Ürün Kodu: 63705
Ürün Barkodu: 8681241114071
Product State: A0

Faber-Castell Redline Keçeli Kalem Karışık Renkler 12'li Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 12'li paket
  • Su bazlı mürekkep
  • Boğulmayı önleyen delikli kapak
  • Kağıt, karton, tahta vb. yüzeylerde kullanılabilir

Ürün Hakkında

Faber-Castell Redline Keçeli Kalem Karışık Renkler 12'li Paket

 

Ürün Özellikler Nelerdir?

 

Genel Bilgiler
Materyal Plastik
Ergonomi Uygun
Ofis Kullanımı Uygun

 

Faber-Castell markası kırtasiye ve ofis ürünlerinde piyasada fazlasıyla tercih edilmektedir. Markanın piyasada bu kadar tercih ediliyor olmasında, kaliteli ve sağlıklı ürünlerin çok büyük bir etkisi vardır. Marka ürünü oluştururken her kullanıcıyı fazlasıyla düşünmektedir. Bu noktada karşımıza çıkan Faber-Castell Redline keçeli kalem çocuklarınızın oyun alanlarında, sizler için ofisinizde vazgeçilmez bir ürün olacaktır. Marka birbirinden canlı 12 rengi ile dikkatleri üstüne çekecek bir ürün ile karşınıza çıkarmıştır. Kolay kullanımı sayesinde çocuklarınızın ve sizlerin en büyük yardımcısı olacaktır. Faber-Castell Redline  keçeli kalem plastik, karton, tahta gibi birçok yüzeyde kullanılabilmektedir. Faber-Castell keçeli kalem üretildiği hafif plastik sayesinde 3 yaşından büyük çocuklar için uygun bir ürün haline gelmiştir.

 

Faber-Castell Redline Keçeli Kalem Renkleri Canlı mıdır?

 

Kalitesiz üretimlerde oluşan kesik çizgiler çizimi fazlasıyla keyifsiz bir hale getirmektedir. Faber-Castell Redline keçeli kalem bu sorunu ortadan kaldırarak sizler için sürekli ve düzgün bir çizim ortaya çıkaracaktır. Faber-Castell Redline keçeli kalem ergonomik yapısıyla her türlü kullanıcının eline rahatlıkla oturmaktadır. Su bazlı üretimi sizler için daha canlı renkler oluşturacaktır. Faber-Castell Redline keçeli kalem sizler için vazgeçilmez bir ürün olacaktır. Kalite ve şık tasarımı ile uzun süre sizlere keyifli bir kullanım sağlayacaktır. Faber-Castell Redline keçeli kaleme sahip olarak sizler de bu keyfi tadabilirsiniz.

 

Faber-Castell Redline Keçeli Kalem Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

 

Faber-Castel markası kırtasiye ürünlerinde fazlasıyla tercih edilen bir markadır. Marka kaliteyi ilke olarak edinmiştir. Esnek plastik yapısı ile günlük oluşacak darbelere karşı fazlasıyla dayanıklı üretilmiş olan bu kalem, çeşitli testlerden geçerek sağlamlığını fazlasıyla kanıtlamıştır. Kalitesiz üretilmiş olan keçili kalemlerde uç kırılması veya ucun içeri kaçması gibi kötü sonuçlar oluşmaktadır. Bu noktada Faber-Castell Redline keçeli kalem kaliteli üretimi sayesinde sizleri bu sorundan uzaklaştırmıştır. Keçeli kalem sizler için uzun soluklu bir kullanım sağlayacaktır. Hobi alanlarınızda, ofisinizde rahatlıkla ve keyifli bir şekilde kullanacağız bu ürün, sizler için vazgeçilmez bir gereç olacaktır.

 

Faber-Castell Redline Keçeli Kalem Sağlıklı mıdır?

 

Faber-Castell Redline markası fazlasıyla kontrollü bir şekilde üretim sağlamaktadır. İnsan sağlığına gösterdiği önem göz ardı edilemeyecek kadar fazladır. Bu noktada karşınıza çıkan Faber-Castell Redline  keçeli kalem insan sağlığına zararı olmadığı çeşitli testlerden geçtikten sonra fazlasıyla kanıtlanmıştır. Kullanılan malzemenin kalitesi ile sizlere kaliteli ve güvenli ürün ürettiğini fazlasıyla kanıtlayacaktır. Faber-Castell Redline keçeli kalem çocuklarınız için de özenle üretilmiştir. Küçük çocukların kalem ile oynarken yutma eğilimleri olabilir. Kalem üretilirken bu konu için özel çalışmalar yapılmıştır. Kalem hava alan bir tüp şeklinde tasarlanmıştır. Sağlık koşulları açısından her kullanıcıya uygun bir kullanımı olan keçeli kalem, hem yazı süreçlerinizi kolaylaştıracak hem de sizlere uzun süreli bir kullanım imkanı tanıyacaktır. Faber-Castell ile kaliteyi yazı ve makalelerinize hatta proje çalışmalarınıza rahatlıkla yansıtmanız mümkün.

 

Faber-Castell Redline Keçeli Kalem Ne Zaman Teslim Edilir?

 

Faber-Castell markası sizler için sağlıklı, kaliteli ve dayanıklı olmak için her türlü noktayı fazlasıyla düşünerek sizler için Faber-Castell  keçeli kalemi üretmiştir. Bu noktada her alanda gönül rahatlığı ile kullanacağınız bu ürünü karşınıza çıkarmıştır. Sizler de avansas.com üzerinden Faber-Castell Redline keçeli kaleme sahip olabilirsiniz. Kaliteli, dayanıklı ve sağlıklı bu ürünü kullanmanın keyiflini tadabilirsiniz. Hızlı teslimat bölgemizdeyseniz 1 iş günü içinde bu ürüne sahip olabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Faber-Castell Redline Keçeli Kalem Karışık Renkler 12'li Paket
115,91 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.