Ürün Kodu: 98613
Ürün Barkodu: 4046234918427

Marka : Tchibo

Product State: A0

Tchibo Cafissimo Espresso Caramel 10'lu Kapsül Kahve

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Gramaj : 75g
  • Yoğunluk : 5/6
  • Şekersiz
  • Tatlandırıcı içermez
  • Herhangi bir Cafissimo Kapsül Kahve Makineleri ile Uyumlu

Ürün Hakkında

 

Tchibo Cafissimo Espresso Caramel 10'lu Kapsül Kahve

 

Ürün Özellikleri Nelerdir? 

 

Genel Bilgiler  
Ağırlığı 75g
Paket 10'lu paket
Yoğunluk 5/6
Tat Şekersiz

 

Espresso doğal aromalı eşsiz lezzet ile buluşuyor: Yeni Espresso Caramel, benzersiz espresso lezzetini, mükemmel karamel aroması ile birleştirerek olağanüstü bir lezzet deneyimi sunuyor.

İpucu: Espressoyu vanilyalı süt, cappuccino veya latte macchiato şeklinde mutlaka deneyin. Bu eşsiz lezzetten vazgeçemeyeceksiniz.

Espresso farkıyla - Yeni sınırlı sayıda Cafissimo Aromalı Sürümü keşfedin!

Cafissimo Aromalı Sürümü istediğiniz gibi çeşitli şekillerde tadabilirsiniz:

saf, aromalı bir espresso gibi

süt ile, örneğin karamel macchiato olarak

sıcak veya soğuk

şekerli veya şekersiz

 

 

Tchibo Cafissimo Espresso Caramel 10'lu Kapsül Kahve

 

Kapsül kahve; öğütülerek kapsül içine yerleştirilen farklı yoğunluk ve lezzetlerde hazırlanan tek kullanımlık kahve türüdür. Tchibo Cafissimo Espresso Caramel yoğun lezzeti, sert notalarıyla lezzetten ödün vermeden kaliteli kahve içmek isteyenler için son derece idealdir. Alüminyum ambalajlı olan ürün sağlıklı yapısıyla kullanıcılarını memnun eder. Kutu içinde satılan kapsül kahve 10’lu paket ile bütçenizi korur ve ekonomik bir kullanım sunar. Karamel aromalı dolgun gövdeli espresso hem sert hem de yoğun sütlü kahve çeşitlerini hazırlamak için uygundur. Tchibo Cafissimo Espresso Caramel kapsül kahveyi markanın aynı adı taşıyan cihazlarında çok kısa bir süre içinde zahmetsizce hazırlayabilirsiniz. İster sabah günün ilk kahvesi olarak dilerseniz de öğlen arasında ya da akşam üzeri keyif kahvesi olarak Tchibo Cafissimo Espresso Caramel kapsül kahveyi içebilirsiniz.  

 

Tchibo Cafissimo Espresso Caramel 10'lu Kapsül Kahve Hangi Makinelerde Kullanılır? 

 

Tchibo Cafissimo Espresso Caramel 10’lu kapsül kahve, markanın herhangi bir Cafissimo kapsül kahve makinesi ile kullanılabilir. 10’lu paket olan Cafissimo Espresso kapsül kahve tek kullanımlıktır. Cihaz tarafından delinen kapsül tekrar kullanılmaz. Bu nedenle kapsül kahvelerin delinmemiş olmasına dikkat edilmesi gerekir. Kapsül kahve tam ya da yarı otomatik filtre kahve makineleri için uyumlu değildir. Tchibo Cafissimo Espresso Caramel kapsül kahveyi markanın makinelerinde bir dakikadan az bir süre içinde hemen hazırlayabilirsiniz. Damak tercihinize göre sütlü ya da sütsüz olarak Cafissimo Espresso Caramel tercih edebilirsiniz. Sütü köpürtmek için Tchibo Cafissimo kapsül kahve makinesinin eşsiz performansından faydalanabilirsiniz.

 

Tchibo Cafissimo Espresso Caramel 10'lu Kapsül Kahve ile Hangi Kahveler Hazırlanır?

 

Tchibo Cafissimo Espresso Caramel kapsül kahve ile aromalı, sütlü, bol köpüklü, sert kısaca hemen hemen tüm kahve çeşitleri hazırlanabilir. Sert kahve çeşitleri arasında yer alan Tchibo Cafissimo Espresso Caramel kapsül kahveyi latte ve cappuccino gibi sütün bol köpürtüldüğü kahveler için tercih ederek yumuşak bir içim elde edebilirsiniz. Ayrıca kahveye ilave olarak karamel, fındık ya da kestane gibi şuruplar katarak aromalı ve şekerli olarak da tüketebilirsiniz. Sert kahve içmek isteyenler için son derece doğru tercih olan Cafissimo Espresso’yu lungo, espresso, flat white ya da latte macchiato türlerinde hazırlayabilirsiniz. 

 

Tchibo Cafissimo Espresso Caramel 10'lu Kapsül Kahve İçeriği Nasıldır? 

 

Tchibo Cafissimo Espresso Caramel kapsül kahve yoğunluğu, özel içeriği, şeker oranı ve eşsiz lezzetiyle kahveseverleri oldukça memnun eder. Karamel aromasının yoğun olarak hissedildiği kapsül kahve, şekersiz olmasıyla çok sevilir. Espresso dolgun gövdeye sahip lezzetiyle yumuşak içim içinde uygun olan kahve farklı hazırlanma şekilleriyle her damak zevkine hitap eder. Cafissimo Espresso kapsül kahvenin yoğunluk: 5/6 oranındadır ve ürün tatlandırıcı içermez. Cafissimo Espresso,yoğunluk oranına göre sert kahveler arasında yer alır. Cafissimo Espresso %98 oranında kavrulmuş kahve ve doğal lezzetlerin dengeli harmanından hazırlanan Tchibo Cafissimo Espresso Caramel günün her anı keyifle tüketilebilir. 

 

Tchibo Cafissimo Espresso Caramel 10'lu Kapsül Kahve Nasıl Muhafaza Edilir? 

 

Tchibo Cafissimo Espresso Caramel 10’lu kapsül kahveyi ürünün satıldığı kutulu ambalaj içinde muhafaza edebilirsiniz. Bir kutu Cafissimo Espresso Caramel içinde 10 adet kapsül kahve bulunur. Her kapsül kahve kendi içinde özel alüminyum ambalajlıdır. Hava almayan özel paketleri güneş ışığından uzak, serin ve kuru ortamda saklanması tavsiye edilir. Alüminyum ambalaj kahve makinesinde delinir. Delinmiş ve açılmış olan kapsül kahveyi kahve makinesinde kullanımı önerilmez. Lezzetiyle klasik haline gelen Tchibo Cafissimo Espresso Caramel 10’lu kapsül kahveyi güvenli alışveriş deneyimi sunan Avanas üzerinden hemen inceleyerek, satın alabilirsiniz.

 

 

 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Tchibo Cafissimo Espresso Caramel 10'lu Kapsül Kahve
137,62 TL
KDV
DAHİL

Bu ürünü Çok Al Az Öde kampanyası ile alırsanız 44,02 TL tasarruf edebilirsiniz.

Tchibo Cafissimo Espresso Caramel 80li Kapsül Kahve Avantajlı Paket

Birim Fiyat: 132,11 TL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.