Ürün Kodu: 77402
Ürün Barkodu: 4005401548638
Product State: A0

Faber Castell 48 Fosforlu Kalem Yeşil

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 1-2-5 mm üç farklı dayanıklı uç kalınlığı
  • Yazım Kapasitesi: 500 m
  • Renk: Yeşil
  • Uzun ömürlü sağlam plastik gövde
  • Arkaya iz yapmaz

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler  
Marka Faber Castell
Model 48
Ürün Çeşidi Fosforlu Kalem
Üretim Yeri Almanya
Renk Yeşil
Materyal Polyester
Mekanizma Kesik Uç
Uç Kalınlığı 1 - 5 mm
Mürekkep Su bazlı
Yazım Kapasitesi 500 m
Ürün Boyutları 12x2x1 cm
Paket İçeriği 1 adet
Garanti 1 yıl

Ergonomi 
Kağıdın arkasına geçme yapar mı ?Hayır
iki farklı çizgi kalınlığı özelliği varmı ? Var ise mm bilgileriEvet
Kapak açık kaldığında kuruma yapar mı ?2 saat
Suya ve ışığa dayanıklı mı ?Evet
Kokusuz mu ?Evet
Tekrar doldurulabilir mi ?Evet

Fosforlu kalemler, öğrencilerin ve çalışanların en büyük yardımcılarındandır. Çeşitli yazı ve tablolar üzerinde kullanılan bu işaretleme gereçleri, önemli cümleleri belirtmek ve ön plana çıkartmak amacıyla kullanılır.

Faber Castell 48 yeşil fosforlu kalem, özellikle marka kalitesiyle dikkat çeken bir üründür. Faber Castell, 250 yılı aşkın tecrübesiyle kırtasiye ürünlerinde kendini kanıtlamış ve global pazardaki yerini sağlamlaştırmıştır. Kullandığı malzemelerin kalitesiyle, gelişmiş üretim teknikleriyle ve güvenilirliğiyle bilinen Faber Castell; en çok tercih edilen markalardan biridir.

Markaya ait bu yeşil fosforlu kalem, sağlam ve dayanıklı yapısıyla uzun ömürlü bir kullanım vadeder. Kalemin özel plastik gövdesi, ürünün çabuk deforme olmasını ve dış etkilerden kolayca etkilenmesini önlemektedir. Ucundaki keçenin nitelikli yapısı sayesinde uzun yıllar ilk günkü gibi kalır, zamanla pamuksulaşmaz.

Fosforlu kalemler, çeşitli kullanım amaçlarına yönelik olarak farklı kalınlıklarda üretilmektedir. Bir metindeki cümleleri işaretlemeyi sağlayan kalın uçlu kalemlerin yanı sıra kolay çizim imkanı sunan ince uçlu kalemler de bulunmaktadır. Faber Castell 48 yeşil fosforlu kalem, farklı açılarda kullanıldığında 3 farklı kalınlıkta işaretleme yapabilmektedir. 1-2-5 mm kalınlıklarındaki işaretlemelerle, ihtiyacınız olan üç farklı kullanıma bir arada sahip olabilirsiniz.

Avansas, müşteri odaklı hizmet politikası doğrultusunda kaliteli ürünleri ekonomik biçimde kullanıcıya ulaştırma gayesindedir. Ürün portföyünde yalnızca güvenilir markalara yer veren firmamız, Faber Castell markasına ait kırtasiye ürünlerini uygun fiyatlarla sunmaktadır. Bu ürünlerden biri olan yeşil fosforlu kalem, özellikle kağıt kalemle çalışan insanların sıklıkla ihtiyaç duyduğu gereçler arasındadır. 

Faber Castell Fosforlu Kalem Kaliteli Midir?

 

Faber Castell fosforlu kalem; kaliteli malzemelerden üretilmiş, güvenilir bir kırtasiye gerecidir. Ürün, özel plastik gövdesi ve canlı yeşil renkteki mürekkebiyle uzun yıllar güvenle kullanabileceğiniz niteliklerde geliştirilmiştir. Kalemin keçe ucu pamuksulaşmaz, akıtma yapmaz.

 

Faber Castell Fosforlu Kalemin Renkleri Soluk Mudur?

 

Fosforlu kalemler çalışırken, okurken ve not tutarken işaretleme yapmayı; önemli cümleleri vurgulamayı ve daha sonra kolaylıkla bulmayı sağlar. Bu kalemlerin; işlevine uygun biçimde canlı, kaliteli, dikkat çekici renklerde üretilmesi gerekmektedir. Faber Castell 48 fosforlu kalemleri, çeşitli renk seçenekleriyle en nitelikli ürünleri kullanıcıya sunmaktadır.

Yazılardaki önemli kısımları belirtmeyi ve kolayca hatırlamayı sağlayan fosforlu kalemlerin soluk olmayan ve göze çarpan renklerde olması, yazıları kapatmayan tonlarda üretilmesi önemlidir. Faber Castell yeşil fosforlu kalem, kaliteli mürekkebi ve canlı rengiyle sevilen ve sıkça tercih edilen bir üründür. Üstelik, mürekkebi bittiğinde yeniden doldurulabilir olması sebebiyle uzun yıllar güvenle kullanım imkanı sağlamaktadır.

 

Faber Castell Fosforlu Kalemin Ucunda Pamuklaşma Sorunu Oluşur Mu?

 

Kaliteli bir fosforlu kalemin en önemli parçası ucudur. Keçeden üretilen fosforlu kalem uçlarının birçoğu zamanla pamuksulaşır. Kullanıcıların sık karşılaştığı bu problem, ürünün artık kullanılamamasına ve yeni kalem alma ihtiyacı doğmasına sebep olmaktadır.

Faber Castell 48 fosforlu kalemleri, kaliteli malzemeden üretilmiş nitelikli ürünlerdir. Ürün, uzun yıllar kullanım güvencesi sunar ve daima ilk günkü gibi kalır. 

 

Avansas, en iyi ürünleri en uygun fiyatlarla kullanıcıyla buluşturmaktadır. Faber Castell kalitesiyle üretilen yeşil fosforlu kaleme Avansas güvencesiyle sahip olmak için tek yapmanız gereken; ürün adedi belirleyerek sipariş vermektir. Üstelik hızlı teslimat bölgesinden verilen siparişler yalnızca 1 iş gününde müşteriye ulaştırılmaktadır.

 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Faber Castell 48 Fosforlu Kalem Yeşil
71,21 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.