Ürün Kodu: 65638
Ürün Barkodu: 8682615912323

Marka : Avansas

Product State: A0

Avansas Power Akrilik Koli Bandı 45 mm x 100 m Şeffaf 6'lı Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Akrilik bant
  • Cam, çuval ve naylon yüzeyler için ideal
  • Mukavemeti yüksektir, kolay kopmaz
  • Doğa dostu, su bazlı ham madde
  • 45 mm x 100 m ölçülerinde şeffaf 6'lı paket

Ürün Hakkında

Avansas Power Akrilik Koli Bandı 45 mm x 100 m Şeffaf 6'lı Paket

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Ürün Cinsi Koli bandı
Film Cinsi BOPP
Ürün Tipi Akrilik
Boyut 45 mm x 100 mm
Paket Adedi 6'lı paket
Kullanım Alanları Cam, çuval ve naylon yüzeyler
Ölçüsü 28 micron

 

Muhafaza edilen ortam 18 derece altında sıcaklıkta ise tutkal donmaya başladığı için yapışma performansı düşmektedir. Ürün kullanılmadan önce en az 2 saat oda sıcaklığında bekletilir ise tutkal ısınacağı için yapışma performansı artacaktır. Mümkün olan durumlarda bantın uygulanacağı zemin de oda sıcaklığında olur ise optimum yapışma performansı elde edilir. (kolinin de oda sıcaklığındaki ortama alınması)

 

Avansas Power akrilik koli bandı 45 mm x 100 mm boyutunda olmak üzere 6 adet şeffaf bant içerir. Bant dayanıklı akrilik malzemeden üretilmiştir. Cam, çuval, naylon gibi yüzeylerde kullanılır. Su bazlı ve doğa dostudur. Bu ürün, tüm özellikleri ile fiyat avantajı sunuyor ve maliyetinizi düşürüyor. Tüm taşınma işlemlerinizde veya eşya toplama süreçlerinize kullanabileceğiniz etkili bir üründür. Güçlü tutuşu sayesinde kolay kolay çıkma yapmaz, eşyalarınızın en iyi şekilde muhafazasına yardımcı olur.

Avansas Power Akrilik Koli Bandı Dayanıklı mıdır?

Avansas Power akrilik koli bandı, şeffaflık ve dayanıklılık sağlayan akrilik özelliğine sahiptir. Avansas Power Akrilik koli bandı, akrilik özelliği ile kullanıldığı ve uygulandığı alanlarda kopma ve yırtılma yapmaz. Dayanıklılık özelliği ile güvenle kullanılan bir üründür. Uygulama alanında Avansas Power akrilik koli bandının şeffaf olması nedeni ile kullanım kolaylığı da sağlamaktadır. Avansas Power akrilik koli bandı, akrilik özelliği ile pek çok kimyasala karşı da dayanıklılığı güçlendirilmiştir. Üretim ve ham maddesinin kaliteli oluşu sayesinde ürünün soğuk ve sıcak karşısında yapışkanlık özelliği çok güçlüdür. Avansas Power akrilik koli bandının çok soğuk koşullarda yapışma mukavemeti düşmez. Kolay kopmayan, doğa dostu ve su bazlı ham maddesiyle oldukça dayanıklıdır.

Avansas Power Akrilik Koli Bandı Fiyatı Uygun mudur?

Avansas Power akrilik koli bandı, 6 adet bant içerir. Avansas Power akrilik koli bandı 6 adet bandın her biri 44x1000 boyutundadır. Avansas Power akrilik koli bandı, şeffaf hafif ve akriliktir. Avansas Power akrilik koli bandı üretim özellikleri ve ham madde kalitesi ile üstün dayanıklılık özelliği sunmaktadır. Ürün tüm bu özellikleri ile hem kalite üstünlüğü, hem de uygun fiyat üstünlüğüne sahiptir.

Avansas Power Akrilik Koli Bandı Tüm Yüzeylerde Kullanılır mı?

Avansas Power akrilik koli bandı kolilerinizin bantlanmasından, el işi, boyama ve benzeri tüm ihtiyaçları karşılar. Tek bir yüzeyde değil, cam, çuval, naylon gibi çoklu alanlarda uygulama imkanı sağlar. Birçok yüzeyde tercih edilebilir olduğu için, kullanıcılar tarafından sıkça kullanılır. Özellikle cam ve naylon yüzeylerde etkilidir. Bunun yanı sıra çuval gibi poşet ve benzeri ürünlerde kullanımı oldukça uygundur. Uygulandığı yüzeylerde yüksek yapışkanlık ve dayanıklılığı sayesinde güvenle kullanılabilecek bir üründür.

Avansas Power Akrilik Koli Bandı 45 mm x 100 m Şeffaf 6'lı Paket Ürünün Kullanımı Kolay mıdır?

Beyaz ışığın %92'sini iletebilen ve 28 micron olan ürünün kullanımı oldukça kolaydır. Bant kullanılırken, yüzey alanı kesinlikle nemli olmamalıdır. Tozdan ve nemden arındırılmış bir yüzeyde uygulama sağlanmalıdır. Aynı zamanda önerilen saklama koşullarına göre muhafaza edildiğinde, oldukça uzun süreli bir kullanım sağlar.

Hemen siparişinizi verin, ürününüzü Avansas güvencesi ve profesyonel sevkiyat kalitesi ile kapınızdan teslim almanın keyfini yaşayın. Hızlı teslimat bölgemizde iseniz siparişiniz, 1 iş gününde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas Power Akrilik Koli Bandı 45 mm x 100 m Şeffaf 6'lı Paket
Birim Fiyat = 43,29 TL
259,74 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.