Ürün Kodu: 76192
Ürün Barkodu: 4046234835038

Marka : Tchibo

Product State: A0

Tchibo Cafissimo Espresso Brasil 10'lu Kapsül Kahve

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 10 adet
  • Yöresel kahveler lezzet serisi
  • Aromatik dengeli espresso lezzeti
  • %100 sürdürülebilir tarım ürünüdür
  • Cafissimo Kapsül Kahve Makineleri ile Uyumlu

Ürün Hakkında

 

Tchibo Cafissimo Espresso Brasil 10'lu Kapsül Kahve

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

Kahve keyfini ürünleriyle benzersiz bir hâle getiren Tchibo, Cafissimo Espresso Brasil 10’lu kapsül kahvesiyle yumuşak içim severlerin vazgeçemeyeceği bir lezzet sunar. Yöresel kahveler lezzet serisinin bir parçası olan bu ürün, aromatik ve dengeli bir tada sahiptir. Cafissimo kapsül kahve makineleri ile beraber kullanıma uygundur. Tchibo Cafissimo Espresso Brasil 10’lu kapsül kahve, günün her anında rahatlamak isteyenler için ideal bir lezzet ortaya çıkarır.

Marka, kahvelerini üretirken %100 sürdürülebilir tarım yöntemlerini kullanır. Tchibo Arabica kahve çekirdeklerinin harmanlanması ve kavrulmasıyla bu özel lezzet elde edilir. Kahve çekirdeklerinin kavrulma aşamasında da Tchibo’ya özgü yöntemler kullanılır. Kapsülün içerisinde yer alan ince öğütülmüş çekirdekler ile içim keyfiniz tam bi şölene dönüşür.

Uygun fiyattan sahip olabileceğiniz Tchibo kapsüllerden toptan sipariş vererek uzun süre bu lezzeti en yoğun iş saatlerinize ortak edebilirsiniz.

 

Tchibo Cafissimo Espresso Brasil 10'lu Kapsül Kahvenin Lezzeti Nasıldır?

 

Lezzetiyle damaklarda iz bırakan Tchibo Espresso 10’lu kapsül, güne iyi bir başlangıç yapmak isteyenler için ideal bir seçimdir. Hava geçirmez kilitli ambalajı sayesinde lezzetini her zaman korur. Uykunun etkisinden çıkamayanlar ve işine daha iyi konsantre olmak isteyenler, bu lezzeti sabah saatlerinde tercih edebilir.

Öğle saatlerine gelindiğinde ise ağırlık yapan yemeklerin ardından rahatlatıcı olarak Tchibo espressoyu yudumlayabilirsiniz. Soğuk kış aylarında içinizi ısıtan bu lezzet, yaz aylarında da dost sohbetlerinize tadıyla eşlik eder.

 

Tchibo Cafissimo Espresso Brasil 10'lu Kapsül Kahve Tüm Kahve Makineleri İçin Uygun mudur?

 

Ürün, Cafissimo kahve makineleri ile beraber kullanılabilir. Cafissimo’nun siyah tuşu, kapsüller için en uygun demleme kıvamını elde etmenizi sağlar. Tüketime hazır olan kapsüller sayesinde sizin tek yapmanız gereken bu eşsiz içeceğin tadını çıkarmaktır.

 

Tchibo Cafissimo Espresso Brasil 10'lu Kapsül Kahve İçimi Yumuşak mıdır?

 

Ürün, yumuşak içim severler için ideal bir kıvama sahiptir. Daha hafif bir lezzet elde etmek için içeceğinizi su yerine süt ile de hazırlayabilirsiniz. Kahvenizi istediğiniz gibi tatlandırabilir ya da sade hâliyle keyifle tüketebilirsiniz.

 

Tchibo Cafissimo Espresso Brasil 10'lu Kapsül Kahve Aromasını Uzun Süre Korur mu?

 

Kapsüllerin hava geçirmez kilide sahip ambalajı, aromasını uzun süre korunmasına yardımcı olur. Tek içimlik kapsülleri, serin ve kuru ortamlarda ve doğrudan güneş ışığına maruz kalmayacak şekilde saklayarak tazeliği daha uzun süre koruyabilirsiniz. Bu sayede kahveniz, her zaman ilk günkü lezzetli tadıyla içmeye hazır olacaktır.

Kahvelerinizi tükettikten sonra kapsülleri geri dönüşüm amacıyla kullanarak doğanın korunmasına katkıda bulunabilirsiniz.

 

Avansas’tan Toptan Alışveriş Yapılır mı?

 

Toptan alışverişlerinizde Avansas’ı tercih etmek, sizlere en uygun fiyatlarla en kaliteli ürünlere sahip olma fırsatı sunar. Sizin için en doğru seçeneklere ulaşmanız, detaylı ürün açıklamaları ve görsellerle çok daha kolaydır. Aldığınız ürünler, depolarımızda en uygun koşullarda saklanır. Siparişlerinizin zarar görmemesi için depolarımızda ısı, nem ve sıcaklık koşulları sürekli kontrol altında tutulur. Son kullanma tarihi yaklaşan ürünler, stoklarımızdan çıkarılarak yerine yeni tarihli ürünlere bırakır. Bu sayede sitemizden satın aldıklarınızı uzun süre rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Ödeme aşamasını da sizin için güvenilir kılmak adına sitemizde 3D Verisign sistemi ile gerekli koruma sağlanır. Bilgilerinizi bankalara şifreli olarak ileten bu sistem, üçüncü kişilerin kişisel verilerinize erişmesini engeller. Kapınızdan teslim aldığınız ürünlerden memnun kalmamanız halinde iade ve değişim için sayfamızda yer alan formu doldurabilir; kolay iade avantajından faydalanabilirsiniz

TOBB Güven Damgası ve aldığı ödüller ile kalitesini her zaman yansıtan Avansas, toptan alışverişte de iş yerlerinizin tüm ihtiyaçları için en doğru seçenektir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Tchibo Cafissimo Espresso Brasil 10'lu Kapsül Kahve
110,28 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.