Ürün Kodu: 78561
Ürün Barkodu: 8680525926744

Marka : Bigpoint

Product State: A0

Bigpoint Masa Tipi Kalemtıraş

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Standart kalemler için ideal
  • Sivrilik ayarı özelliği
  • Geniş atık deposu
  • Masaya sabitleyebilme
  • Sağlam ve dayanıklı yapı

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Boy-
En
Yükseklik-
AyarSivrilik ayarı özelliği
MateryalPlastik
RenkSiyah
TasarımEl yormayan ergonomik tasarım
UyumStandart kalemlerle uyumlu
Ofis KullanımıUygun
DepoGeniş atık deposu

Bigpoint masa tipi kalemtıraş, ofislerinizde ve evlerinizde gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz, elinizdeki kalemlerin ucunu kısa sürede açmanıza imkan tanıyan, pratik bir üründür. Ergonomik tasarımı sayesinde konforlu bir şekilde işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. İş yükü fazla olan ortamlarda birinci derecede yardımcınızdır. Kurşun kalem ve boya kalemi aşıkları için vazgeçilmezdir. Ofis, okul, ev yaşamına ayak uydurabilen şık tasarımı sayesinde gözleri üzerine çeker. Avuç içine oturan boyutu sayesinde dilediğiniz ortamlar arasında bu ürünü taşıyabilirsiniz. Hafif olması nedeniyle cebinizde ağırlık yapmaz ve sizlere harika bir kolaylık sağlar. Girdiği her ortamda dikkat çeken siyah rengi sayesinde sizlerin bir numaralı kalemtıraşı olacak.

Bigpoint Masa Tipi Kalemtıraş Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

Üst düzey kaliteli ve siyah renkli plastik kullanılarak hazırlanan ürünü, içerisinden çıkan kolay kurulum aparatı ile masanıza sabitleyebilirsiniz. Böylece olası çarpmalara ve sarsıntılara karşı gardınızı almış olursunuz. Herhangi bir olası düşmede de dayanıklı yapısı sayesinde, kalemtıraş durumu hasar almadan atlatır. Sağlam tasarımı sayesinde rahatlıkla uzun yıllar kullanım sağlar, sizi asla yarı yolda bırakmaz.

Bigpoint Masa Tipi Kalemtıraşın Kapasitesi Yeterli midir?

Bigpoint masa tipi kalemtıraş tasarlanış ve planlanış biçimiyle kalemlerinizin ucunu, olası olan en kısa sürede ve maksimum sayıda açmanız prensibine dayanmaktadır. Bu nedenle üst ve alt parçalar arasındaki boşluk, maksimum sayfa kapasitesine nazaran ayarlanmıştır. Geniş çöp deposu hacmi ile içerisinde depolayabildiği çöp miktarı çok fazladır ve böylece sürekli kalemtıraşın atık haznesini boşaltmanıza gerek kalmaz. Dolayısıyla işleriniz bölünmez, zamandan tasarruf edersiniz. Uzun vadeli bir kullanıma erişirsiniz. Yerinden çıkabilen atık deposu ile pratiklik sunar.

Bigpoint Masa Tipi Kalemtıraş Sağlıklı mıdır?

Bigpoint masa tipi kalemtıraş, EN71 testlerinden geçmiştir. EN71 standardı, üretilen ürünün kimyasal özelliklerinin kullanan bireyin sağlığını etkilememesini garanti eder.Bigpoint masa tipi kalemtıraş özellikleri de kimyasal bakımdan kurşun, arsenik, cıva gibi vücuda girdikten sonra geri atılamayan ağır metaller içermediği için bu testlerden geçmiştir. Bu nedenle çocukların da kullanımına uygundur. Güvenle kullanılabilir. Ofis, ev, iş yaşamında sizleri öne taşıyacak bu kalemtıraş asla sağlığınızda olumsuz bir etki yaratmaz. Elinize oturan kıvrımlı yapısı sayesinde rahatlıkla kullanılabilir. Ağrı ve kasılmalara sebep olmaz.

Bigpoint Masa Tipi Kalemtıraş Uyumlu mudur?

Kalemtıraşın arka tarafında yer alan uç sivriltme ayarı sayesinde kalemlerinizin ucunu istediğiniz sivrilikte ayarlayarak açabilirsiniz. Kullanıldıkça körelmeyen keskin bıçağı sayesinde uzun süreli kullanımı garanti eder. Standart kurşun kalem ve boya kalemlerinin uçlarını açmak için uyumludur. Her türden masaya uygun olan bu ürünü dilediğiniz yerde konumlandırabilirsiniz. Ya da dilediğiniz gibi çantalarınızda, kalem kutularınızda, kalemliklerinizde bu kalemtıraşa yer verebilirsiniz. Tamamen uyumluluğu ve keskin bıçağı sayesinde gözdeniz olacak bu ürünle resimleriniz ve yazılarınız daha canlı, daha kusursuz görünür.Sizler de avansas.com üzerinden siparişinizi verebilir, ofis, okul ve ev hayatınızın vazgeçilmez parçası olacak bu ürüne sahip olabilirsiniz. El yormayan ergonomik yapısı ve uzun yıllar kullanımıyla Bigpointmasa tipi kalemtıraşfiyatları ile sayfamızda sizleri bekliyor! Zaman kaybetmeden bu ürünle tanışabilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde sizlere teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Bigpoint Masa Tipi Kalemtıraş
390,32 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.