Bayram İkramlıkları

Toplam 62 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Geleneksel Türk kültürünün en önemli miraslarından biri olan misafirperverlik kavramı, bayramlar sayesinde nesilden nesile aktarılır. Sözünü etmiş olduğumuz bayramlara renk katan lezzet öğelerinden biri ise hiç kuşkusuz bayram ikramlıklarıdır. Peki siz bu bayram, evinizi ziyaret eden misafirlerinize ne ikram edeceğinize karar verdiniz mi? İşyerinin alışveriş yeri Avansas’ta çayınızı ve kahvenizi taçlandıracak; bayram sohbetlerini koyulaştıracak birbirinden leziz bayram ikramlıklarını bulabilir; uygun fiyat garantisi ile tek tıkla satın alabilirsiniz!

Tazeliği Kanıtlanmış Lezzetler

Hem Türkiye’de hem de dünyada çikolata ve şekerleme sektörünün öncü markaları tarafından üretilen bayram ikramlıkları, tazeliği ve kalitesi kanıtlanmış lezzetler içerir. Lezzeti yıllardan beri değişmeyen ikramlıkları dilerseniz evinizi ziyaret eden misafirlerinize sunabilir; isterseniz de ziyaretine gittiğiniz dost ve akrabalarınıza armağan ederek sevdiklerinizi ve kendinizi şımartabilirsiniz!

Uzun Süreli Tüketime Uygun Tatlar

Her biri özenle paketlenen bayram ikramlıkları, uygun koşullarda muhafaza edildiği takdirde tazeliğini uzun bir süre boyunca korur. Böylece satın aldığınız ürünü son tüketim tarihine dek güvenle tüketebilir ya da misafirlerinize ikram ederek onları eşi benzeri olmayan bir lezzet serüvenine konuk edebilirsiniz.

Rengarenk Bayram Şekerleri

Farklı aromalarla tatlandırılan sayısız çeşidi ile bayram şekerleri, damağınızda eşsiz bir iz bırakır. Her biri hijyenik koşullarda üretilen minik şekerler, hemen her yaştan seveni bulunan mükemmel lezzetler olarak öne çıkar. Farklı aromalarla zenginleştirilmiş bayram şekerleri, Avansas’ta ihtiyacınıza uygun olarak tek tip ya da alternatifli olarak ekonomik paketler halinde satışa sunulurlar. Bu sayede sizlere evinizi ziyaret eden misafirlerinize, birden fazla bayram şekeri çeşidi ikram etme şansı doğar. Kent, Şölen, Kahve Dünyası gibi çikolata ve şekerleme sektöründe öne çıkan markaların bayram şekeri çeşitleri, konuklarınıza ikram ettiğiniz mis kokulu limon kolonyaları ile şahane bir bütünlük oluştururken eski bayramları yeniden yaşamanıza ve yaşatmanıza da vesile olurlar. Yıllardır aynı kalan formülleri ile tazeliğinden ve lezzetinden şüphe duymayacağınız rengarenk bayram şekerleri ile Kurban Bayramı ya da Ramazan Bayramında kapınızı çalan minikleri mutlu edebilirsiniz.

Sohbetlerinizi Taçlandıracak Bayram Çikolataları

Bayramda evinizi ziyaret eden yetişkin dostlarınızı ve kahkahaları ile evinizi şenlendiren minik misafirlerinizi mutlu edebileceğiniz bir başka alternatif de her biri kaliteli markaların ürünü olan bayram çikolataları! Kent, Şölen, Ülker, Kahve Dünyası gibi seçkin markaların özel üretimi bayram çikolataları, muhteşem lezzeti ile tadına bir kez bakanlar için dahi unutulmaz bir lezzet haline gelir. Hijyenik koşullarda üretilen bu ürünlerin paketleri hava almaya karşı dayanıklı oldukları için oldukça uzun bir süre boyunca tazeliklerini korumaya devam ederler. Lezzeti ile sizlere çocukluğunuzun bayramlarını hatırlatacak çikolata kaplı lokum ve drajeleri bol köpüklü kahvenizin yanına ikramlık olarak sunabilir, koyu sohbetlerinizi taçlandırabilirsiniz!

Bayram Ziyaretlerine Armağan: Çikolata Kutuları

Bayramlarda büyüklerinizi ziyaret etmeye gittiğinizde yanınızda zarif ve bir o kadar lezzetli bir armağan götürerek onları ne kadar önemsediğinizi bir kez daha göstermeye ne dersiniz? Şık tasarımı ile göze, eşsiz lezzeti ile damaklara hitap eden bayram kutuları; bu noktada sizin için şahane bir alternatif olacaktır. Yalnızca şık paketleri ile değil, tazeliği ile de beğeni toplayan ve kutu halinde satışa sunulan bayram çikolataları doğru muhafaza edildikleri takdirde asla bayatlamaz, erimez ya da formu değişikliğe uğramaz. İçeriğini tercihinize göre şekillendirebileceğiniz kutu çikolatalar, bitter; sütlü; napoliten ve madlen çikolata seçenekleri ile çeşitlilik göstermektedir. Kalitesi ile fark yaratan kutu formundaki bayram çikolatalarını ziyaretinizden önce işyerinin alışveriş yeri Avansas üzerinden tek tıkla satın alabilirsiniz. Eğer bu bayram sevdiklerinizin kapısını çalamayacaksanız, Avansas üzerinden satın aldığınız çikolata kutusunu sevdiklerinizin adresine göndererek aklınızda olduklarını hatırlatan bir jest de yapabilirsiniz!

Alışkanlık Yaratacak Drajeler

Meyve ve çikolata aromaları ile kaplı drajeler, bayram ziyaretlerine renk katarken lezzeti ile alışkanlık yaratabilir. Özellikle çocukların seveceği bu nefis tatlar, kalitesinden ödün vermeyen markalar tarafından üretildiği için uygun miktarda tüketildikleri takdirde herhangi bir sorun teşkil etmez. Eğer bayram ikramlığı seçiminde tercihinizi kalite ve güvenin adresi Avansas’tan yana kullanmak istiyorsanız, farklı markaların üretimi olan draje çeşidine karar verdikten sonra güvenle satın alabilirsiniz!