Ürün Kodu: 61133
Ürün Barkodu: 4549441006951

Marka : Artline

Product State: A0

Artline Epf-242 Supreme Kaligrafi Kalemi 2 mm Siyah

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Polyester fiber 2 mm uç
  • Dekoratif yazı ve çizimlere uygun
  • 350 m yazım kapasitesi
  • Su bazlı pigment mürekkep
  • Kağıdın arkasına geçmez

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

Artline Epf-242 Kaligrafi Kalemi 2 mm Siyah Ürün Özellikleri 
RenkSiyah
Yazım Kapasitesi350 m
Polyester Fiber Uç2 mm
Kağıdın Arkasına GeçmeYok
Suya DayanıklılıkVar
Su Bazlı PigmentVar

 

 

Tüm yazı ve çizimlerinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz Artline Epf-242 kaligrafi kalemi 2 mm siyah, dekoratif yazılar ve çizimler söz konusu olduğunda oldukça kullanışlı ve kaliteli bir üründür. Gerek yüksek yazım kapasitesi gerek suya dayanıklılığıyla son derece uzun süreli ve kaliteli bir ürün olan kaligrafi kalemi 2 mm siyah, birçok özelliği dolayısıyla mesleki olarak çizim ve yazı işleriyle uğraşan veya hobi olarak çizim yapan kullanıcıların sıklıkla tercih ettiği bir üründür.

 

Artline Epf-242 Supreme Kaligrafi Kalemi 2 mm Siyah Uzun Ömürlü müdür?

 

Yazı ve çizim gibi işlerle uğraşan kişiler bilirler ki hem nitelikli hem de uzun ömürlü bir kalem bulmak zordur. Artline Epf-242 Supreme kaligrafi kalemi, 350 m yazım kapasitesiyle kullanıcılarına uzun süreler kullanabilecekleri bir kalem olanağı sunarak, yazım ve çizim zevkini artırmaktadır. Özellikle kaligrafi sanatıyla ilgilenen kişilerin tercih ettiği Artline Epf-242 Supreme kaligrafi kalemi, bir kere aldığınız uzun süreler keyifle sanatınızı icra edebileceğiniz bir üründür.

 

Artline Epf-242 Supreme Kaligrafi Kalemi 2 mm Siyah Sağlıklı mıdır?

 

Çoğu firmada kalemlerin içeriğinde bulunan maddeler sağlık açısından zararlı olabilmektedir ve bu durum kullanıcıların bu konuda seçici olmasına ve sağlık açısında zararlı olmayan kalemler seçmeyi tercih etmelerine neden olmuştur. Artline Epf-242 Supreme kaligrafi kalemi 2 mm siyah, kullanıcıların sağlıklarını riske atmadan, zararlı olmayan maddeler kullanılarak üretilmektedir.

 

Artline Epf-242 Supreme Kaligrafi Kalemi 2 mm Siyah Kağıdın Arka Yüzüne Geçer mi?

 

Özellikle yazı yazarken, çift taraflı kullanılan kağıtlarda mürekkebin arkaya geçmesi büyük bir sorundur. Artline Epf-242 Supreme kaligrafi kalemi siyah, kağıdın arka yüzüne geçmez. Bu sebeple yazı işleriyle uğraşan kişilerin gönül rahatlığıyla tercih edebileceği bir üründür. Artline kaligrafi kaleminin solmayan siyah rengiyle yazılarını hem mükemmel bir şekilde tamamlayabilir hem de arka yüze geçmediğinden emin olabilirsiniz. Kağıdın arka yüzüne geçmemesi özelliğiyle sıklıkla tercih edilen Artline kaligrafi kalemi, suya dayanıklı olmasıyla da kalitesine kalite katmaktadır. Su değmesiyle oluşabilecek hasarları en aza indiren Artiline kaligrafi kalemi, her yönden oldukça kullanışlı bir üründür.

 

Artline Epf-242 Supreme Kaligrafi Kalemi 2 mm Siyah Uygun Fiyatlı mı?

 

Artline Epf-242 Supreme kaligrafi kalemi 2 mm siyah, hem kaliteli özellikleri hem uzun yazım kapasitesi hem 0.88’lik kullanışlı ucuyla yazı ve çizim işleriyle meşgul olan kullanıcıların sıklıkla tercih ettiği bir üründür. Birçok markada üstün özelliklerine eklenen uygun fiyatı ile Artline kaligrafi kalemi, gönül rahatlığıyla alınabilir.

 

Artline Epf-242 Supreme Kaligrafi Kalemi 2 mm Siyah Güvenilir mi?

 

İnternetten alışveriş yapmak, ürünleri toptan almak çoğunlukla kullanıcıların şüpheyle yaklaştığı konulardır. Artline Epf-242 Supreme kaligrafi kalemi 2 mm siyah, internetten vereceğiniz siparişlerde tıpkı bir mağazadan alınmış gibi birebir kalitede gelmektedir. Toptan alışverişlerde uygun olarak alabileceğiniz ve uzun sürelere kullanabileceğiniz Artline Epf-242 Supreme kaligrafi kalemini özellikle Türkiye’nin en güvenilir sitelerinden avansas.com adresinden sorun yaşamadan alabilirsiniz. Dekoratif yazılarınızda kullanabileceğiniz, uzun ömürlü, sağlıklı, güvenilir bir ürün olana Artline Epf-242 Supreme kaligrafi kalemini avansas.com dan sipariş verebilir, yazılarınızı ve çizimleriniz daha keyifli hale getirebilirsiniz. Hızlı teslimat bölgemizde iseniz 1 iş günü içerisinde sizlere ulaştıracağımız Artline Epf-242 Supreme kaligrafi kalemi 2 mm siyah, uygun fiyatları ile sitemizde siz kullanıcılarını beklemektedir!

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Artline Epf-242 Supreme Kaligrafi Kalemi 2 mm Siyah
67,93 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.