Ürün Kodu: 54133
Ürün Barkodu: 8697713220737

Marka : UK Ulaş

Product State: A0

Uk 073 Gider Pusulası Otokopili

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Kağıt gramajı 54gr
  • 2x50 nüsha
  • 13,70 cm x 19 cm ebatlarında
  • 100 yaprak (50+50)
  • 5 yıl raf ömrü

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Uk Gider Pusulası Otokopili Özellikleri
Kâğıt Kalitesi1.sınıf
Kâğıt Gramajı54 g
Nüsha Sayısı2x50
Yaprak Sayısı100 (50+50)
Ebatlar13.7 cm x 19 cm
Raf Ömrü5 yıl
Saklama Süresi10 yıl
Ek ÖzelliklerOtokopili

UK gider pusulası muhasebe kayıtlarınızı daha kaliteli ve kolay bir biçimde tutmanızı sağlar. Birinci sınıf kâğıt kalitesi, 13.7 x 19 cm boyutlarındaki gider pusulası hem rahat bir şekilde kayıt tutmanızı hem de kalitesi ile uzun kullanım ömrü sunar. Tuttuğunuz kaydın alt sayfaya kopyasının geçmesine olanak tanıyan otokopili özelliği sayesinde yazdığınız yazıyı tekrar kopyalamak için başka kayıt araç ve gereci kullanmanıza gerek kalmaz. 1 asıl ve 1 kopya olmak üzere çift nüshalı olan Uk gider pusulasının kullanımı da oldukça pratiktir. 50 sayfa kopya ve 50 sayfa asıl olmak üzere toplam 100 sayfalık kapasitesi ile gider kayıtlarınızı güvenli bir şekilde saklayabilmenize imkân tanır.

Uk Gider Pusulasının İçeriği Anlaşılır mı?

Muhasebe kayıtlarının anlaşılır ve kolay bir şekilde ifade edilebilmesi oldukça önemlidir. Bunun için de tutulan kayıt defterinin basit bir arayüze sahip olması gerekir. Finans ya da muhasebe eğitimi almamış kişilerin de rahatlıkla doldurabileceği bir yapıya sahip olan Uk gider pusulası işletmeniz için doğru çözümler getirir. Uk gider pusulasında gider kaydı yaptıranın adı, soyadı, adresi, şehir ve varsa vergi numarası/vergi dairesi bilgilerini yazmanızı sağlayan kısımlar mevcuttur. Aynı zamanda tablo şeklindeki çizimi sayesinde işin maliyetini, cinsini, adedini ve fiyatını da listeleyebilmenizi sağlar. Vergi oranlarını ve toplam tutarı da tabloda belirterek kolay ve hızlı bir şekilde göz atmanıza yardımcı olur. En sonunda yer alan kaydı tutan ile ilgili kişisel bilgilerin doldurulması gereken alanlar ve imza satırı, yapılan alışverişin objektif ve güvenilir bir biçimde kayıt altına alınmasına olanak tanır. Böylece yasal olarak zorunluluğu bulunan kayıtlarınızı düzenli bir şekilde muhafaza edebilir, gerektiğinde ilgili kişilere kayıtlarınızı sunabilirsiniz. Ayrıca Uk gider pusulasının otokopili özelliğinin bulunması da kaydın kopyasının karşı tarafa verilebilmesini kolaylaştırır. Ne yazacağınızı unutmanıza ya da atlamanıza imkân vermeyen bu gider pusulası işlerinizi fazlasıyla kolaylaştırır ve zaman tasarrufu sağlar..

Uk Gider Pusulası Alışveriş Kayıtları İçin Kullanılır mı?

İşletmeniz vergi mükellefi olmayan kişiler ile mal ya da hizmet alışverişi yapıyorsa, yapılan bu alışveriş mutlaka muhasebe açısından kayıt altına alınıp belgelendirilmelidir. Alışveriş yapılan ve vergi yükümlülüğü bulunmayan bu kişiler defter tutmak zorunda olmadığı için, yaptığınız alışveriş sonunda fatura, fiş vb. doküman kesilemez. Ancak bu işlemleri belgelemek zorunda olan firmanız için Uk gider pusulası otokopili kayıt defteri sizlere kaliteli ve sürdürülebilir çözümler sunar.

Uk Gider Pusulası Uzun Süre Saklanabilir mi?

Muhasebe kayıtlarınız için kullanacağınız bu gider pusulası, kayıtlarınızı düzenli bir şekilde tutmanıza, arşivlemenize ve denetim, kontrol gibi süreçlerde sorun yaşamadan yükümlülüklerinizi yerine getirmenize yardımcı olur. Ayrıca yer kaplamayan ve hafif yapısı sayesinde kolayca arşiv yapılabilir, saklanabilir ve ileriki dönemlerde ihtiyacınız olduğunda hemen geçmiş kayıtlarınıza rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Uk gider pusulasının raf ömrü 5 yıl, saklama süresi ise 10 yıldır. Bu süreler kayıtlarınızın muhafazası için sizlere büyük avantaj sağlar. Uk gider pusulasının dayanıklılığının devamı için nem, güneş ışınları ve aşırı sıcak ortamlardan korunması gerekir.

Sizler de dilerseniz avansas.com üzerinden siparişinizi verebilir, detaylı içeriği bulunan ve birinci sınıf malzeme ile üretilen size en uygun Uk gider pusulası fiyatlarını görebilir ve istediğiniz adette tercih edebilirsiniz. Hızlı teslimat bölgesinde bulunuyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde sizlere teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Uk 073 Gider Pusulası Otokopili
54,12 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.