Ürün Kodu: 61130
Ürün Barkodu: 4974052817199

Marka : Artline

Product State: A0

Artline Epf-241 Supreme Kaligrafi Kalemi 1 mm Mavi

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Polyester fiber 1 mm uç
  • Dekoratif yazı ve çizimlere uygun
  • 350 m yazım kapasitesi
  • Su bazlı pigment mürekkep
  • Kağıdın arkasına geçmez

Ürün Hakkında

 

Ürünün Özellikleri Nelerdir?

 

Kaligrafi kalemleri, yazılarınızı ve çizimlerinizi sanat eserine dönüştürüyor. İşiniz ya da hobinizle ilgili aradığınız kalitedeki kaligrafi kalemleri şimdi Avansas'ta. Kaligrafi kalemleri farklı uçlarda üretilir ve güzel yazı kalemleri arasında popülaritesi hızla artmıştır. Artline Epf-241 Supreme kaligrafi kalemini uzun süre boyunca rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Göz alıcı, parlak mavi rengi sayesinde yazılarınız ve çizimleriniz harika görünecek! Kaligrafi kaleminin bir diğer özelliği de polyester fiber uçlu olmasıdır. 0.1 mm ila 1.0 mm arasında değişik uçlara sahip bu kalemler, pigment mürekkep içerir. Yazıcı ve tarayıcı gibi ofis cihazları için özel olarak geliştirilen bir mürekkep türüne sahiptir.

Artline kaligrafi kalem, 1 mm kalınlıktaki ucu ve su bazlı pigment mürekkebi ile pek çok amaca hizmet eder. 350 metre yazım kapasitesi sunar. Böylece kaleminizi aylar boyunca bitmeden kullanabilirsiniz. Mürekkebi hemen kuruduğu için bulaşma, akma ya da ucunda topaklanma gibi bir sorun yaşamazsınız. Avansas güvencesi ile satışa sunulan tüm kalem çeşitlerinde dayanıklılık, kalite ve üstün nitelikler öne çıkmaktadır.

Dekoratif yazı ve çizimlerinizde rahatlıkla kullanacağınız bu kalem çabuk solmaz, kullandığınız kağıdın arka yüzüne geçmez. Profesyonel işlerinizde tercih edebilirsiniz. Artline marka tüm kalemlerde birinci sınıf kalitede materyaller kullanılmıştır. İçeriğinde sağlığa zarar verecek hiçbir kimyasal bulunmaz. Çevre dostu bir üründür. Uzun ömürlü ofis malzemeleriniz arasına bu ürünü hemen ekleyebilirsiniz. Avansas, Ergoline Epf 241 Supreme kaligrafi kalemini tekli veya toptan satın alabilirsiniz.

 

  
Ürün AdıArtline Epf-241 Kaligrafi Kalemi
RengiMavi
Uç Kalınlığı1 mm Polyester Fiber Uç
Yazım Kapasitesi350 m
Mürekkep ÖzelliğiSu Bazlı Pigment Mürekkep
Diğer ÖzellikleriDekoratif yazı ve çizimlere uygun.
 Kağıdın arkasına geçmez.
 1 mm çizgi kalınlığına sahiptir.
 Çabuk solmaz.
 Suya ve bulaşmaya karşı dayanıklıdır.

 

 

İş yerinizin alışveriş adresi Avansas, rekabetçi fiyat ve hızlı teslimat avantajı ile seçtiğiniz ürünü kapınıza getiriyor. Şimdi en iyi fiyattan satışa sunulan Artline Epf-241 Supreme kaligrafi kalemini iş veya özel ihtiyaçlarınız için siz de sipariş edebilirsiniz!

 

Artline EPF-241 Supreme Kaligrafi Kalemi Dayanıklı Mıdır?

 

Ofis ve kırtasiye malzemeleri arasında en çok ihtiyaç duyduğumuz ürünlerden biri kalemlerdir. Kaligrafi kalemi gibi özel üretilen kalem türlerinde ilk önce dayanıklılığa dikkat edilmelidir. Uzun süre boyunca projelerimizde bize destek olacak olan bu kalemler, mutlaka sağlam malzemeden üretilmelidir. Avansas, kaligrafi kalemi çeşitlerinde öncelikle sağlamlık ve kaliteye önem veriyor. Artline Epf-241 Supreme kaligrafi kalemi suya dayanıklıdır. Mürekkebinin kısa sürede bitme gibi bir durumu yok. Tam 350 metre yazım kapasitesi sunuyor. Su bazlı pigment mürekkep ve 1 mm polyester fiber uç özellikleri ile Artline kaligrafi kalemi, ofisinizdeki en kullanışlı kırtasiye malzemelerinden biri olmaya aday!

 

Artline EPF-241 Supreme Kaligrafi Kalemi Rahat ve Kullanışlı Mıdır?

 

Artline kalemin parmağı acıtması veya cilde zarar vermesi gibi bir durum söz konusu değildir. Kullanımı kolay ve rahattır. Uzun süre boyunca dayanır. İçeriğinde sağlıksız bileşenler yer almaz. Dekoratif yazı ve çizimler için özel olarak geliştirilen Artline kaligrafi kalemini kağıt üzerinde kolayca hareket ettirebilirsiniz. Su ile temas ettiğinde kolayca dağılmaz. Mürekkebi hemen kurur, bulaşmaya karşı dayanıklıdır. Gövdesinin sağlamlığı tartışılmaz. Güvenli ve konforlu bir kullanım imkanı sunar.

Online alışveriş yapan kişilerin, ürünü görmeden alma konusunda yaşadığı endişeler Avansas güvencesi ile son buluyor. Avansas'ta satışa sunulan bu ürün uzun ömürlü, uygun fiyatlı, güvenli ve oldukça kalitelidir. Dileyenler, kalemi toptan sipariş verebilir. Ürünün beklediğiniz gibi çıkmaması söz konusu bile değildir. Bu kalemden çok memnun kalacaksınız!

 

Artline EPF-241 Supreme Kaligrafi Kalemi Kağıdın Arkasına Geçme Yapar Mı?

 

Tüm yazım işlemlerinizi net bir şekilde karşılayan mavi renk Artline Epf kaligrafi kaleminde aradığınız tüm özellikleri bulacaksınız. Üstelik, şimdi en hesaplı fiyatlarla avansas.com üzerinden satışta! Kalemi kullandığınızda, kağıdın arka yüzeyine geçmediğini göreceksiniz. Birçok kullanıcı bu tip durumlardan yakınıyor. Artline kaligrafi kalemi ile bulaşma, akma, taşma gibi sorunları asla yaşamazsınız!

Avansas, Artline Epf-241 Supreme kaligrafi kalemini en uygun fiyat ve hızlı teslimat avantajı ile satışa sunuyor. Ofiste, okulda veya evde güvenle kullanabileceğiniz bu kalemi hemen sipariş verin, ürünü kapınızdan teslim almanın keyfini yaşayın!

 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Artline Epf-241 Supreme Kaligrafi Kalemi 1 mm Mavi
67,93 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.