Ürün Kodu: 78870
Ürün Barkodu: 4974052853906

Marka : Artline

Product State: A0

Artline 234 Çizim Kalemi 0.4 mm Siyah

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 0.4 mm uç kalınlığı
  • Teknik çizim için uygun
  • Suya dayanıklı mürekkep
  • Modern ve şık tasarım
  • Siyah renk

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Reçine uç
Uç Kalınlığı042 mm
TasarımErgonomik
Mürekkep RengiSiyah
Kullanım AlanıTeknik ve grafik çizimlerde
Mürekkep KalitesiSolmayan su bazlı mürekkep

Artline çizim kaleminin özellikleri ile kullanıcılara hitap eden bir üründür. 0.4 mm uç kalınlığı ve suya dayanıklı bir mürekkep kalitesi mevcuttur. Sanat ve mimarlık çalışmalarınız için kullanabileceğiniz en üst düzeyde kaliteli ürünlerden birisidir. Artline çizim kalemi siyah olarak tasarlanmıştır. Az yer kaplayan modern tasarımı ve hafifliği sayesinde kalemi istediğiniz yere götürebilirsiniz. Su bazlı mürekkep yapısı sayesinde çalışmalarınız profesyonel ve kaliteli duracak. Artline çizim kalemi için avansas.com’u ziyaret edin!

Artline 234 Çizim Kalemi 0.4 mm Siyah Marka mıdır?

Mimarlar, grafiker ve çizerler gibi çizim alanında çalışan tüm bireylerin en sık tercih ettiği markalardan birisi Artline’dır. Artline tüm ürünlerinin yüksek kalitede ve uygun fiyatlı olmasına özen göstermektedir. Böylelikle alanında ulaşılabilir ve kaliteli bir marka olarak öne çıkmıştır.

Artline 234 Çizim Kalemi 04 mm Siyah Kalemin Ucu Nasıldır?

Artline çizim kalemi, fiyat-performans açısından değerlendirdiğinde tüm çizerler için en uğrak nokta haline gelmektedir. Artline çizim kalemi, reçine ucundan yapılmıştır ve kalem ucu 0.4 mm kalınlığa sahiptir. Bu özellikleri sayesinde uç kırılma ya da uç körelme gibi olumsuz durumlara sebebiyet vermemektedir. Reçine ucundan yapılmış olması ürünün çabuk deforme olmasını engellemektedir. Ayrıca ürünün ucunda mürekkep toplanma gibi bir durum oluşmamaktadır.

Artline 234 Çizim Kalemi 0.4 mm Siyah Ergonomik midir?

Artline çizim kalemi sayesinde çalıştığınız proje başında daha uzun kalabilecek, ergonomik yapısı sayesinde uzun çalışma saatlerinden etkilenmeyeceksiniz. Ergonomik yapısıyla size eşsiz ve rahat bir çizme deneyimi yaşatacak olan Artline çizim kalemi tam aradığınız kalitede!

Artline 234 Çizim Kalemi 0.4 mm Siyah Kalemin Rengi Nedir?

Artline çizim kalemi siyah olarak tasarlanmıştır. Teknik ve grafik çizimlerinizin ana hatlarını oluşturmak için Artline çizim kalemini gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Zamana karşı çizimlerinizin etkilenmesini ve solmasını istemiyorsanız bu ürün tam size göre! Artline çizim kalemi sayesinde çizimleriniz zaman geçse de capcanlı ve ilk günkü gibi kalacak! Yüksek kaliteli solmayan su bazlı siyah mürekkepi sayesinde çalışmalarınız her zaman göz alıcı ve profesyonel duracak! Yapmanız gereken tek şey ne çizeceğinize karar vermeniz ve gerisini Artline çizim kalemine bırakmak olacak.

Artline 234 Çizim Kalemi 0.4 mm Siyah Uygun Fiyatlı mıdır?

Artline çizim kaleminin fiyatlandırılması kullanıcıların fiyat memnuniyeti göz önüne alınarak yapılmıştır. Sorunsuz, kaliteli ve güvenli hizmet misyonunu edinmiş olan Avansas, mahallenizdeki esnaf kadar size yakın ve sıcak! Avansas’ı tanımanız ve ürünler hakkında bilgi alabilmeniz ya da siparişte bulunabilmeniz için site 7/24 kullanıcıların girişine açık durumda. Alışverişinizin her aşamasının rahat ve kolay olmasını hedefleyen Avansas, alışverişinizin tüm adımlarını siz rahat edin diye takip etmektedir. Sorun yaşamanız durumunda sizin için kolay bir şekilde sorununuzu çözecek ve alışverişinizi gönül rahatlığıyla yapmanıza imkan verecektir.

Artline çizim kalemi hakkında daha fazla bilgi almak için siteyi ziyaret edebilir ve siparişte bulunabilirsiniz. Tüm kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak için Avansas sizleri bekliyor! Eğer hızlı teslimat bölgesindeyseniz 1 iş gününde siparişiniz teslim edilir.

Tüm ofis ve kırtasiye ihtiyaçlarınız için sizde Avansas’u ziyaret edin! Alışverişinizde zaman kaybetmeden evinizde ya da ofisinizde kargonuzun kapıya kadar gelmesini bekleyin!

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Artline 234 Çizim Kalemi 0.4 mm Siyah
73,66 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.