Ürün Kodu: 58342
Ürün Barkodu: 8698806201411

Marka : Tanex

Product State: A0

Tanex Tw-2712 Lazer Etiket 105 mm x 42.69 mm 14'lü

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Ebatları: 105 mm x 42.69 mm
  • 1 pakette 100 sayfa bulunur
  • Koli, kutu ve palet üzeri etiketi olarak kullanılması için tasarlanmıştır
  • 1 pakette 1400 adet etiket bulunur
  • 1 sayfada 14 adet etiket bulunmaktadır

Ürün Hakkında

Tanex Tw-2712 Lazer Etiket 105 mm x 42.69 mm 14'lü

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Ebatları 105 mm x 42.69 mm
Paket sayfa sayısı 100
Etiket sayısı 1400
Sayfa etiket sayısı 14
Marka Tanex
Şekil Dikdörtgen ve Yuvarlak kenarlı

 

Tanex Tw-2712 Lazer Etiket; koli, kutu ve kopyalama amacı ile posta işlemleri, ürün tanımlamaları ve diğer uygulamalar için tasarlanmıştır. Etiket, hayatımızın birçok alanında kullanılmaktadır. Tanex etiket işlerinizin sorunsuz yapılması için yanınızda olacaktır. İş veya okul hayatınızda kolaylık sağlar. Kendinden yapışkanının olması ürünü ayrıcalıklı kılar. Bant, yapıştırıcı kullanmaksızın ihtiyacınız olan her alanda kullanabilirsiniz. Yapıştırdıktan sonra tekrardan söküp yeniden uygulama özelliği mevcuttur. Güçlü yapışkanı ile sizleri yarı yolda bırakmaz. Önemli notlarınızı yazmak hem keyifli, hem de güvenilir hale gelecek. Şekil olarak hem dikdörtgen, hem de yuvarlak köşeli seçeneklerine sahiptir. Sunum, ödev, slayt gibi önemli işlerinizde rahatlıkla kullanabilir aynı zamanda uyguladığınız zeminin rengini alan özelliği ile uzun zamanlı kullanım olanağı sağlar. Tanex etiket, güçlü yapışkanı ile barkod işlemleriniz ve gönderileriniz gibi hayatınızın birçok alanlarında kullanılır. Sade tasarımı ile evinize, iş yerinize, ofisinize ve size hitap eder. Paket ve sayfa etiket adetleri olarak da yeterli sayıda olup, sizi yarı yolda bırakmaz. Pratik kullanımı sayesinde zaman kaybı yaşamadan, yorulmadan yanınızda olur.

Tanex Tw-2712 Lazer Etiket 105 mm x 42.69 mm Paket İçeriği Nedir?

Paketlenmiş her üründe, 1 pakette mevcut 100 sayfa kendinden yapışkanlı etiket bulunur. 1 pakette 1400 adet etiket bulunmaktadır. 1 sayfada mevcut 14 adet etiket bulunmaktadır. Ebat olarak 105 mm x 42.69 mm’dir. Yuvarlak köşeli ve kare şekillidir.

Tanex Tw-2712 Lazer Etiket 105 mm x 42.69 mm Avantajları Nedir?

Ürünün kendinden yapışkanlı olması ve tekrardan çıkarıp yapıştırma özelliğine sahip olması ekstra ürün kullanmamanızı sağlar. Profesyonel sunumlarınızda kullanırken tereddüt etmeyeceğiniz avantajlara sahiptir. Ebatları kullanılan sunum, slayt, fotokopi yazılarında yeterlidir. Marka; dünya genelinde en son teknoloji ile etiket üretimi yapmıştır. Dikdörtgen ve yuvarlak köşeli şekle sahip olarak, gözünüze de hitap eder. Tanex Tw-2712 Lazer Etiket kullanımı çok yönlü bir şekilde gerçekleştirilebilmektedir. Ms Office 2007-2010 programlarına uygun olması, işlerinizi daha kolay hale getirecektir. Lazer, mürekkep ve fotokopi yazıcıları gibi alanlarda kullanımı ile yaygındır. Hem süratli, hem de sorunsuz kullanım sağlamaktadır. Yırtılma ve kopma yapmaz, kolay hasar almaz.

Tanex Tw-2712 Lazer Etiket 105 mm x 42.69 mm Uygun Fiyatlı mıdır? 

Etiket işlemlerinde bize sunduğu kolaylığı ile işlerimizin daha pratik ve verimli olması açısından bize sunduğu hizmet, fiyata oranla daha fazladır. Ürünün bir pakette 1400 adet etiket bulundurması, fiyat performans açısından oldukça olumlu ve hesaplıdır. Ürünün güvenli bir şekilde paketli halde olması, kargo esnasında yaşanabilecek kazaların, alabileceği darbelerin paketin zedelenmesinin önüne geçer. Tanex Tw-2712 Lazer Etiket özellikleri sayesinde uzun ömürlü ve aynı zamanda hayat kalitenizi artıracak olmasıyla birlikte herkesin cebine hitap eden bir fiyata sahiptir. Ürüne uygulanan fiyatla birlikte rahatlıkla ürüne ulaşabileceksiniz. Hızlı kargo seçeneği ile vakit kaybetmeden Tanex Tw-2712 lazer etiket sahibi olabileceksiniz. Ürüne ödenen ücret ile size sunduğu avantajlar kıyaslandığında ürünün kalitesini uygun fiyata alabilmenin tadını yaşayacaksınız. Hızlı teslimat bölgesinde iseniz Tanex lazer etiket siparişini şimdi oluşturun. Ürün 1 iş günü içerisinde hızlı kargo, uygun fiyat ve orijinal ürün garantisiyle size ulaşsın. Avantajlı alışverişin keyfini Avansas’la çıkarın.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Tanex Tw-2712 Lazer Etiket 105 mm x 42.69 mm 14'lü
278,09 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.