Vileda Eldiven

Toplam 7 sonuç

Vileda eldivenler, mutfaktan banyoya, pencerelerden bahçeye kadar evinizin her köşesinde temizlik yaparken size yardımcı olabilir. Vileda eldivenlerle ister lavabonuzdaki bulaşıkları yıkayın ister tuvaleti ya da küvetinizi ovun. İşiniz bittiğinde eldivenlerinizi çıkarın, eliniz temiz, cildiniz ise sağlıklı kalsın!

Her Bedene Uygun Eldiven Vileda’da

Temizlik yaparken eldiven kullanmaya alışmanız için eldiveninizin tam el ölçünüze göre olması büyük önem taşıyor. Elinize küçük ya da büyük gelen eldivenlerle iş yaparken rahat edemeyeceğiniz gibi, bu durum kullanım alışkanlığı kazanma konusunda da sizi olumsuz etkileyecektir. Vileda’nın 7 – 7.5, 7.5 – 8 ve 8.5 – 9 olmak üzere 3 boy olarak satılan eldiven çeşitlerinden size uygun olanı seçebilirsiniz.

Cildinize Dost Vileda Eldivenler

Vileda eldivenlerin özel pamuk kaplı iç yüzeyi cildiniz için yumuşak bir temas yüzeyi oluşturur, uzun süreli kullanımlarda bile elinizi terletmez. Sağlam ve dayanıklı malzemeden üretilen eldivenler süper esnek ve su geçirmez yapısıyla en zorlu görevlerde bile ellerinizi dış etkenlere karşı korur. Özellikle su ya da kimyasallara karşı hassasiyetiniz varsa Vileda’nın özel tasarım eldivenleri tam size göre! Mutfakta, banyoda hatta pencere temizliğinde kullanabileceğiniz Vileda eldivenler sayesinde elleriniz daima temiz ve kuru kalır. Ayrıca avuç kısmında bulunan özel tutucu doku sayesinde zorlu koşullarda bile kavrama yeteneğinizden bir şey kaybetmeden, kolaylıkla işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Vileda Eldiven Çeşitleri ile Artık Temizlik Çok Kolay

Evinizdeki ya da bahçenizdeki nahoş ama gerekli işlere doğrudan girişirken size güven verecek bir çift eldivene ihtiyacınız varsa Vileda eldiven çeşitlerini inceleyerek ihtiyacınıza ve ellerinize en uygun olan eldiveni bulabilir, tek tıkla satın alabilirsiniz!

Vileda Extra Sensation Eldiven

Temizlikte kullanılmak üzere üretilen piyasadaki en ince eldivenin, azaltılmış latex yapısıyla Vileda Extra Sensation eldiven olduğunu biliyor muydunuz? En hassas ev işleri için size ideal bir his sunmak üzere tasarlanmış pamuk astarlı yapısıyla Vileda Extra Sensation eldivenlerin görevi, temizlik yaparken sizin daha rahat hissetmenizi sağlamak. Hassas iç yapısının yanı sıra yırtılmalara karşı dayanıklı ekstra ince yüzeyi ile dokunma hissiyatınızdaki kaybı minimuma indirir, aynı zamanda sağlam bir tutuş sunar.

Vileda Standart Eldiven

Hem evlerde hem de ofis ortamında temizlik ihtiyaçlarını gidermeye yardımcı olan Vileda standart eldivenler, sıvı geçirmeyen yapısı sayesinde suya karşı hassasiyet oluşturmaz. Temizlikte kullanılan kimyasal ürünlerin de cilde geçmesini engelleyen standart eldiven çeşitleri, oldukça sağlam ve dayanıklı bir malzemeden üretilir. Bu özelliği nedeniyle uzun bir süre boyunca kullanılabilen Vileda eldivenler, ekonomik oluşu ile dikkat çeker. Elinize kolaylıkla giyebileceğiniz Vileda eldivenlerin avuç içi kavrayıcı özel bir dokuya sahiptir. Bu sayede pratik bir temizlik imkanı sunar. Bulaşıklarınızı elde yıkamasanız dahi mutlaka bir çift bulaşık eldiveniniz olması gerekli! Bu nedenle Vileda standart eldiveni tercih edebilir, temizliğe hızlı bir başlangıç yapabilirsiniz!

Uzun Süreli Kullanıma Uygun Sağlam ve Dayanıklı Yapı

İşiniz bittiğinde, kullandığınız yere göre eldivenlerinizi temizleyebilir ya da yenisiyle değiştirmek üzere atabilirsiniz. Vileda eldivenler süper esnek yapısı ile en zorlu koşullarda dahi deformasyon ve yırtılmalara karşı dirençli olduğundan temizliğiniz bittikten sonra yıkayarak, eldivenlerinizi tekrar tekrar kullanabilirsiniz. Binlerce ürüne tek tıkla ulaşabildiğiniz Avansas, Vileda eldivenleri için de en doğru adres! Sitemizden uygun fiyat ve hızlı teslimat garantisi ile satışa sunduğumuz bu ürünleri kolayca sipariş verebilir, güvenle kullanabilirsiniz.

Temizlik Esnasında Eldiven Giymek Neden Önemlidir?

Bulaşıkları eldivensiz yıkadığınızda ellerinizin nasıl hissediyorsunuz? Kuru ve sert değil mi?  Bunun sebebi kimi zaman sıcak su, kimi zaman ise temizlik ürünlerinde bulunan kimyasal bileşikler olabilir. Temizlik esnasında eldiven kullanımı kimyasallarla ve sıcak suyla doğrudan teması engeller böylece cildinizi ve tırnaklarınızı korur. Özellikle bulaşık yıkarken size daha iyi kavrama imkânı sunar. Ayrıca düzenli olarak temizlenen bakterilerin bulunduğu banyo lavabosu, tuvalet, mutfak lavabosu gibi yerleri temizlerken kendinizi riske atmamak için eldiven giyme alışkanlığı edinmelisiniz.