Ürün Kodu: 58315
Ürün Barkodu: 8698806200391

Marka : Tanex

Product State: A0

Tanex Tw-2065 Beyaz Etiket 38.1 mm x 21.12 mm

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Ebatları: 38.1 mm x 21.2 mm
  • 1 pakette 100 sayfa bulunur
  • Kendinden yapışkanlıdır
  • Bir pakette toplam 6500 adet etiket bulunur
  • 1 sayfada 65 adet etiket bulunmaktadır

Ürün Hakkında

Tanex Tw-2065 Beyaz Etiket 38.1 mm x 21.12 mm

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Ölçü 38.1 mm x 21.12 mm
Sayfa Adedi 100
Yapışkanlık Kendinden Yapışkanlı
Etiket Adedi 6500
Renk Beyaz

 

Tanex TW-2065 Beyaz Etiket ölçüsü 38.1x21.12 mm’dir. 100 adet etiket sayfası bulunmaktadır ve her sayfada toplamda 65 adet etiket vardır. Toplam 6500 etiket adedine sahiptir ve beyaz renklidir. Kendisinden yapışkanlıdır ve bu özelliği sayesinde yapıştırmak istediğiniz yüzeye herhangi bir yan ürün olmadan dilediğiniz şekilde yapıştırabilirsiniz. Oldukça dayanıklıdır ve kullanım alanı geniştir. Ev, okul ve ofis gibi alanlarda kullanabilir, aynı zamanda dekoratif ürünlerinizde ve kişisel etiketleme işleriniz için de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Tanex TW-2065beyaz etiketleri adet veya toplu şekilde sipariş verebilirsiniz.

 Tanex TW-2065 Beyaz Etiket Kullanışlı mıdır?  

Tanex TW-2065 beyaz etiketpek çok çeşit cihazda kullanılabilir. Kullanım alanı oldukça geniştir ve tüm yüzeylerde de rahatlıkla kullanılabilir. Güçlü yapışkanı sayesinde okulda, iş yerinde, evinizde ve daha birçok yerde kullanabilir ve hatırlatıcıları, kaybetmemeniz gereken notları ve tabloları istediğiniz yüzeye konumlandırabilirsiniz. Etiketler oldukça güçlü ve dayanıklıdır. Naylon gibi zorlu yüzeylere dahi rahatlıkla tutunabilir. Yapışkanı toza karşı dayanıklıdır. Tüm etiketleme işlemleriniz için uygundur. Paketten ilk çıkardığınız andan itibaren diğer yapışkanlı etiketlere nazaran daha sorunsuz ve işlevsel bir şekilde etiketlere ulaşabilir ve hemen ardından kullanmaya başlayabilirsiniz. Su ve benzeri yapışkan bozucu maddelerden uzak tutulması gereklidir. Hemen şimdi ürünü sepetinize ekleyin ve online alışverişin tadını Avansas ile çıkarın.

 Tanex TW -2065 Beyaz Etiket Ölçüleri Nelerdir?    

Tanex TW beyaz etiket ölçüleri 38.1x21.12 mm’dir. Bu ölçüleri sayesinde kolay ve pratik bir kullanım deneyimi sunar. Etiketi kullanacağınız ürünün kullanılan alanda daha düzenli durmasını sağlar. Güçlü yapışkan formülü ve dayanıklılığı sayesinde uzun ömürlüdür. Birden çok alan üzerinde kullanılabilir. Aynı zamanda birden çok ürünü yapıştırmak içinde uygundur. Adet sayısı, boyutları ve kendinden yapışkanlı versiyonu sayesinde tam ihtiyacınıza göre bir üründür.

Tanex TW -2065 Beyaz Etiket Uygun Fiyatlı mıdır? 

İçerdiği sağlam yapışkanı ve marka güvencesiyle beraber Tanex TW beyaz etiket fiyatı oldukça uygundur. 100 sayfadan ve 6500 etiketten oluşan bu ürün, dayanıklı yapısı sayesinde sürekli değiştirme zahmeti göstermeden kullanılan bir üründür. Fiyat performans açısından oldukça ideal ve kullanışlı yapısıyla beraber dekoratif zevkleriniz ve yaratıcı çalışmalarınız içinde size özgü bir fark yaratır. Kendinden yapışkanlı olması sebebi ile yan ürüne gerek kalmaz. İstediğiniz zaman, istediğiniz alanda kullanabilirsiniz.

 Tanex TW-2065 Beyaz Etiket Kaliteli midir?  

Hem markanın güvenilirliği hem de Avansas güvencesiyle beraber satın alabileceğinizTanex TW -2065 beyaz etiket, oldukça güvenilir ve kalitelidir. Kendinden yapışkanlı olmasının yanı sıra markanın bu ve benzeri birçok ürününü kullanan kullanıcılar tarafından sevilmesi ve kullanılması nedeniyle kategorisinde oldukça prestijli bir yere sahiptir. Ofis işlerinize, okulunuzda, çalışma masanızda ve hobilerinizde kullanmaktan büyük bir keyif alacağınız bu ürünü yeni nesil etiketlendirmeler içinde kullanabilirsiniz. Ürünlerinizin isimlerini yazıp evinize farklı bir hava getirebilir veya renkli kalemlerle süslediğiniz etiketleri odanıza veya masanıza yapıştırabilirsiniz. Tanex TW etiket yorumları okunduğunda görüleceği üzere, ürünü kullanan müşterilerimiz oldukça memnun kalmıştır. Zira Tanex markası, etiket üretimi konusunda Türkiye’nin önde gelen firmaları arasında yer almaktadır.

Oldukça güvenilir, dayanıklı ve uygun olan bu ürünü adet veya toptan şekilde sipariş edebilirsiniz. Eğer sizler de hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız. Avansas.com üzerinden oluştaracağınız siparişiniz 1 iş günü içerisinde, belirtmiş olduğunuz adresinize teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Tanex Tw-2065 Beyaz Etiket 38.1 mm x 21.12 mm
278,09 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.