Ürün Kodu: 54523
Ürün Barkodu: 3086129999750

Marka : BIC

Product State: A0

Bic 2300 Marker Kalem Kesik Uç Kırmızı

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Kesik uç
  • 3.7 - 5.5 mm uç kalınlığı
  • Her türlü yüzey için uygun
  • Kalıcı mürekkep
  • Mürekkep rengini gösteren ön kapak

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir? 

 

Bic 2300 Marker Kalem Özellikleri
Kalem ucu Kesik
Kalem ucu kalınlığı 3.7 - 5.5 mm
Mürekkep Kalıcı
Mürekkep rengi Kırmızı
Materyal Plastik
Ofis Kullanımı Uygun
Mekanizma Kapaklı

 

 

Bic 2300 Marker kalem, sahip olduğu 3.7 – 5.5 mm kalınlığındaki kesik ucu ile kullanıcısına estetik ve farklı bir yazı tecrübesi sunmaktadır. Geniş haznesindeki mürekkebi, yazılan yazıların istenildiği gibi kalıcı olmasını sağlamaktadır. Kalemin mürekkep rengi ise; evde, ofiste veya okulda, hemen hemen her yerde kolaylıkla tercih edilebilmesi adına kırmızı. Sağlam plastik bir materyalden yapılmasıyla hem taşıma, hem de yazma kolaylığı sağlamaktadır. Bic 2300 Marker kalemin mekanizması, kapaklı oluşuyla da kullanım konforunu ve ömrünü artırmaktadır. Böylece eğer kalem kapağı doğru bir şekilde kapatılırsa kalemin haznesindeki kalıcı siyah mürekkep herhangi bir kazaya sebep olmaz. Aynı zamanda da haznedeki mürekkebin kurumasına engel olarak, kalemin kullanım ömrünü uzatmaktadır.

 

 Bic 2300 Marker Kalem Kullanışlı mıdır? 

 

Kesik uçluBic 2300 Marker kırmızı kalem,kullanıcısının kullanım kolaylığı düşünülerek tasarlanmıştır. Kalemin rengini gösteren kapaklı mekanizması sayesinde hızlı ve güvenli bir kullanıma sahiptir. Kullanışlı kapağı, bir süre sonra zarar gören veya kaybolan kalemler, bir ay kadar mürekkebi kurumadan kullanılmaya devam edilebilmektedir. Çünkü geniş mürekkep haznesindeki alkol bazlı mürekkebi, uzun süreli kullanımlar için oldukça idealdir. Evde, okulda, ofiste kullanım kolaylığını sağlayan önemli bir faktör de; kalemin dış gövdesinin üretiminde kullanılan materyaldir. Dış gövdesi sert plastik bir materyalden üretilmiştir. Böylece yazı yazarken kullanıcı kaleminin eğilip bükülmesi gibi bir durumla karşılaşmaz. Aynı zamanda kolaylıkla taşınabilen bir materyalden yapılmış bu kalemleri taşıması da oldukça kolaydır.

 

 Bic 2300 Marker Kalem ile Her Yüzeye Yazı Yazılabilir mi? 

 

Kullanıcılar kalemleri, pek çok farklı yüzeyi işaretlemek için veya bu yüzeylere yazı yazmak için kullanmaktadır. Kullanıcılar kalem tercihlerini yaparken, kalemlerini kullanmak isteyebilecekleri her yüzeyde en güzel sonucu alma istekleri doğrultusunda hareket etmektedir.  Bu aşamada da doğru kalem tercihi oldukça önemlidir. Söz konusu olabilecek kâğıt, karton, plastik, cam, metal, CD ve benzeri pek çok yüzeye kusursuz bir şekilde yazabilen ve bu yüzeylerden de kolayca silinmeyen bir kalemdir. Hemen hemen her türlü yüzeyde, kesik ucu ve kalıcı mürekkebi sayesinde istenilen sonucu en güzel şekilde alma odaklı üretilmiştir. Dolayısıyla, kullanıcılar tercihlerini güvenle pek çok yüzeyle uyum halinde olan Bic 2300 Marker kalemden yana kullanabilirler.

 

 Bic 2300 Marker Kalem Kaliteli midir? 

 

Bir kalemin kalitesi, yazma işleminin sonucunu önemli bir ölçüde etkilemektedir. Kaliteli bir kalemle yazı yazmak, kullanıcılar tarafından oldukça keyifli olacaktır. Üretim aşamasındahaznesindeki mürekkebinden, dış gövdesine kadar kaliteli ürünler tercih edilmiştir. Özellikle bir kalemin kalitesini ortaya çıkaran en önemli unsur; sahip olduğu mürekkeptir. Bic 2300 Marker kalemin mürekkebi solmaya karşı dirence ve düşük koku seviyesine sahip kaliteli bir mürekkeptir. Kullanıcısının yazı yazma konforunu en üst seviyeye çıkarmayı ve istediği sonucu elde etmesini hedeflemektedir. Bununla birlikte, bu kalemler %51 geri dönüştürülmüş materyalden üretilmiştir. Yani kullanıcısının yazı yazarken konforlu bir deneyim yaşamasını sağlarken, aynı zamanda doğa dostu olmasıyla geleceği de düşünmektedir.

 

 Bic 2300 Marker Kalem Dayanıklı mıdır? 

 

Dayanıklı bir kalem kullanıcısının hem zamanından, hem de bütçesinden tasarruf etmesini sağlar. Geniş mürekkep haznesiyle ve dayanıklılığıyla uzun soluklu kullanılabilecek bir kalemdir. Bir kalemin kullanımı sırasında en çok yüzeyle temas eden ucu deforme olmaktadır.  Darbelere dayanıklı, 3.7-5.5 mm kalınlığındaki Bic 2300 Marker kalemin kesik ucu, dayanıklı kalem arayanlar için iyi bir seçenektir. Eğer hızlı teslimat bölgesinde iseniz siparişiniz, 1 iş gününde size teslim edilecektir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Bic 2300 Marker Kalem Kesik Uç Kırmızı
26,03 TL
KDV
DAHİL

Bu ürünü Çok Al Az Öde kampanyası ile alırsanız 1124,70 TL tasarruf edebilirsiniz.

Bic 2300 Kesik Uçlu Markör Kırmızı 144'lü Paket-Çok Al Az Öde

Birim Fiyat: 18,21 TL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.