Ürün Kodu: 70263
Ürün Barkodu: 8699916117876

Marka : Avansas

Product State: A0

Avansas Av1502 Çelik Kıskaç 51 mm 12'li Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 185 sayfa kapasiteli
  • Dayanıklı nikel kaplı malzeme
  • Metalik renk
  • 12'li paket

Ürün Hakkında

Avansas Av1502 Çelik Kıskaç 51 mm 12'li Paket

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Materyal Baş Kısmı Nikel
Materyal Uç Kısmı Plastik
Hacim 185 Sayfa
Renk Metalik
Boyut 51 mm

 

Pek çok alanda farklı şekillerde kullanım olanağı sunan plastik dosya kıskaçları işlerimizi kolaylaştırmak için tasarlanmıştır. Üretilen malzeme itibariyle dayanıklı olmakla birlikte plastik gövdesi ile de evraklarınızı zarar görmeden muhafaza edebilirsiniz. Ofiste ve evde çalışırken oluşacak kâğıt kalabalıklarını Avansas AV1502 çelik kıskaç 51 mm ile düzenleyebilirsiniz. Boyutu 51 mm olduğu için normalden fazla kâğıt evrakı üst üste ayırarak düzenleyebilir ve bu şekilde daha rahat bir ofis ortamı yaratabilirsiniz. İşi sadece kâğıt toparlamak olmayan çelik kıskaçlar farklı alanlarda sunduğu kullanım çeşitliliği ile ofis araç gereçleri içinde ihtiyacın en fazla olduğu ürün olmayı uzun yıllardır sürdüren ve sürdürmeye devam edecek olan araç gereçlerdendir. Ortamı dağınıklıktan kurtarmak için tasarlanmış olması size rahat bir çalışma alanı sağlar.

 

Avansas AV1502 Çelik Kıskaç 51 mm Hangi Alanlarda Kullanılır?

 

Çeşitli alanlarda kullanılabilmesinin yanında sadece ofis araç gereci olarak bakılmamalıdır. Hayatın olağan akışı içinde evrak mandalları basit birçok alanda büyük kolaylık sağlar. Evinizde pek çok alanda işe yarayan bu çelik kıskaçları, yarım paketleri kapatmak veya dolabınızda yer açmak, mutfakta mandal olarak, kablolarınızın karışmasını önlemek için kablo düzenleyici olarak ya da başka işle meşgulken iki kıskacı birbirine tutturarak arabanızda telefon tutucu olarak bile kullanabilirsiniz. Ofis dışında kırtasiye malzemesi olarak da tercih edilen, çocukların ve farklı yaş gruplarının ihtiyacı olan bu kıskaçlar her zaman her yerde yardımcınız olacak şekilde üretilmiştir. Yeri geldiğinde kitapta kaldığınız sayfada bir ayraç görevi bile görebilen, yeri geldiğinde çantanızda birbirine girmiş kulaklığınızı düzenlemek ve koyduğunuz gibi bulabilmek için Avansas çelik kıskaçlardan kullanım şekli size bağlı olacak şekilde birçok alanda faydalanabilirsiniz. Ders çalışırken resim yaparken dahi işinize mutlaka yarayacak çelik kıskaçlar alan farketmeksizin hayatımızın her yerinde farklı varyasyonlarla size yardımcı olacak şekilde üretilmiştir. Bu sayede hem zamanınızı verimli kullanmanıza hem de yerden büyük tasarruf sağlamanıza yardımcı olacaktır.

 

Avansas AV1502 Çelik Kıskaç 51 mm Dayanıklı mıdır?

 

Elinizle tutacağınız nikel karışımlı kısmı dayanıklı malzemeden üretilmiş olup uzun zamanlı kullanımlar için tasarlanmıştır. Plastik olan ağız kısmı büyük kâğıt desteleri için özel üretilmiş olup, evraklar zarara uğramadan onları düzenlemenizi sağlar. 185 sayfa kapasiteli bu plastik evrak mandalları işinizi bir hayli kolaylaştıracak bir üründür. Üst üste konacak kâğıt tomarları altında da dayanıklılığını uzun süre muhafaza edecektir. Başlık kısmını ister çıkarıp tutacak olarak ister başlığıyla evrak mandalı olarak kullanabileceğiniz için çıkma veya kırılma gibi bir durum size sorun oluşturmayacaktır. Kendi isteğiniz doğrultusunda çıkarabileceğiniz şekilde tasarlanmıştır. Bu durum da hem işinizi kolaylaştıracak hem görünüş itibariyle göze hitap edecek hem de çalışma motivasyonunuzu olumlu etkileyecek bir üründür. Düzenli ve rahat bir ofis ortamı yaratmak, Avansas AV1502 ile artık daha kolay.

 

Avansas Av 1502 Çelik Kıskaç 51 mm Uygun Fiyatlı mıdır?

 

Avansas AV1502 çelik kıskaç 51 mm 12’li paket, boyutu ve paket adeti ile fiyatı uygun bir üründür. Büyük firma ve ofis alımlarında avantajlı bir ürün olarak hizmetinize sunulmuştur. Farklı boyutlarda ve seçeneklerde daha fazla çelik kıskaç çeşitleri ile sizleri sayfamızda bekliyor. İhtiyacınız doğrultusunda aradığınız her türlü ofis araç gereçleri ile bütçenize uygun birçok düşük fiyatlı ürün çeşitliliği için avansas.com’u ziyaret edin. Hızlı teslimat bölgemizde iseniz siparişleriniz 1 iş gününde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas Av1502 Çelik Kıskaç 51 mm 12'li Paket
145,27 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.