Ürün Kodu: 54137
Ürün Barkodu: 8697713220713

Marka : UK Ulaş

Product State: A0

Uk 071 Tahsilat Makbuzu Otokopili

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Kağıt gramajı 54gr
  • 2x50 nüsha
  • 13,70 cm x 19 cm ebatlarında
  • 100 yaprak (50+50)
  • 5 yıl raf ömrü

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Uk Tahsilat Makbuzu Otokopili Özellikleri
MarkaUk
Kağıt gramajı54 gr
Boyut13,70 cm x 19 cm
MateryalKağıt
RenkBeyaz
Paket İçi Ürün Adedi1 Adet
Yaprak sayısı100 yaprak (50+50)
Nüsha2x50
Raf Ömrü5 yıl

Uk 071 tahsilat makbuzu otokopili, mal, para, değerli eşya veya kıymetli bir evrak gibi şeylerin teslim alındığı zaman kullanılması için üretilmiştir. Boyutları A5 boyutundan daha küçük olduğu için çantalarda ve ceket ceplerinde rahatlıkla taşınabilir. Toplamda 100 yapraktan oluşan bu defter, fotokopi kağıdından üretilmiştir. Defterin içi 50+50 olacak şekilde 2 nüshadan oluşmuştur. Bir firma adına da kullanılabileceği gibi kişisel olarak da tercih edilebilir. Genellikle firmaların kendi logolarının da yer aldığı makbuz defterleri vardır. Uk tahsilat makbuzlarını da şirket ve firma özelinde kişiselleştirebilirsiniz. Hayatınızı kolaylaştıracak ve size ekstra iş yükü bindirmeyen bir ürün.

Uk Tahsilat Makbuzu Otokopili Kaliteli midir?

Avrupa’nın 1 numaralı otokopi kağıdı kullanılarak üretilmiştir. Önemli işlerde kullanılacak olmasından dolayı kağıdın kalitesi ön planda tutulmuştur. Defter şeklinde olan bu ürünün içerisindeki sayfaların kolaylıkla koparılabilmesi için tasarlanmıştır. Yırtılmadan defterden ayrılan bu makbuzlar, ticaretle uğraşan kişi ve kurumlar tarafından sıkça tercih edilir. Otokopi kağıdının kalitesi tek bir yüzeye yazıldığında altındakinin de aynı şekilde yazılmasından anlaşılır. Uk markası, bu anlamda özel testlerden geçirilen kağıtlarını tüketicilerin beğenisine sunmuştur.

Uk Tahsilat Makbuzu Otokopili Nerelerde Kullanılır?

Genellikle para tahsilatında kullanılan bir makbuz yöntemidir. Tarih, isim, soyisim, adres ve imza gibi boşlukların yer aldığı birbirinin aynı sayfalardan oluşur. Sol üst köşesinde firmanın adı veya logosu eklenebilir. Tahsil edilen ücretin de yazılması ve güvenle saklanılması için önemlidir. Tüm boşluklar gerektiği gibi doldurulduktan sonra imzalanır. Uk tahsilat makbuzu kullanımı oldukça basittir. Sayfalardan birine gerekli bilgilerin yazılması ve imzalanmasından sonra belirtilen yerlerden koparılır. Üzerine yazılan kalemin mürekkebinin tamamen kuruduğundan emin olduktan sonra katlayarak da bir dosyanın içerisinde muhafaza edebilirsiniz.

Uk Tahsilat Makbuzu Otokopili Kolaylık Sağlar mı?

Değerli şeylerin alınıp satıldığına dair oluşturulan bu makbuzun hem alıcıya, hem de satıcıya iki defa doldurulmaması adına otokopili kağıtlar kolaylık sağlar. Uk tahsilat makbuzu otokopili özellikleriarasında olan otokopili kağıt, yazıyı kopya kağıdı kullanmadan alt nüshaya da geçmesinde kullanılır. Böylece tek sefer doldurulan kağıt altındakine de yazılmış olur. Eğer iki sayfaya ihtiyaç duymaz iseniz kullanacağınız kağıdın altına bir karton koyarak yazılarınızı yazmanız tavsiye edilir.

Uk Tahsilat Makbuzu Otokopili Uzun Süre Kalıcılığını Korur mu?

Tahsilat makbuzlarının, uzun yıllar boyunca üzerindeki yazıları solmadan, silinmeden koruması önemlidir. Uk tahsilat makbuzu otokopili kağıtlarıbu durum göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır. 5 yıl raf ömrü olan bu kağıtlar, kullanıldıktan sonra da 10 yıl boyunca saklama süresine sahiptir. Tek seferde iki sayfaya birden yazılmasını sağladığı için sayfalar normal kağıtlardan biraz daha ince ve ipeksidir. Üzerindeki kişisel bilgilerin yazılmış olmasından dolayı kalıcılığını kaybetmeden uzun süre saklanılması gerekir. Bu nedenle kağıdın sararmaması, üzerindeki yazıların okunmayacak hale gelerek silinmemesi göz önünde bulundurularak üretilmiştir.

avansas.com adresini ziyaret ederek siz de siparişinizi oluşturabilirsiniz. Ticari işlerinizde alacağınız veye ödeyeceğiniz tutarları makbuz yardımıyla resmileştirebilirsiniz. Uk tahsilat makbuzu otokopili güvenle kullanabileceğiniz bir ürün sizler de avantajlı fiyatlar ve güvenli teslimat fırsatlarından yararlanmak için sitemizi ziyaret edin! Ayrıca hızlı teslimat bölgemizde iseniz siparişiniz, 1 iş günü içerisinde adresinize teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Uk 071 Tahsilat Makbuzu Otokopili
53,16 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.