Ürün Kodu: 64257
Ürün Barkodu: 8692301012022

Marka : Avansas

Product State: A0

Avansas 956 Metal Kalemlik Gümüş

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Mükemmel Fiyat / Performans dengesi
  • Avansas güvencesi
  • Şık ve sade tasarım
  • Yüsek kalite metal malzeme

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
ŞekilSilindir
RenkMetal
TürüOfis/Kırtasiye Malzemesi
Ebat 9 cm x 8 cm
Ofis KullanımıUygun
TasarımDelikli/File
Kullanılan MalzemeMetal

Çalışma alanından bahsettiğimiz zaman aklımıza gelmesi gereken en önemli şeylerden birisi masamızın üstündeki toplu düzendir. Toplu, düzen olmayan yerde ne konsantrasyonumuzu sağlayabiliriz ne de işlerimizi hızlıca bitirebiliriz. Yazarken, çizerken, not alırken farklı farklı kullandığımız kalemlerin bir arada durmasını isteriz. Dağınık bir şekilde masanın üstünde olmasındansa bir kalemlik sayesinde onları bir arada düzenli bir şekilde tutabiliriz. Kalemleri tek tek masanın üstünde bırakmak yerine daha az yer kaplayan bir kalemlik tercih etmeniz fayda sağlayacaktır. Bunun için Avansas 956 metal kalemlik size bu avantajı sağlamaktadır.

Avansas 956 Metal Kalemlik Sağlam mıdır?

Seçeceğimiz kalemliğin sağlam olması ve onunla beraber oluşturmak istediğimiz düzeni tekrar bozmamamızı sağlayacak şekilde devrilmemesini isteriz. Avansas 956 metal kalemlik, kalemlerinize uygun boy tasarımıyla kalemlerinizin dökülmesini, devrilmesini engelleyecektir. Böylelikle gönül rahatlığıyla kapasitesinin sonuna kadar kalem yerleştirip masanızda bulundurabilirsiniz. Plastik olmaması ürünün artılarından bir tanesidir. Plastik kalemliklere göre, Avansas 956 metal kalemlik dik bir konumda rahat ve sağlam bir şekilde ayakta durabilir. 

Avansas 956 Metal Kalemlik Kullanışlı mıdır?

Hem toplu olup hem de masamızın gözümüze hitap etmesi önemlidir. Fazla kalabalık olmamasını ve istenilenin rahat bulunmasını sağlar. Bu yüzden Avansas 956 metal kalemlik, sade tasarımıyla hem göz yormuyor hem de masanızın üstündeki kalemleri bir arada tutmanıza yardımcı oluyor. Kapasitesi sayesinde kalın, ince fark etmeksizin kullandığınız kalemleri içerisine yerleştirebilirsiniz. Kalem dışında da yüksekliği sayesinde makas gibi kırtasiye ürünlerinizi de koyabilirsiniz. Dilerseniz alt tabanına bant koyup üstüne kalemlerinizi koyabilirsiniz. Size sunduğu opsiyonel farklı tercihlerle masanızda yer verebileceğiniz bir kalemlik. Metal ve fileli tasarımıyla kalemleriniz kalemliğe zarar vermeyecek ve kullanım ömrü uzamış olacak. Fileleri, metal yapısından dolayı kolay kolay zarar görmeyecek yapıdadır. 

Avansas 956 Metal Kalemlik Avantajları Nelerdir?

Metal tasarımıyla, Avansas kalemlik nerede kullanırsanız kullanın sade ve şık tasarımıyla masalarınızda yerini alıyor. Metal yapısı nedeniyle kırılma, bükülme gibi problemlerle karşı karşıya kalmazsınız. Silindir yapısı sayesinde kalemlerin boylarına yakın olması nedeniyle devrilme, düşme gibi durumlarla karşı karşıya kalmazsınız. Ofislerinizde birden fazla Avansas 956 metal kalemlik tercih ederek görsel bir bütünlük ve bir düzen oluşturabilirsiniz. Düzenli ortamda bulunmak çalışma ortamının daha sağlıklı olmasını sağlar. 

Avansas 956 Metal Kalemlik İçine Neler Koyabiliriz?

Avansas 956 metal kalemlik geniş ve silindirik yapısı sayesinde her çeşit kalem içine koyulabilir. Yalnıza kalem değil kalem dışında; dik bir şekilde bant, makas, yapıştırıcı malzemeleri, uhu kutusu, silgi, kalemtıraş, uç gibi malzemelerinizi koyabilirsiniz. Hepsini bir anda alamasa da bir çoğunu farklı kombinasyonlarla içinde barındırabilir. Örneğin makas koyup geri kalan boşlukların hepsine kalem koyabilirsiniz. Bu sizin kullandığınız malzemelere ve istediğiniz düzene göre değişkenlik gösterebilir. Eğer alternatif olarak kullanmak isterseniz kendi komidinlerinizin üzerinde zevkinize bağlı olarak makyaj fırçalarınızı veya eşyalarınızı bile içerisine yerleştirebilirsiniz.

Kaliteli ve sizlere her şekilde kolaylık sağlayacak ofis malzemeleri için avansas.com’dan yararlanabilirsiniz. Ofislerinizde düzeni sağlamak için toptan alışverişte, uygun fiyatlar için avansas.com’dan sipariş oluşturabilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgemizdeyseniz 1 iş gününde kargonuz tarafınıza teslim edilecektir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas 956 Metal Kalemlik Gümüş
46,22 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.