeye sahiptir. Kolay kolay kırışmayan veya yırtılmayan bir materyalden üretilmiştir. Bundan dolayı da yazıcıyla baskı işlemi sırasında kullanıcısına zorluk çıkarmayacaktır.

 Tanex TW-2033 Etiket Her Yüzeyde Kullanıma Uygun mudur? 

Kişilerin etiketleri kullanım amaçlarına göre etiketleri yapıştırmayı tercih ettikleri yüzeylerde değişiklik olabilmektedir. Birçok farklı niteliğe sahip yüzeylerle uyum içerisinde olmasından dolayı Tanex TW-2033 etiketler, soğuk veya nemli yüzeylere dahi hızlı ve güvenli bir şekilde uyum göstermektedir. Etiketler yapısı gereği parlak ve pürüzsüz bir yüzeye sahiptir. Kendi yüzey kalitesinde değişikliğe uğramadan pürüzlü yüzeylerde de en iyi sonucu vermektedir. Kullanıcılar, her türlü yüzeyde rahatlıkla etiketleme işlemi yapabildikleri için hem zamandan, hem de bütçelerinden önemli ölçüde kâr elde etmektedirler.

 Tanex TW-2033 Etiket Fiyatı Uygun mudur? 

Tabaka etiketler atık kâğıt, karton gibi %100 geri dönüştürülebilir materyallerden üretilmiştir. Çevre dostu ve sürdürülebilir olması kullanıcısının beklentisini karşılamayı hedeflediği gibi geleceğini iyileştirmeyi de hedeflemektedir. Aynı zamanda FSC sertifikası da bulunmaktadır. Sahip olduğu pek çok detayla kişilerin kullanım konforunu artırmakta ve üründen beklentisini de önemli ölçüde karşılamaktadır. Tanex TW-2033 etiket fiyatları, ürünün sahip olduğu nitelikler üzerinden değerlendirildiğinde oldukça uygun ve avantajlıdır. Kullanışlı, kaliteli ve çevre dostu Tanex TW-2033 etiket siparişlerinizi hızlı ve güvenli bir şekilde avansas.com üzerinden oluşturabilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesinde iseniz Avansas ile oluşturacağınız siparişler 1 iş günü içerisinde adresinize teslim edilecektir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Tanex Tw-2033 Beyaz Etiket 63.5 mm x 25.4 mm
278,09 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.