Ürün Kodu: 62558
Ürün Barkodu: 8680186658596

Marka : Ceyhanlar

Product State: A0

Ceyhanlar Tıbbi Atık Kovası 5 lt

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Tıbbi atık kovası 
  • Kaliteli plastik malzeme
  • 5 litre kapasite
  • Kilitlenebilir kapak

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Ceyhanlar tıbbi atık kutusu; tıbbi atıkları, kesici ve delici malzemeleri sorun olmaktan çıkaran kesici ve delici malzemelere karşı dayanıklı olması için birinci sınıf malzemeden üretilmiş bir tıbbi atık kutusudur. Enfekte atıkların yarattığı sorunlara ideal bir çözüm sunmaktadır. Enfekte atıkların kokularının dışarı sızması veya muhafaza edildiği kutunun koku üretmesi gibi durumlar Ceyhanlar tıbbi atık kovasında bulunmaz.

Tıbbi atık kutusu, kolay ve pratik kullanım için tek elle açılabilir olarak tasarlanmıştır.  

Atık kutusu, ağırlıklı olarak sarı renktedir ancak kapak kısmında kırmızı renk bulunmaktadır. Kutu üzerinde “dikkat kesici ve delici tıbbi atık” yazısı bulunmaktadır. Ayrıca kutu üzerinde tıbbi atık amblemi de bulunmaktadır.

RenkKutu bölümü sarı renkte, kapak bölümü kırmızı renktedir
Hacim5 litre
Kapaklı kilit mekanizmasıVar
Pedallı kilit mekanizmasıYok
SağlamlıkBirinci kalite plastikten üretilmiştir
Metal parçaların sağlamlığıMetal parçalarında oksitlenme ve paslanma olmaz

 

Ceyhanlar tıbbi atık kutusu silindir şekli sayesinde tüm zeminler üzerinde problem yaşamadan dengede durabilir. Dengeli yapısı sayesinde kullanım sırasında kullanıcısına hızlı hareket edebilme ve pratiklik sağlar.

Atık kutusu kullanımında kullanıcıya zorluk çıkartan, poşetin tam geçmemesi veya oturmaması gibi problemler Ceyhanlar tıbbi atık kovası kullanımında yaşanmaz. 

Ceyhanlar tıbbi atık kutusu kapaklı yapısı sayesinde şiddetli çarpmalardan dahi pedallı benzerlerinden daha güvenilirdir. Ek olarak tıbbi atık kovası dolduktan sonra üst kapak içe doğru bastırılır ve kilitlenir. Bu şekilde; muhafaza ettiği enfekte atıklar, kesici ve delici atıklar içinde hapsedilmiş olur. 

Ceyhanlar tıbbi atık kovası birinci kalite plastikten imal edilmiştir ve üzerindeki metal parçalar oksitlenme ve paslanma yapmaz. Kaliteli malzemeden üretilmesinden dolayı çabuk deforme olmaz ve uzun ömürlüdür. 

Birinci kalite plastikten üretilmiş olmasının bir diğer faydası da kir tutmamasıdır. Tıbbi atık kutusu steril olması gereken ortamlarda oldukça fazla tercih edileceği için kir tutmamak üzere tasarlanmış ve üretilmiştir.

Ceyhanlar Tıbbi Atık Kovasının Metal Aksamları Çabuk Paslanır Mı?

Ceyhanlar tıbbi atık kovası birinci kalite malzemeden imal edilmiştir. Metal aksamları, kullanılması beklenen ömürden daha uzun süre dayanması için üretilmiştir. Kaliteli metal malzeme kullanılmasından dolayı metal aksamlarında paslanma, oksitlenme veya bozulma yaşanmaz.

Pedallı tıbbi atık kovalarında sürtünme sonucu metal üzerindeki koruyucuların aşınmasıyla beraber oksitlenme ve paslanma daha sık görülür. Ancak Ceyhanlar tıbbi atık kovası kapaklı yapıdadır ve bu tür durumlar kesinlikle yaşanmaz.

Ceyhanlar Tıbbi Atık Kovası Pedallı ve Kapaklı Mıdır?

Ceyhanlar tıbbi atık kovası kapaklı yapıya sahiptir. Kapaklı yapısı, kullanım sırasında kullanıcıya pratiklik; kullanımı bittikten sonra ise kitlenerek içeriğini kolaylıkla muhafaza etmesini sağlamaktadır. Ayrıca dikkatle tasarlanmış kapak yapısı sayesinde kapaklarında sıkışma, takılma veya açılmama gibi durumlarla karşılaşılmaz.

Kapaklı yapısı, pedallı türlerine göre çok daha güvenli olmasını sağlamıştır. Örneğin, şiddetli bir çarpma sonucunda pedallı sistemlerde bulunan, geniş ağız yapısından içindeki atıkların dışarı çıkması sorunları Ceyhanlar tıbbi atık kovasında bulunmaz.  

Ceyhanlar Tıbbi Atık Kovası Koku Geçirir Mi?

Ceyhanlar tıbbi atık kovası birinci sınıf plastikten üretilmiştir ve kullanım amacına uygun olacak şekilde tasarlanmıştır. Kısacası, koku geçirme gibi bir durum Ceyhanlar tıbbi atık kovasında bulunmamaktadır.

Koku geçirmeme özelliğinin yanı sıra kaliteli malzemeden üretilmiş olmasından dolayı kir tutmaz ve koku yapmaz. 

Ceyhanlar Tıbbi Atık Kovasının Aksamları Çabuk Bozulur Mu?

Tıbbi atık kovası kullanımında sıklıkla karşılaşılan hareketli parçaların çabuk bozulma durumları Ceyhanlar tıbbi atık kovasında yaşanmaz. Dikkatle ve kaliteli malzeme kullanılarak üretilmiş tıbbi atık kovalarının aksamlarında bozulmaz olmaz. 

Birinci sınıf malzeme kullanılarak imal edilmelerinin bir diğer avantajı ise metal parçalarında oksitlenme veya paslanma gibi durumların yaşanmamasıdır. 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Ceyhanlar Tıbbi Atık Kovası 5 lt
34,22 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.