Ürün Kodu: 73763
Ürün Barkodu: 3086123419643

Marka : BIC

Product State: A0

Bic Intensity Fineliner Kalem 0.4 mm Kırmızı

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Dayanıklı ince 0.4 mm keçe uç
  • Su bazlıdır
  • Akıcı mürekkep
  • Bulaşma yapmaz
  • Kırmızı renk

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Ofiste proje hazırlayan, veriler üzerinde çalışan ya da ders notlarıyla bocalayan biriyseniz renkli kalemler masanızdan ayrılmayan ve hatta gittiğiniz yere sürekli taşıdığınız en önemli kırtasiye ürünlerinin başında gelmektedir.

Bic Intensity ürettiği farklı özellikteki kalem çeşitleriyle hem öğrencilerin hem de çalışan insanların dikkatini çekmektedir. Firma, sektörde edindiği önemli deneyimler sayesinde kullanıcıların işine yarayacak farklı kalınlıktaki renkli kalemleri uygun fiyata sunmaktadır.

Fineliner ince uçlu keçeli kalem iş ve okul hayatında en çok tercih edilen kalemlerden biridir.

Yazı yazmak, bir yazının altını çizmek, başlık atmak için ve çizim yapmak için rahatlıkla kullanılabilecek çok kullanışlı kalemlerden biridir. Canlı kırmızı rengiyle Bic Intensity FineLiner 0.4 mm keçeli kalemini istediğiniz şekilde yazı işlerinizde kullanabilirsiniz.

Kaliteli renkli kalemlerin öncüsü olan Bic Intensity; risk taşımayan, sağlığa zararlı madde veya toksin içermeyen malzemelerden üretilmiştir. Farklı renk çeşitleriyle ihtiyacınız olan bu ince uçlu keçeli kalemleri çekinmeden ve güvenle kullanabilirsiniz.

Marka:Bic Intensity
Ürün cinsi:Kalem
Ürün Modeli:Fineliner Keçeli Kalem 0.4 mm
Renk:Kırmızı

Bic Intensity Fineliner 0.4 mm Kırmızı Keçeli Kalem Mürekkebi Kağıt Üzerinde Dağılır mı?

Fineliner kalemlerle yazılar yazabilir, çizimlerinize ince dokunuşlar ekleyebilirsiniz. İş yerindeki projelerinizde kırmızı kalem ile önemli yerleri vurgulayabilir, altını çizebilirsiniz. Fineliner keçeli kalem uçları 0.4 mm inceliğindedir. Kağıda geçtikten sonra mürekkep izi çok yayılmadan hızlı bir şekilde kağıt üzerinde kurur ve dağılmadan formu olduğu gibi kalır.

Su bazlı yapıda olan ince uçlu bu kalemin mürekkebi kolayca kağıda geçer. Renginde değişim görülmediği gibi mürekkebi de bitene kadar kuruma veya donma yaşanmaz. Kalıcı ve canlı rengiyle uzun süre kullanabilirsiniz.

Bic Intensity Fineliner 0.4 mm Kırmızı Keçeli Kalem Kağıdın Arkasında İz Bırakır mı?

Bic Intensity, kaliteli malzemelerden ürettiği kalemlerinde işinizi aksatabilecek problemleri engeller. Kullandığı yüksek performanslı mürekkep sayesinde Finerliner ince uçlu kalemi ile yazdığınız yazı, kağıdın arka yüzüne geçmez. Ön ve arka yüzündeki yazılarınızın karışması normalde sizi mağdur edebilecek bir olay iken Bic Intensity Fineliner 0.4 mm keçeli kalem ile bu durumu yaşamazsınız.

Hangi rengi kullanıyor olursanız olun, arkalı önlü yazılarınız bu kalemle birbirine karışmadan kağıdınızda durur. Avansas güvencesiyle bu kalemleri görmeden bile rahatça satın alabilirsiniz.

Bic Intensity Fineliner 0.4 mm Kırmızı Keçeli Kalem Uzun Ömürlü müdür?

Bic Intensity Fineliner 0.4 mm keçeli kalem, capcanlı kırmızı rengiyle size uzun süre yetecek bir üründür. Kaliteli işçiliği ile mürekkebi akıtma yapmaz ve donmaz. Ayrıca, ince ucu uzun süre yazı yazmanıza olanak sağlacak kadar dayanıklıdır. İnce olmasına karşı ucunda kırılma kopma meydana gelmez. Aradığınız kalitede ve dayanıklılıkta yazı yazarak beklentilerinizi tam olarak karşılar. Uzun ömürlü Bic Intensity kalemleriyle siz de yazılarınızda verimlilik kazanabilirsiniz.

Avansas’tan Alışveriş Yapmanın Avantajları Nelerdir?

Avansas güvenilir bir e-ticaret sitesi olarak müşterilerini memnun etmek için büyük bir titizlikle çalışır. Satışa sunduğu binlerce ürün çeşidini uygun fiyata kolay alışveriş yöntemiyle satın alabilmenizi sağlar.

Anlaştığı markalarla kullanıcıların toptan alışveriş yapabilmesine olanak sağlayan avansas.com birçok avantaja sahiptir. İstediğiniz ürünü ihtiyacınız olan miktarda sepetinize eklemenizi ve tek tıkla sipariş vermenizi sağlar.

E-ticaret konusundaki derin tecrübeleri ve güvenilir ekibi sayesinde Avansas, sipariş verilen ürünü gecikmeden elinize ulaştırır. Stoklu çalışma prensibini benimseyerek ne alıcıyı ne de tedarikçiyi zor durumda bırakır. Ayrıca, elinize geçen siparişinizi beğenmediğiniz takdirde iade edebilir ya da değişim avantajından faydalanabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Bic Intensity Fineliner Kalem 0.4 mm Kırmızı
55,54 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.