Ürün Kodu: 63903
Ürün Barkodu: 8699897316299

Marka : Avansas

Product State: A0

Avansas 904 Fosforlu Kalem Yeşil

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 1 - 4.5 mm dayanıklı uç kalınlığı
  • Yazım Kapasitesi: 500 m
  • Renk: Yeşil
  • Hızlı kuruyan kalıcı mürekkep
  • Arkaya iz yapmaz

Ürün Hakkında

Ürünün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler  
Marka Avansas
Model 904
Ürün Çeşidi Fosforlu Kalem
Üretim Yeri Güney Kore
Renk Yeşil
Materyal Polyester
Mekanizma Kesik Uç
Uç Kalınlığı 1 - 4,5 mm
Mürekkep Su bazlı
Yazım Kapasitesi 500 m
Ürün Boyutları 12x2x1 cm
Paket İçeriği 1 adet
Garanti 1 yıl
Ergonomi 
Kağıdın arkasına geçme yapar mı ?Hayır
iki farklı çizgi kalınlığı özelliği varmı ? Var ise mm bilgileriEvet
Kapak açık kaldığında kuruma yapar mı ?2 saat
Suya ve ışığa dayanıklı mı ?Evet
Kokusuz mu ?Evet
Tekrar doldurulabilir mi ?Hayır

Avansas ayrıcalığı ile üretilmiş olan bu yeşil fosforlu kalem en kaliteli modellerden birisidir. Özel ergonomik yapısı sayesinde ele oturur, uzun ömürlü ve kaliteli mürekkebi ile 500 metreye kadar yazım uzunluğu sağlar. Kesik uç yapısı ve 1-4.5 mm uç kalınlığı sayesinde okuma veya araştırma yaparken önemli yerlerin altını kolaylıkla çizebilirsiniz. Kullanırken hiçbir sorun yaşamadan uzun zaman boyunca kullanılabilir bir üründür. Toksik madde içermez ve insan sağlığına zararlı değildir.  

Avansas 904 Yeşil Fosforlu Kalem Kaliteli Midir?

 

Kaliteli bir fosforlu kalem alırken dikkat edilmesi gereken birçok husus vardır. En önemli özelliklerden ikisi de kalemin kısa ömürlü ve kalitesiz olmamasıdır. Birçok etken sayesinde kalemin ömrü kısalabilir ve niteliksiz malzemeler kullanılarak üretilebilir. Fakat Avansas yeşil fosforlu kalem kaliteli ve uzun ömürlü yapısı sayesinde dikkat çekmektedir.

Üretilirken kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmiştir. Uzun vadeli kullanımı sayesinde yıllarca kullanabilirsiniz. 500 metre yazım uzunluğuna sahip olan yeşil fosforlu kalem uzun süre kullanılabilir.

 

Avansas 904 Yeşil Fosforlu Kalem Uzun Ömürlü Müdür?

 

Avansas hiçbir zaman kaliteden ve müşteri memnuniyetinden ödün vermeden çalışmaktadır. Avansas 904 yeşil fosforlu kalem ürününde de aynı durumlar geçerlidir. Kullanıcının memnun kalması çok önemlidir. Bu memnuniyet ise fosforlu kalemlerde yaşanan genel sorunları ortadan kaldırmak ile mümkündür.

Fosforlu kalem alırken uzun ömürlü olup olmamasına dikkat edilir. Avansas kalitesi ile üretilmiş bu kalem 500 metre yazım uzunluğu ve kaliteli yapısı sayesinde uzun zaman kullanıma uygun olarak tasarlanmıştır.

Kaliteli mürekkebi ve kaliteli yapısı sayesinde de kullanıcıları tarafından tercih edilir duruma gelmiştir. Fosforlu kalemlerin genelde yaşanan diğer bir sıkıntısı ise ucunda pamuksulaşma olmasıdır. Kaliteli ucu sayesinde Avansas yeşil fosforlu kalemde böyle bir sorun söz konusu değildir. Kaliteli yapısı sayesinde uzun ömürlü bir şekilde kullanılır.

 

Avansas 904 Yeşil Fosforlu Kalemin Mürekkebi Akıtma Yapar Mı?

 

Mürekkebe sahip olan kalemlerde genel yaşanan sıkıntılardan birisi de akıtma yapmasıdır. Çocuğunuz ya da siz boyama yaparken veya önemli yerlerin altını çizerken mürekkebin akması hoş bir durum değildir. Kağıda, kıyafetinize ya da herhangi bir eşyanıza zarar verebilir. Avansas yeşil fosforlu kalem size böyle bir sorun yaşatmaz. Kaliteli mürekkebi ve kaliteli yapısı sayesinde uzun ömürlü olarak kullanılır.

Özel uç yapısı sayesinde kalemin ucu kolaylıkla bozulup kırılmaz. Böylece ucun bozulup akıtma yapması gibi bir durum yaşanmaz. Ayrıca Avansas yeşil fosforlu kalemin mürekkebinde hiçbir toksik bileşen bulunmamaktadır. Hem akıtma yapmaması hem de toksik madde içermemesi sayesinde çocuklarınız bu ürünü güvenle kullanabilir.

 

Avansas 904 Yeşil Fosforlu Kalemin Rengi Canlı Mıdır?

 

Keçeli kalem alırken dikkat edilmesi gereken özelliklerden birisi de kalemin renginin canlı olup olmamasıdır. Fosforlu kalemin düzgün renk verememesi soluk yazması gibi sorunları ortaya çıkarabilir.

Avansas yeşil fosforlu kalem imal edilirken en kaliteli malzemeler kullanılmıştır. Kaliteli mürekkebi ve kaliteli uç yapısı sayesinde kalemi kullanırken canlı bir renk dokusu oluşur. Okuma yaparken önemli yerlerin altını çizerken gayet belirgin ve dikkat çekici şekilde işaretlemeler yapılabilir.  

En canlı işaretlemeler ve dikkat çekici vurgular için siz de Avansas 904 fosforlu kalemi tercih edebilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesinde iseniz ürününüz 1 iş günü içerisinde size teslim edilmek üzere işleme alınır.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas 904 Fosforlu Kalem Yeşil
37,98 TL
KDV
DAHİL

Bu ürünü Çok Al Az Öde kampanyası ile alırsanız 2734,56 TL tasarruf edebilirsiniz.

Avansas 904 Fosforlu Kalem Yeşil 240'lı Paket-Çok Al Az Öde

Birim Fiyat: 26,58 TL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.