Ürün Kodu: 63889
Ürün Barkodu: 6933256616319
Product State: A0

Faber-Castell Tri Click 1362-3 Versatil Uçlu Kalem 0.7 mm Mor

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 0.7 mm çelik uç
  • Çevirmeli çıkan silgi
  • Şeffaf gövdeli
  • Ergonomik üçgen tasarım

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

Faber Castell Tri Click 1362-3 Versatil Uçlu Kalem 0.7 mm Mor 
MarkaFaber Castell
0.7 uç
SeriTri Click 1362-3
RenkMor
Ekstra ÖzelliğiÇevirme Mekanizmalı Silgi
MateryalPlastik

 

 

Faber Castell Tri Click 1362-3 üçgen bir tasarımla hayatımıza girmiş bir kalemdir. Bu üçgen yapı sayesinde kalem tutuşu çok daha kolay olmaktadır. Yazının ne ince ne çok kalın olmasından hoşlanmayan kalem kullanıcıları için orta kalınlıkta 0.7 uç olarak üretilmiş bir kalemdir. Ayrıca şeffaf bir görünüme sahiptir. Şeffaflığı sayesinde içerisindeki mekanizmayı görmek mümkündür. Üst kısmı çevrildiğinde ortaya silindir küçük bir silgi çıkmaktadır. Bu silgi sayesinde ekstra bir silgiye ihtiyaç duymadan yazı yazma işlemi gerçekleştirilebilmektedir.

 

Faber Castell Tri Click 1362-3 Versatil Uçlu Kalem Kaliteli midir?

 

Faber Castell markası ürünleri uzun yıllar önce hayatımıza girmiş olan bir markadır. Hayatımıza girdiğinden beri en çok tercih edilen markalardan biri olmuştur ve olmaya devam etmektedir. Faber Castell her zaman kaliteli materyaller kullanan bir markadır. Bu marka ürettiği her ürünü herkese hitap etmesi için farklı renk, model ve şekillerde olmak üzere en özgün biçimde üretmiştir. Ürettiği Tri Click versatil uçlu kalem ile kalitesini bir kere daha ortaya koymuştur. Kaliteli plastikten üretilmiş olan bu kalem kolay kolay kırılmayacak bir üründür ve bu sayede uzun yıllar boyunca kullanımı sağlanabilmektedir.

 

Faber Castell Tri Click 1362-3 Versatil Uçlu Kalem Uç Kırması Yapar mı?

 

Faber Castell uçlu kalemin sahip olduğu mekanizma sistemi yaylıdır. Yaylı mekanizmanın sağlam olması çabuk bozulmaması adına çok önemli bir unsurdur. Mekanizmanın sağlamlığı kalemin ömrünü uzatmaktadır. Aksi takdirde kısa bir sürede kalem işlevsiz hale gelmektedir. Mekanizma uç kırılması konusunda da çok önemlidir. Eğer kalemde kullanılan mekanizma sağlam bir mekanizma ise uç kırılması yapmayacaktır bu sayede hem kalemin ömrünü uzatacaktır hem de uç tüketimini en aza indirecektir.

 

Faber Castell Tri Click 1362-3 Versatil Uçlu Kalem Ağır Bir Kalem midir?

 

Bazen çok uzun süre boyunca yazı yazmak durumunda kalınabilmektedir. Ve yazı yazma işlemi sırasında kalemin yapısı çok önemli bir noktada durmaktadır. Her kağıda yazı yazılabilir ancak her kalemle yazılamaz. Bunun nedeni de kalemin yapısı, materyali ve kullanıcı ile olan uyumudur. Faber Castell kalem tasarlama sırasında bu unsurları göz önüne alarak en çok tercih edilen haline gelmiştir. Ürettiği kalemlerin hafifliğine çok önem vermiştir. Faber Castell Tri Click uçlu kalem üretiminde kullanılan plastik materyalinin vermiş olduğu hafifliğe ve kaliteye sahiptir. Bu kalemi tutarken ağırlığı hissedilmeyecek kadar azdır. Bu sayede eli rahatsız etmez, parmakları acıtmaz ve çok uzun süre boyunca yazı yazılabilir. Kalemin tutma yerinde çizgiler mevcuttur bu çizgiler kalemin kolay tutulmasına ve elden kaymamasına yardımcı olmaktadır.

 

Faber Castell Tri Click 1362-3 Versatil Uçlu Kalem Fiyatı Uygun mudur?

 

Her tüketici aldığı ürünün fiyatının bütçesine uygun olmasını istemektedir. Beklentilerini karşılayan uygun fiyatlı bir ürün her tüketicinin hoşuna gitmektedir. Faber Castel ürettiği bütün ürünlerin fiyatının tüketiciye uygun olmasına özen göstererek hayatımıza sunmuştur.

 

Faber Castell Tri Click 1362-3 Versatil Uçlu Kalem Ne Zaman Teslim Edilir?

 

Kaliteli ve uygun fiyatlı Faber Castell’in en çok tercih edin olmasının nedenlerinden biri de budur. Üretmiş olduğu Tri Click versatil uçlu kalemin fiyatı da her tüketicinin tereddüt etmeden alacağı uygun bir fiyat ile avansas.com’da yerini almaktadır. Hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız siparişiniz 1 iş günü içerisinde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Faber-Castell Tri Click 1362-3 Versatil Uçlu Kalem 0.7 mm Mor
65,66 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.