Ürün Kodu: 64016
Ürün Barkodu: 8690345305612

Marka : Avansas

Product State: A0

Avansas 11 inç x 24 cm Sürekli Form Kağıdı 3 Nüsha 5.5 Perfore 500'lü

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 1. Nüsha 56gr - 2. Nüsha 53gr - 3. Nüsha 57gr
  • Koli içi yerleşimi tek sıra
  • Baskısız
  • Nokta vuruşlu yazıcılar için
  • Yüksek kalite kağıt

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Ürünün AdıAvansas sürekli form kağıdı
Ürün Boyutu11 inç x 24 cm
Nüsha Adedi3
Nüsha Gramajları54, 53 ve 57 gram
Kağıt Adedi500
Delikli YapıMevcut
Uygun Yazıcı ÇeşidiNokta vuruşlu yazıcı

İşletmelerde gün içinde yapılan işlemler için fatura ve tahsilat makbuzu ve benzeri bir belgeleme sistemi mevcuttur. Bu belgeleme sistemine örnek olan faturalar, irsaliye ve tahsilat makbuzu gibi evraklar her işlem için gerekli olan önemli belgelerden biridir. Yapılmış olan işlemlerde gün boyu sıklıkla ihtiyaç duyulan bu belgeler için üretilmiş Avansas sürekli form kağıdı genelde muhasebeyle ilgili işlerde kullanılan bir üründür. Avansas sürekli form kağıdı yazıcılar arasında nokta vuruşlu yazıcıya uygun olarak tasarlanmıştır. İşletmelerde yoğun olarak kullanılan fatura, irsaliye ve tahsilat makbuzu gibi evraklar sürekli form kağıtlarına basılabilir. Bu sebeple Avansas sürekli form kağıdı işyerlerinde sıklıkla tercih edilen ürünlerden biri haline gelmeyi başarmıştır. Sürekli form kağıtları genelde muhasebesel işlemler için kullanılan bir ürün olmasıyla bilinir. Muhasebesel işlemler için uygun olan sürekli form kağıdı en çok muhasebeciler için işe yarayan ve muhasebecilerin öncelikli olarak tercih ettiği ürünlerden biri olmayı başarır.

Avansas Sürekli Form Kağıdı Özellikleri Nelerdir?

Avansas sürekli form kağıdı faturalar, irsaliye ve tahsilat makbuzları için kurum ve kuruluşlarda kullanılan bir üründür. Avansas sürekli form kağıdı iki yanı delikli bir sayfa yapısına sahiptir. Ayrıca Avansas sürekli form kağıdının ortasında koparılmaya yönelik tasarlanan mevcut kesim noktaları bulunmaktadır. Avansas sürekli form kağıdında tüm kağıtlar birbirine zigzaglı bir yapıyla bağlıdır. Avansas sürekli form kağıdı teknik bir kağıt çeşidi olarak baskı sonrasında orijinal ve kopya olarak birbirinden kolayca ayrılabilen bir kağıt çeşididir. Avansas sürekli form kağıdı nokta vuruşlu yazıcılarda kullanıma uygun bir ürün olarak tasarlanmıştır. Avansas sürekli form kağıdı 3 nüshalı olacak şekilde üretilmiştir. Birinci nüsha 54 gram, ikinci nüsha 53 gram ve üçüncü nüsha 57 gramdır. Avansas Sürekli Form Kağıt paketi 500 adet sürekli form kağıdı bulundurur ve 11 inç x 24 cm boyutlarına sahiptir. Sürekli form kağıtlarının yapısında kimyasal bulunur. Bulunan bu kimyasallar sayesinde sürekli form kağıtlarına yazı işlemek mümkündür.

Avansas Sürekli Form Kağıdı Kullanışlı mıdır?

Avansas sürekli form kağıdı sahip olduğu iki yanı delikli sayfa yapısı sayesinde herhangi bir dosyada kolaylıkla arşivlenebilecek bir üründür. Sürekli form kağıtlarının birbirine zigzaglı bir yapıyla bağlı olmasından dolayı yazıcıdan sürekli bir biçimde kağıt geçer, böylelikle sürekli bir biçimde kağıt geçmesiyle üretilen faturaların ve makbuzların üretiminde hızlı sonuçlar elde edilebilir ve zaman tasarrufu sağlanabilir. Bulunan mevcut kesim noktaları sayesinde birkaç parça haline dönüşebilen Avansas sürekli form kağıdı yapılan bir alışverişte kesilen faturaların ve makbuzların hem alıcıda hem de satıcıda bulunmasına olanak tanıyarak oldukça kullanışlı bir ürün olmayı başarır. Avansas sürekli form kağıdı gramajları sayesinde diğer standart kağıtlardan ayrılır ve daha avantajlı bir ürün haline dönüşür. Avansas sürekli form kağıdı sahip olduğu portatif boyutu ve oldukça hafif olan ağırlığı sayesinde kolayca saklanabilir. Avansas sürekli form kağıdı paketi içinde barındırdığı 500 adet sürekli form kağıdı sayesinde kısa zamanda bitmez. Böylelikle kullanışlı özellikleriyle dikkat çeken Avansas sürekli form kağıdı işletmeler için vazgeçilmez ürünlerden biri haline gelmeyi başarmıştır. avansas.com sitesinden sürekli form kağıdını dilediğiniz zaman sipariş edebilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgemizdeyseniz 1 iş gününde ürün teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas 11 inç x 24 cm Sürekli Form Kağıdı 3 Nüsha 5.5 Perfore 500'lü
1.359,50 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.