Ürün Kodu: 55838
Ürün Barkodu: 8697713220539

Marka : UK Ulaş

Product State: A0

Uk Sipariş Fişi Otokopili 3 Nüsha

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Kağıt gramajı 54gr
  • 3x50 nüsha
  • 13,70 cm x 19 cm ebatlarında
  • 150 yaprak (50+100)
  • 5 yıl raf ömrü

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Uk Sipariş Fişi Özellikleri
Kâğıt Kalitesi1.sınıf
Kâğıt Gramajı54 g
Defter BoyutuDikey
Nüsha Sayısı3x50
Yaprak Sayısı150 (50+100)
Ebatlar13.7 cm x 19 cm
Raf Ömrü5 yıl
Saklama Süresi10 yıl
Ek ÖzelliklerOtokopili

Genellikle hizmet sektörünün fazlasıyla tercih ettiği Uk sipariş fişi, özellikle yeme-içme sektöründe faaliyet gösteren firmalar tarafından da ilgi görüyor. Uk sipariş fişinin otokopili özelliği sayesinde çalışan bir nüshasını ilgili kişiye bırakırken, diğer nüshasını da müşteriye verebilir. Son kopyası da arşivlenmek üzere dosyalama olanağı tanır. Bu açıdan kurumlar için oldukça avantaj sağlar. Sadece yeme-içme sektöründe değil farklı pek çok alanda faaliyet gösteren işletmelerin kullanmasını da mümkün kılıyor. Birinci sınıf kâğıt kalitesi ve hafif olması sebebiyle uzun süreli kullanım ve saklama olanağı mevcuttur. 13.7 cm x 19 cm ebatlarındaki ölçüleri kolay bir şekilde yazılmasını ve saklanabilmesini sağlar. 150 sayfa kapasiteye sahip olması nedeniyle işletmeler siparişlerini rahatlıkla kayıt altına alabilir. Dikey olması hem estetik bir görünüm hem de yazım sırasında rahatlık kazandırır.

Uk Sipariş Fişinin İçeriği Anlaşılır mı?

Uk sipariş fişi otokopili defter, kullanıcıya pratik ve basit kullanım sunar. Sol üst köşede yer alan kaşe ya da imza alanı onaylama alternatifini oluştururken; sağ üst köşede yer alan tarih ve sipariş numarası alanı siparişleri geriye dönük izleyebilme ve takip edebilme imkânı tanır. Orta kısımda yer alan müşteriye ait ad soyad, kimlik numarası, vergi dairesi ve hesap numaraları önemli birçok bilginin atlanmadan işlenmesini ve ihtiyaç duyulduğunda ulaşılabilmesini sağlar. Tablo şeklinde tasarlanan ürün ile ilgili miktar, cins, birim, fiyat ve toplam tutar verilerinin yazılabileceği alan hem rahat bir şekilde okuyabilmeyi hem de düzenli bir şekilde bilgi işlemeyi vadeder. Uk sipariş fişi ile pek çok ticari işlemlerinizi kayıt altına alabilirsiniz. Müsvedde kullanımının oluşturduğu düzensizliği, kayıtların kaybolması ile ilgili sorunları ve takipsizliği ortadan kaldırmaya yardımcı olur.

Uk Sipariş Fişi Satın Alma Kayıtları İçin Kullanılır mı?

Genellikle A5 formunda olan Uk sipariş fişleri, satın alma sırasındaki işlemlerin yapılması amacı ile kullanılan önemli belgelerden biridir. İş yapan kurum tarafından müşterinin bilgilerini ve verdiği siparişi detaylı bir şekilde kayıt altına almak için kullanılır. 1 asıl ve 2 kopya olarak tasarlanan Uk sipariş fişinde ürünle ilgili cins, adet, fiyat gibi bilgiler yer aldığından satın alma işlemlerinde gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Kopyalarını saklama ve müşteriye de verebilme olanağı tanıyan Uk sipariş fişinin fiyatı, her bütçeye uygun fiyat avantajı sunar. Hem işlerinizi daha düzenli ve kayıtlı bir şekilde yürütebilir hem de düşük maliyetle muhasebe yükümlülüklerinizi yerine getirebilirsiniz. Uk sipariş fişini kullanmanız aynı zamanda müşterinizin firmanıza duyduğu güveni artırmaya yardımcı olur.

Uk Sipariş Fişi Uzun Süre Saklanabilir mi?

Kayıtların muhafazası ve ihtiyaç duyulduğu anda geriye dönük kontrol edilebilmesi son derece önemlidir. Bu bakımdan Uk sipariş fişleri kolaylıkla saklanabilir ve istenildiği zaman ulaşılabilir niteliktedir. Beş yıllık raf ömrü sayesinde birden fazla sayıda defteri alabilir, uygun şartlarda muhafaza edebilir ve ihtiyaç duyduğunuz zamanda kullanabilirsiniz. On yıllık saklama süresi ise kullanıcıya kayıtlarını uzun süre muhafaza edebilme olanağı tanır. Kayıtların düzgün bir şekilde tutulabilmesi için Uk sipariş fişinin nemden ve aşırı sıcak ortamlardan uzak tutulması, direkt olarak güneş ışınlarına maruz bırakılmaması gerekir.

İş yeriniz için kalıcı çözümler sunan Uk sipariş fişlerini dilerseniz avansas.com üzerinden inceleyebilir, fiyatlarını görebilir ve istediğiniz sayıda sipariş verebilirsiniz. Hızlı teslimat bölgemizde bulunuyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde sizlere teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Uk Sipariş Fişi Otokopili 3 Nüsha
138,10 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.